22/12/13

Futbol Base | Unificación Bellvitge 2-2 Juvenil A

Oportunitat perduda del Juvenil A de l'Hospi per retallar distàncies. O no. Per dos motius: primer, perquè el Lleida Esportiu encara ha de jugar aquest diumenge al camp del líder, el Mercantil. I segon, perquè tal com va anar el derbi d'ahir contra la Uni, els d'Ángel Berastain i Nando del Olmo no poden marxar del tot descontents tal i com va anar el partit. I és que amb més tensió que ocasions, l'Hospi va patir la intensitat de la Unificación, amb un punt extra de motivació respecte a d'altres partits. Així, els de Raúl Paje van avançar-se al marcador al pas pel primer quart d'hora de partit, arran d'un servei de cantonada que anava a parar als peus de Jordi, que batia Fabián (15'). La reacció de l'Hospi, però, va ser ràpida: també a pilota aturada, en aquest cas mitjançant una falta, Mauro Pastore enviava la seva rematada al fons de la xarxa per establir l'empat (18'). Amb domini altern però sense massa imaginació, l'ocasió més clara d'aquí al descans seria per l'Hospi, en una jugada de contracop que enviava a córner el porter local Víctor (44').

A la represa, l'Hospi de nou hauria de remar contracorrent. I és que en un desajust defensiu, la Unificación Bellvitge tornava a encertar de cara a porta i feia el 2-1 gràcies a Yeray, que duia l'alegria a la parròquia de la Uni (46'). Amb tota la segona part per davant, a l'Hospi li costaria tornar a entrar en un partit que es va endurint amb el pas dels minuts a base de faltes per tallar el joc, picabaralles i nervis entre tots dos conjunts. La Unificación hauria pogut sentenciar en un xut de Jordi que va semblar picar al pal dret de la meta de Fabián però l'entrada d'Iban Salvador i d'Iván García va aportar més profunditat a un Hospi que poc a poc es va erigir en dominador del partit. Al minut 83, els visitants aconseguirien el gol de l'empat en una acció personal d'Iban Salvador, que centrada a l'àrea petita i aconseguia que el defensa Marc Sabaté introduís la pilota a la seva porteria (83'). L'Hospi aprofitaria la inèrcia del gol de l'empat per controlar el tram final del partit i fins i tot veia com l'àrbitre li anul·lava un gol a Monsó per fora de joc (89'); al final, però, l'Hospitalet s'havia de conformar amb un punt que el manté a la zona alta de la classificació.

Fitxa Tècnica

UD Unificación Bellvitge: Víctor, Borja (Jose, 46'), David, Marc, Toni, Gerard, Alfayate (Albert, 74'), Roger, Dani, Yeray (Martí, 86') i Jordi.

Juvenil A: Fabián, Adri Barrera (Iván García, 60'), Marc, Nolla, Casares, Planas (Cunillera, 66'), Ricard (Iban Salvador, 56'), Negro, Monsó, David i Mauro (Xavi, 74').

Gols: 1-0 Jordi (15'); 1-1 Mauro (18'); 2-1 Yeray (46'); 2-2 Marc (83', pp).

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero (Terrassa). Ha amonestat els locals Marc, Alfayate i Gerard. No ha mostrat cap targeta a cap jugador de l'Hospi.

Incidències: partit corresponent a la 17a jornada del Campionat de Lliga del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat al Municipal de la Feixa Llarga davant de poc més d'un centenar d'espectadors. Al camp, presència d'alguns directius de l'Hospi. Tarda freda a Bellvitge.