Etiquetes

28/7/16

Luismi (Castellón), nou jugador de l'Hospi

Imatge: Mediterráneo de Castellón
-> Luismi Ruiz es converteix en el novè fitxatge d'un Hospi 2016-2017 que ja compta amb 13 futbolistes assegurats al Primer Equip.
-> El lateral onder arriba a l'Hospi amb l'aval de Kiko Ramírez, que el va dirigir la temporada passada al CD Castellón, amb el qual va quedar-se a les portes de l'ascens a Segona B.

El futbolista d'Onda Luismi Ruiz s'ha convertit aquest dijous en el novè reforç de l'Hospi d'Ismael García. Luís Miguel Ruiz Fernández (Onda, 1996), que ja s'ha entrenat avui amb els seus nous companys, arriba procedent del CD Castellón, amb el qual va rescindir el seu contracte fa uns quants dies, i signa per una temporada, com la resta de futbolistes del Primer Equip riberenc.

Tot i que enguany al Castellón ha actuat com a lateral dret, Luismi és un jugador versàtil que també pot actuar més avançat, un factor que ha acabat de definir el seu fitxatge. Un altre, l'aval de Kiko Ramírez, que el va dirigir el curs passat a Castàlia; tots dos van quedar-se a les portes de l'ascens al camp del Gavà, en una tanda de penals fatídica que va privar els albinegres de retornar a Segona Divisió B. Luismi Ruiz ha passat pel futbol base de Villarreal, Club la Vall i Valencia, amb el qual va viure la seva etapa de juvenil. El curs 2014-2015 va debutar a Tercera Divisió a l'Acero i com dèiem, la passada temporada va ser titular indiscutible al Castellón, amb 34 partits disputats entre Lliga i Copa del Rei. És el tercer exfutbolista orellut que jugarà aquest curs a l'Hospi, juntament amb el porter Víctor Ibáñez i el central Javi Selvas, amb el qual va compartir vestidor a principis de temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada