Etiquetes

10/7/16

#FutboLH | Calendaris de #2cat i #3cat

-> El Can Pi debutarà a Segona Catalana al camp del Sarrià (4 de setembre); el Gornal i la Uni Bellvitge també iniciaran la Lliga a domicili, davant Olímpic Can Fatjó i Atlètic Vilafranca, respectivament.
-> El derbi hospitalenc del grup 3 tindrà lloc a les jornades 10 i 27; el primer duel entre Uni i Gornal serà el 5 de novembre a la Feixa Llarga; el segon, el 2 d'abril al Gornal.
-> A Tercera Catalana, Santa i La Florida obriran i tancaran la Lliga als seus camps, mentre que el Pubilla i el Can Buxeres ho faran a domicili.
-> Consulta els calendaris de cada equip al final de la notícia.

El Can Pi tancarà la Lliga a Sant Pol de Mar
Al llarg de tota la setmana la Federació Catalana de Futbol ha anat publicant els calendaris de Primera, Segona i Tercera Catalana. Desgraciadament, ja fa anys que que cap equip hospitalenc trepitja la màxima categoria del futbol territorial català, de manera que vam haver d'esperar a dimarts per saber el calendari dels tres equips hospitalencs de Segona Catalana. No hi va haver canvis i el Can Pi jugarà els seus partits al grup 2 tot i demanar el canvi al grup 3. Els de Marc Reixats obriran el Campionat al camp del Sarrià i jugaran el primer partit a casa l'11 de setembre davant del Sant Adrià, la nova denominació de la Catalana arran de la fusió amb altres equips adrianencs. Sense derbis, els quadribarrats visitiran en qüestió de dos mesos tres camps que havien estat de Segona B fa pocs anys: Can Peixauet (6 de novembre), Mataró (11 de desembre) i Premià (8 de gener). El Can Pi tancarà la Lliga el 28 de maig de 2017 al Sot de Bagueny, on visitarà l'Atlètic Sant Pol.

Pel que fa al grup 3, tant el Gornal com la Uni, que renoven banquetes, obriran i tancaran la Lliga lluny de l'Hospitalet. El camp de setmana del 3-4 de setembre, els de Bellvitge es desplaçaran a la capital de l'Alt Penedès per visitar la FE Atlètic Vilafranca, mentre que el Gornal se les haurà a Rubí amb l'Olímpic Can Fatjó. A diferència del que passa al grup 2, no hi ha camps que hagin estat de Segona B, però en canvi sí que tindrem derbi ciutadà. El 5 de novembre la Uni actuarà d'amfitriona davant els d'Enric Obrador (jornada 10); el 2 d'abril, els de Paco Hidalgo tornaran la visita al Gornal amb motiu de la jornada 27. La Lliga clourà el 28 de maig de 2017 amb el partit entre l'Espluguenc i la Uni Bellvitge al Salt del Pi i el duel entre San Mauro i Gornal a Santa Margarida i els Monjos.

El Lourdes serà un dels rivals del Santa Eulàlia
Pel que fa a Tercera Catalana, on la notícia de la setmana ha estat la retirada de l'Hospi B al grup 10, la sort ha decidit que dos dels quatre hospitalencs de la categoria obrin i tanquin la Lliga a casa, mentre que els altres dos ho faran a domicili. Al grup 9, aposta personal d'un Santa Eulàlia enquadrat amb el gruix d'equips del Vallès Oriental. Els de Miki Rodríguez obriran foc el proper 3 de setembre tot rebent el Vilamajor, rebran el Parc, únic barceloní del grup- el 29 d'octubre i tancaran la Lliga el 28 de maig al seu Municipal contra el Vilanova del Vallès. Al grup 10, La Florida també podrà donar la benvinguda al Campionat al seu terreny de joc; el 4 de setembre els riberencs rebran el filial de l'Espluguenc i tancaran la Lliga amb un partidàs, amb un derbi davant el Can Buxeres (28 de maig de 2017).

Un Can Buxeres que, com el Pubilla Casas, començarà i acabarà a domicili. El proper 4 de setembre, els verds es desplaçaran fins al camp de l'Almeda per obrir foc, mentre que el Pubilla Casas se les haurà al Sagnier amb el filial del Prat, acabat de descendir de Tercera Catalana. Un Pubilla que enguany dirigirà Ferran Cabello, l'any passat a l'Athletic Pubilla, i que en les jornades 4 i 6 rebrà les visites de la Florida i el Can Buxeres, respectivament. Els pubillencs tancaran el campionat el 28 de maig al camp del Levante Las Planas mentre que el Canbu, com apuntàvem anteriorment, tancarà el curs a les Planes davant la Florida. Es preveu un grup 10 interessant, amb la incorporació final del Juventud 25 de Septiembre en substitució de l'Hospi B i amb la presència de la Iberiana que dirigeix Karem El Griri o de la Terlenka que entrenarà Alberto López, l'any passat al futbol formatiu del CE l'Hospitalet. Un grup que també tindrà la presència de quatre filials: Espluguenc, Prat, Sants i Sarrià.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada