Etiquetes

14/7/16

PRIMER EQUIP | Pretemporada 2016-2017

El Mini Estadi del Villarreal acollirà l'estrena de l'Hospi 2016-2017
L'Hospi ja té gairebé definit el pla d'entrenaments i de partits que durà a terme des d'avui i dijous i fins el proper dia 20 o 21 d'agost, en què s'estrenarà a la Lliga amb un rival i escenari encara per confirmar -en principi el calendari de Segona B el coneixerem la setmana vinent-. Ja sabeu que l'equip arrenca avui mateix la pretemporada amb la primera sessió d'entrenament a partir de les 9 del matí, i que demà s'exercitarà en doble sessió (9:00 i 18:30 hores, aquesta a l'Estadi), abans que dissabte marxi cap a Vila-real per disputar el primer partit de preparació davant d'un Primera Divisió com és el Villarreal CF, que el proper mes d'agost jugarà la prèvia per entrar a la fase de grups de la Lliga de Campions. El partit contra els groguets, recordem, se celebrarà passat demà (dissabte 16 de juliol) a les 20:30 hores al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal. Diumenge, l'equip entrenarà a Vila-real abans de tornar cap a la nostra ciutat.

La setmana vinent, l'Hospi descansarà dilluns i tornarà als entrenaments dimarts, en una setmana que tancarà diumenge 24 amb un amistós al camp del Masnou que, en principi, arrencarà a les 11 del matí. La setmana següent, l'Hospi tindrà el tercer compromís de l'estiu, en aquest cas corresponent a la Copa Catalunya; els d'Ismael García visitaran el Narcís Sala per enfrontar-se al Sant Andreu dels exHospi Llamas, Segovia, David López i Ton Alcover, en un partit que encara no té confirmació oficial pel que fa al dia i a l'hora. Si es jugués diumenge, l'Hospi afrontaria dos partits en menys de 24 hores, ja que dilluns 1 d'agost inicia la participació al Torneig d'Històrics, on defensarà títol. Els rivals, en dos partits de 45 minuts, seran el Sants i el Vilafranca. Si l'Hospi supera aquesta fase, dissabte 6 de juny jugaria la semifinal del Torneig i, en cas de guanyar-la, l'endemà disputaria la final. Cal tenir en compte que si els riberencs també eliminen el Sant Andreu a la Copa Catalunya, jugarien contra Vilassar de Mar o Cornellà la següent ronda de Copa Catalunya entre el 6 i el 10 d'agost, dependent de la sort dels riberencs als Històrics.

En principi, la planificació de l'última setmana sense competició oficial preveu un parell d'amistosos, tots dos a l'Estadi i davant de rivals de Tercera Divisió, sempre que la Copa Catalunya no obligués a modificar la idea inicial. Dimecres 10 d'agost (18:30 hores), l'Hospi rebrà un Terrassa que apunta a favorit al títol de Tercera Divisió amb un bon nombre de reforços provinents de Segona B. L'últim compromís es jugaria també a l'Estadi, per confirmar si dissabte 13 o diumenge 14, amb el Peralada com a rival. Els empordanesos, que també militen a Tercera Divisió, encara estan configurant la seva plantilla arran del conveni de filiació amb el Girona.

CE L'HOSPITALET | PRETEMPORADA 2016
Dissabte, 16 de juliol - 20:30 | Villarreal - CE L'HOSPITALET (Mini Estadi)
Diumenge, 24 de juliol - 11:00 | Masnou - CE L'HOSPITALET (Municipal del Masnou)
Dissabte 30 o diumenge 31 | Sant Andreu - CE L'HOSPITALET (Narcís Sala)
Dilluns 1 d'agost - 19:00 | Sants o Vilafranca - CE L'HOSPITALET a 45 minuts (Guinardó)
Dilluns 1 d'agost - 20:00 | Sants o Vilafranca - CE L'HOSPITALET a 45 minuts (Guinardó)
Dissabte, 6 d'agost | Partit d'Històrics, Copa Catalunya o Amistós
Dimecres, 10 d'agost - 18:30 | CE L'HOSPITALET - Terrassa (Estadi)
Dissabte 13 o diumenge 14 | CE L'HOSPITALET - Peralada (Estadi)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada