Etiquetes

26/8/12

Un mal menor | CE l'Hospitalet 1-1 Huracán CF

Una tradició. Per quarta temporada consecutiva, l'Hospi ha iniciat la Lliga amb un empat i per tercer curs seguit, ho ha fet a l'Estadi i amb l'1-1 com a guarisme final. Badalona, Mallorca B i enguany Huracán han estat els rivals en partits que no passaran precisament a la històrica. Poques, molt poques ocasions al llarg dels 90 minuts reglamentaris on tots dos equips s'han mostrat molt de respecte i on, en el cas de l'Hospi, han pesat en excés les baixes d'Osado i de Bacari, fars ofensius en la fase final de creació d'un Hospi que mitjançant Aday (primer gol amb la samarreta riberenca) ha igualat el gol de Carreño, que ha aprofitat una errada de Carlos Craviotto per avançar el conjunt de Nico Estévez. Ha estat, però, un dels sis empats amb què s'ha tancat la primera jornada al grup 3. Res es fàcil, ni impossible; avui l'empat és un mal menor si tenim en compte que tampoc han passat coses per esperar massa més. Un punt per començar una setmana intensa amb Copa dimecres a l'Estadi (19:00) i amb el difícil partit de Lliga a Alcoi diumenge (18:00). Això ja va de debò.

En una primera part en què han passat tan poques coses que tirarem de novetats en l'onze per cobrir línies. Amb Bacari i Osado fora de joc, Miguel Álvarez ha optat per Sergio Cirio com a home més avançat, amb Manga per darrere, Coro i Aday en bandes i Mane i Pol al doble pivot; al darrere, com a Vilassar de Dalt, línia de quatre amb Valentín al lateral esquerre. Bon partit de l'ex del Cornellà, intens i animant la parròquia riberenca, expectant avui davant les dificultats que ha proposat Huracán, enguany també més que conscient del que ha de fer sobre el camp. Doble pivot de força amb Pablo Vidal i San Julián que ha complicat la feina a un Hospi que, per si de cas, es trobava amb una línia defensiva ben sòlida amb Ruso i Amarilla al centre. Tot i que els d'Álvarez han tingut més possessió, el bon treball de contenció dels manisers feien baixar en excés els homes de mig del camp impedint presència més enllà de línia de tres quarts.

Entre intents i algun badall a les buides grades de l'Estadi, i gairebé sense voler, els visitants s'han trobat amb un regal inesperat. Carlos Craviotto no ha controlat bé una passada enrere d'un company dins l'àrea petita i ha perdut l'esfèrica, que ha acabar al fons de la xarxa i davant la mirada d'Enrique Carreño i la incredulitat de tot el camp, jugadors d'Huracán inclosos (33'). Pitjor hagués pogut ser la situació un minut després, quan una pèrdua de Viale en zona perillosa ha tornat a habilitat Carreño, que s'ha plantat sol davant Craviotto i ha forçat el porter lleidatà a redimir el pecat de 60 segons abans per convertir-se de vilà a heroi (34'). Poca resposta ha tingut un Hospi que s'ha topat amb el joc contundent d'Huracán, que ha vist tres targetes grogues al primer acte.

La represa, sense canvis a cap dels dos equips, ja ha deixat veure un canvi de dinàmica progressiu. Els homes de Nico Estévez han cedit metres en benefici d'un Hospi encara espès però que amb els pas dels minuts començava a apropar-se a l'àrea de Paco i realitzava centrades sense major perill mentre Huracán esperava sortir a la contra aprofitant la velocitat dels seus homes. Més imatge que realitat, ja que hem hagut d'esperar 19 minuts d'aquest segon temps (més d'una hora de partit), per viure la primera rematada de l'Hospi entre els tres pals, després que Viale impactés amb el cap una falta picada per Alberto Manga; el porter visitant, Paco, atrapava l'esfèrica sense més complicacions (64'). Álvarez s'ha decidit per introduir canvis i el primer 'afortunat' ha estat Ángel Sánchez, que ha entrat per Pol.

Casualitat o no, l'entrada del canari ha donat una velocitat més a un equip que per instants ha recuperat aquell joc de rauxa quan les coses no van bé. I casualitat i no, el canvi ha servit per salvar un punt després que la defensa d'Huracán rebutgés a la frontal un xut d'Ángel i que Alberto Manga, habilités Aday, que dins l'àrea gran i amb cama esquerra deixava anar un fort xut que batia Paco. Sense contemplacions (71'). El gol servia per animar l'afició riberenca i per animar un Hospi que pocs instants després veuria el seu cor gairebé glaçat amb l'ocasió dels valencians, després d'una cavalcada de Carreño per banda dreta, centrada al segon pal i rematada mossegada de Javi Navarro que marxava, plorant, per sobre del travesser de Craviotto (75'). Era la darrera ocasió amb cara i ulls en un partit on el tram final denotava despesa física i cert conformisme en dos equips conscients de la importància de sumar davant d'un rival important.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Manga, Corominas (Pedro Bilbao, 80'), Aday, Pol (Ángel Sánchez, 66') i Cirio.

HURACÁN CF: Paco, Alexis, Gomis, Tomás Ruso, Amarilla, San Julián, Pablo Vidal (Javi Rubio, 80'), Javi Salero (Capdevila, 69'), David Fas, Javi Navarro i Carreño (Pablo García, 85').

Gols: 0-1 Craviotto (33', pp); 1-1 Aday (71').

Àrbitre: Josu Galech Apezteguía (Navarra). Ha amonestat els locals Moyano (38') i Manga (91') i els visitants Javi Salero (19'), Pablo Vidal (23'), Javi Navarro (37') i Carreño (81').

Incidències: partit de la primera jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 200 espectadors. Oliver, Barranco i Moussa han completat la convocatòria d'un Hospi que no ha comptat amb els lesionats Alan, Pedraza, Osado i Bacari.

2 comentaris:

  1. Felicitar al equipo por el gran esfuerzo efectuado a lo largo de los 90 minutos, teniendo en cuenta el gol encajado y la ausenciad de un nueve en el equipo titular, nos podemos dar por contentos ante un rival con oficio y que se empleo con cierta dureza.
    Animo para el miercoles, esto acaba de comenzar y si la suerte nos acompaña nos quedan muchas alegrias por disfrutar.
    FORZA HOSPI.

    ResponElimina
  2. Bastante de acuerdo con Rafael, podemos dar por bueno el empate, a pesar de la mala suerte del gol encajado. La verrdad que el inicio de liga es durillo tenemos a alcoyano fuera, valencia mestalla en casa (los filiales me dan pánico)además del nástic y el espnayol b, a ver si somos capaces de sacr un buen puñado de puntos.
    Força Hospi!

    ResponElimina