14/11/13

Copa de Catalunya | Cerdanyola FC 1-0 AE Prat

L'edició 2013-2014 de la Copa de Catalunya es quedava ahir sense representants del grup 3 de Segona Divisió B. L'últim supervivent, l'AE Prat, va caure eliminada ahir al camp d'un Tercera Divisió com el Cerdanyola en un partit de poc futbol, molta intensitat i encara més tensió, especialment en un tram final on el solitari gol del local Marc Ahufinger va desfermar l'eufòria entre la parròquia vallesana i els nervis en un Prat que, tot i disposar sobre la gespa d'un onze de garanties va traslladar a la competició del KO de la Federació Catalana la mala ratxa de la Lliga (recordem, 10 partits consecutius sense guanyar). Per la seva banda, el Cerdanyola s'enfrontarà el proper dimecres al Figueres en una nova eliminatòria de la competició, mentre que l'Ascó (que ahir superava el Castelldefels per 1-0) n'ha quedat exempt. Videoresums de la Xarxa.

Manolo Anguas tornava a seure a la banqueta potablava com a tècnic interí, a l'espera de l'arribada nou tècnic que ben bé podria ser Manolo González, tal com apunta avui Mundo Deportivo i al qual vam poder veure conversant amb Luís Quiñonero, president de l'AE Prat, als voltants de la Bòbila en els instants previs al partit. Primera part avorrida, on el major perill dels pratencs va ser un José Kante que va haver de fer la guerra tot solet, molt desassistit i on el Cerdanyola de Toni Carrillo només va portar perill mitjançant els llançaments de falta de Ramon, que mai van trobar la porteria de Miguel Ángel Ramos, ahir porter titular al conjunt del Baix Llobregat. A la grada, el titular Toni Texeira, juntament amb Sierra i Rafa Murillo.

La segona part tampoc no va ser massa més lluïda, tot i que l'entrada de Puchi i de Velillas al Cerdanyola va dinamitzar l'atac local sense arribar a culminar les accions que duien a terme. En paral·lel, la rereguarda pratenca s'anava carregant de targetes. En el pla atacant, intenció regular i nul·la capacitat de rematada dels d'Anguas, que a deu minuts del final veien com els blanc-i-verds s'avançaven al marcador quan Marc Ahufinger aprofitava un embolic dins l'àrea, després d'un servei de falta lateral, per dur el partit a l'èxtasi (80'). El partit va embogir començant per les banquetes, on Fran Bea i Àlex Granell van ser expulsats per protestar. Al camp, el Prat també va quedar amb 9 homes per les expulsions d'Oribe i Ricarte, que va veure la segona groga per una falta que havia comès pressumptament Rubén Alcaraz. Amb tot, i dins del 6-7 minuts que va acabar afegint García Rosel, Ignacio hauria pogut dur el partit a la tanda de penals en l'únic xut del Prat entre els tres pals en tot el partit.

Fitxa Tècnica

Cerdanyola FC: Coca, Osuna, Marc Ahufinger, Marc Garcia (Puchi, 46'), Iván Serrano, Uri Serra, José Antonio (Bruno, 93'), Turu, Hassen (Quim Solano, 55'), Ramón i Peke (Velillas, 46').

AE Prat: Ramos, Álvaro, Vivó (Artabe, 55'), Ricarte, Larios, Alcaraz, Fernando (Manu Balda, 55'), Fran Bea (Oribe, 55'), Sebas, Granell (Matas, 64') i Kante (Ignacio, 64').

Gol: 1-0 Marc Ahunfiger (80').

Àrbitre: David García Rosel (delegació de Girona). Va amonestar els locals Hassen, Osuna i José Antonio i els visitants Fernando, Vivó, Larios, Alcaraz, Artabe i Ramos. Va expulsar el local Osuna (91') i els visitants Ricarte (88') i Oribe (90'). També va expulsar, quan ja eren a la banqueta, els pratencs Fran Bea (77') i Àlex Granell (83'), per doble amonestació i vermella directa, respectivament.

Incidències: partit corresponent a la quarta eliminatòria de la segona fase de l'edició 2013-2014 de la Copa de Catalunya celebrat al camp de futbol de la Bòbila, a Cerdanyola del Vallès, davant d'uns 650 espectadors. Seients ocupats i molta gent dempeus en un partit amb gran ambient a les graderies; bona animació dels Green City Boys del Cerdanyola FC. A la graderia, gent coneguda del futbol català com ara els entrenadors Toni Romero (ex de la Grama), Puchi (ex del Vilafranca) o Andrés González (tècnic del Santfeliuenc).