Etiquetes

15/12/13

Gran victòria | Ontinyent CF 1-3 CE l'Hospitalet

Fa tres setmanes a Sant Andreu, parròquia i jugadors riberencs marxaven de Sant Andreu amb cares llargues. Tot i ser clarament superiors en joc i ocasions al rival, els andreuencs arrabassaven dos punts a l’Hospi al descompte. Ahir a Ontinyent la història va tornar a assemblar-se… però a la inversa, per sort riberenca. Els de Kiko Ramírez van ser més eficaços que mai  a l’hora d’encarrilar el triomf (1-3), però van trigar molt, massa potser, a certificar una victòria valuosa, treballada i suada, davant d’un conjunt que va desplegar suficients arguments futbolístics com per no considerar la salvació de l’Ontinyent com una quimera. Craviotto va ser un dels millors de l’equip: va amargar la tarda a Verdú, a Fernando Martín i a Trujillo. El mallorquí no va ser el malson d’altres ocasions per un Hospi novament pragmàtic, ràpid i encertat en els moments clau del partit. Amb 29 gols (28 de reals), l’equip demostra el seu bon moment de forma i el potencial atacant de què disposa.

Més presència al mig del camp. Era una de les idees de Kiko Ramírez veient l’onze inicial, que presentava l’aparició de Canario com a titular i la suplència de David Haro. La resta d’homes, els mateixos que començaven feia set dies contra l’Atlètic. Ben d’hora, l’Ontinyent agafava les regnes del partit i s’erigia en clar dominador. De forma gairebé consecutiva, l’Hospitalet se salvava del primer gol local: en un xut des de l’interior de la gran, Verdú obligava Craviotto a estirar-se per enviar la bola a córner (1’). Del servei resultant, Fernando Martín creuava en excés la seva rematada de cap, a la dreta de Craviotto (2’). Els de Kiko Ramírez buscaven estirar les línies, però el joc directe de l’Ontinyent ha estat avui ben difícil de contrarestar. Una de les opcions més clares per als valencians l’ha tinguda Trujillo, que no ha encertat a rematar una pilota morta a un pam de la línia de gol (16’).

L’acció s’originava en un dels nombrosos córners que han picat els ontinyentins (vora 15 en tot el partit). L’Hospi no ha inquietat Vicente Flor fins al minut 25, quan el meta local ha aturat sobre la mateixa línia una centrada enverinada de Pol. En l’acció posterior, Craviotto s’ha tornat a vestir de salvador per evitar el gol de Verdú (26’). L’Hospi guanyava iardes, com si de futbol americà es tractés. Un primer intent d’Aridai, tímid, el blocava Flor (30’). A la segona, però, el canari mostraria el seu nivell dolç de forma ‘arrencant la moto’ des de línia de tres quarts, desfent-se per velocitat dels seus contraris i batent el porter valencià ajustant la bola al pal (31’). Amb classe. El gol l’acusaria un Ontinyent que no tornaria a dur perill fins al tram final, quan novament Trujillo perdonava el gol amb un xut creuat (44’) i després que Craviotto solucionés bé una acció combinativa entre Álex Pereira i Francesc (45’).

Imatge: Toni Tortosa
Precisament el gandià seria el primer substituït al quadre local. Entrava Kikín, que tampoc aportaria massa canvis al conjunt valencià. I és que l’Hospi sortia de vestidors disposat a matar el partit. Pol declarava les intencions riberenques recuperant l’esfèrica en línia de tres quarts i deixant anar un xut que marxava fora per ben poc (47’). Acte seguit, els de Ramírez no perdonarien: falta lateral botada per Aridai i pentinada de cap de Valentín per situar el 0-2 a l’electrònic del Clariano (49’). Amb els dos gols de distància, el partit s’acabaria obrint fins el punt de trencar-se. Espais al darrere i pressió d’un Ontinyent que perdonava el gol en una nova aturada de Craviotto a rematada de Fernando Martín (56’). Amb David Haro ja sobre la gespa, l’Hospi apostava per la velocitat per tancar el partit.

Però lluny d’aconseguir-ho, seria l’Ontinyent qui posava emoció a l’encontre amb l’1-2, obra de Juanjo Pereira en recollir un rebuig procedent d’un córner al cor de l’àrea i enviar la bola al fons de les malles (76’). Els locals s’animaven esperonats pel públic, però llevat d’un intent de Verdú, seria l’Hospi qui tindria les millors ocasions per matar l’encontre. Sobretot a les botes de Pol, que estava a punt d’aconseguir el golàs de la jornada amb una vaselina des de 40 metres que botava tot just davant de la porteria per marxar per sobre del travesser (82’). Inexplicable. Com imperdonable era l’errada de David Haro en un nou contracop a tres minuts del final (87’). El final pintava dramàtic, però una nova recuperació de Pol servia per accionar la jugada del definitiu 1-3, en què David Haro es plantava sol davant Vicente Flor i feia pujar el tercer gol al Caselles de l’Hospi (90’). Aleshores sí, cop definitiu per un Ontinyent que havia venut ben cara la seva pell. 

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT CF: Vicente Flor, Ortega, Álex Pereira (Raúl Muñoz, 75'), Fernando Martín, Fran Giménez, Botella, Juanjo Pereira, Francesc (Kikín, 46'), Paco Sáez (Mauro Melo, 66'), David Verdú i Trujillo. 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Fragoso, Pol, Canario (Manel, 68'), David Haro (Pirulo, 60'), Aridai i Carreño (Hammouch, 82'). 

Gols: 0-1 Aridai (31'); 0-2 Valentín (51'); 1-2 Juanjo Pereira (77'); 1-3 David Haro (90'). 

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia). Ha amonestat els locals Ortega (29'), Fernando Martín (35') i Juanjo Pereira (42') i els visitants Fragoso (3'), Peque (55'), Pol (81') i David Haro (88'). 

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al camp del Clariano davant d'uns 600 espectadors. Tarda freda a Ontinyent. A l'Hospi han completat la llista Akinsola i Álex Sánchez; a l'Ontinyent ho han fet Jonathan i Gozalbo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada