Etiquetes

9/7/16

El Futbol Base avança feina

-> El futbol formatiu de l'Hospi avança feina i ja té tancats els entrenadors que dirigiran els 30 equips federats que competiran la temporada 2016-2017.
-> Alexis Martínez, David Rodríguez i Pere Romeu dirigiran el Juvenil A, el Cadet A i l'Infantil A, respectivament.
-> Marc Reixats entrenarà l'Aleví A, Óscar Coca estarà al capdavant del Benjamí de Preferent i Dani Repiso dirigirà el Prebenjamí A.

A diferència del Primer Equip, que a hores d'ara només té el cos tècnic i un jugador abans d'iniciar la pretemporada el proper dijous 14 de juliol (9 del matí, Feixa Llarga), el futbol base ja té feina avançada. Des de fa setmanes que les categories inferiors, coordinades per Javier de San Nicolás, estan bullint amb l'ànim de preparar el nou curs amb les màximes garanties possibles. Després dels retorns del Cadet A i l'Infantil A a les màximes categories vuit cursos després, és evident que el gran objectiu de la nova temporada serà, indubtablement, el retorn del Juvenil A a Lliga Nacional, categoria de mínims però millor que la Preferent, tercer graó del futbol juvenil. L'any passat, els riberencs van topar-se amb un rival d'alçada com és la FP Júpiter; enguany, pendents encara de definir els grups, l'únic segur és que Alexis Martínez continuarà al capdavant del primer equip de la base riberenca, i enguany antesala del Primer Equip arran de la no inscripció del filial a Tercera Catalana. Rafa Puigbó dirigirà el Juvenil B, també de Preferent, Jordi Puigbó es farà del Juvenil C a Primera i Soufian Araissi, exjugador del futbol formatiu de l'Hospi, serà el tècnic del Juvenil D a Segona Divisió.

Javier de San Nicolás continua a la coordinació de la base de l'Hospi
Vuit anys després l'Hospi tornarà a tenir el seu Cadet a la màxima categoria, una Divisió d'Honor on s'enfrontarà a equips com Barcelona, Espanyol, Damm o Cornellà. L'encarregat de capitanejar i lluitar per la permanència del Cadet A serà David Rodríguez, que arriba del Santa Eulàlia. La resta tècnics seran Borja López, amb el B a Preferent; Rubén Pastor amb el C a Primera i Paco Gutiérrez, que dirigirà el D a Segona. Pel que fa als Infantils, tal com passa amb el Cadet A, el Primer Equip també competirà a la màxima categoria després de moltes temporades i ho farà de la mà de Pere Romeu, que l'any passat va dirigir l'Infantil B de l'Hospi. Enguany, seran cinc els equips infantils que competiran, amb l'afegit de l'Infantil E que dirigirà Fredy Bravo. Óscar Carrasco entrenarà el B a Preferent, mentre que Fernando Troncoso i Sergio Álvarez manaran als dos equips que jugaran a Primera Infantil.

Pel que fa al Futbol-7, Marc Reixats (tècnic del Can Pi a Segona Catalana) i Gerard Gil seran els entrenadors dels dos primers alevins, que tornaran a competir a Preferent, màxima categoria. Víctor Sánchez serà el tècnic del C a Primera, Xavi Eslava i Michael Noves entrenaran el D i l'E a Segona, mentre que l'F, el G  i l'H sortiran a Tercera Catalana amb Raúl Jiménez, José Antonio Castro i Charly Parés a la banqueta. Pel que fa als Benjamins, la novetat és la creació d'un cinquè equip que competirà a Tercera dirigit per Jorge Larramona. El Preferent el capitaneja Óscar Coca; el B, el C i el D, que enguany compartiran nivell a Primera Benjamí, els dirigiran Áxel Ezquerro, Néstor García i Pau García. Finalment, els més petits de la casa també tenen les banquetes definides: l'A serà per a Dani Repiso, el B per a Andrés Naranjo i el C el dirigirà Fran; per la seva banda, el promeses tindrà com a tècnic Enrique González.

Si no hi ha canvis, els Juvenils A i B, el Cadet A, l'Infantil A, els alevins A i B i el Benjamí A iniciaran la temporada el cap de setmana del 17-18 de setembre, mentre que la resta d'equips iniciarien la competició dues o tres setmanes més tard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada