Etiquetes

2/11/13

Amb fermesa | CE l'Hospitalet - Lleida Esportiu (diumenge, 12:00 hores)

El Primer Equip del Centre d’Esports l’Hospitalet tancarà demà a l’Estadi (12:00 hores) la fase del calendari més complicada sobre el paper davant d’un Lleida Esportiu que després de batre dimecres el Sant Andreu (1-0) ha retornat a la zona de playoff d’ascens a la Lliga Adelante. Poca conya: en dues setmanes els riberencs s’han vist les cares amb un segon classificat (Ilicitano), un líder (Villarreal B), un sisè classificat que és l’actual sotscampió (Huracán) i, demà, amb quart classificat, el Lleida Esportiu. Tram de temporada exigent que l’Hospi està saldant amb nota, amb una evident regeneració de confiança tot i la 16a posició que l’equip ocupa a la taula classificatòria. Demà, els de Kiko Ramírez tindran un rival poc estrident però que domina la categoria a la perfecció: partit de paciència, treball i mastegar sorra per seguir la línia ascendent que l’equip ha agafat des que es va produir el relleu a la banqueta.

El Lleida Esportiu
Cruel desenllaç el que va viure el Lleida Esportiu en el playoff d’ascens a la Lliga Adelante. La sort que el va acompanyar a Leganés amb un gol al ‘ves-a-saber-quin-minut’ del temps de descompte es va tornar en desgràcia amb el penal que va errar Pau Torres a Jaén. El Lleida Esportiu es quedava sense lluitar per l’ascens, com sí van fer Hospi i Huracán, tot i haver perdut només 1 dels 23 partits que havia jugat en la segona volta de la temporada. Tot i la decepció, la llavor ja estava plantada per començar a disposar un futur ambiciós a curt-mitjà termini. Amb Seligrat de nou al capdavant, el Lleida ha donat continuïtat al bloc que va brillar l’any passat al grup 2 per traslladar l’estil al grup 3. Nous camps, més gespa artificial, filials diferents però mateixa essència en un joc allunyat de l’estètica i centrat en la productivitat i la practicitat.

Un estil que no va evitar que els blaus fossin un dels equips més golejats a la pretemporada, un fet que han aconseguit subsanar en els darrers encontres: Pau Torres ha encaixat un gol en els darrers 412 minuts de joc. La millora al darrera ha estat suficient per capgirar una dinàmica negativa en una d’ascendent: quatre jornades sense perdre, 10 punts de 12 possibles i amb l’equip fent quatre nits en playoff abans de jugar-se-la demà a l’Estadi. A la recerca d’un nom, sempre sobresurt el del davanter madrileny Jaime Mata, una amenaça latent per a qualsevol rival i que amb 7 gols és el segon màxim golejador de la Lliga per darrere de Cristian Herrera. El bloc, però, és la principal virtut d’un equip treballador, amb els conceptes ben clars i que sap explotar al màxim les seves virtuts. I per acabar-ho d’adobar, dos exHospi: Biel Medina i Juan Antonio Osado.

Precisament el menorquí serà la gran novetat per als lleidatans, ja que es va perdre el partit contra el Sant Andreu per sanció. Després del triomf de dimecres, el Lleida Esportiu ha preparat fins avui mateix el partit de demà a l’Hospitalet. La noticia l’ha centrada la intervenció quirúrgica a què s’ha sotmès el porter suplent Pau Núñez, que ha estat operat del menisc. El mallorquí és una de les baixes amb què comptarà demà Toni Seligrat, juntament amb la de Molo, que dimecres va veure la cinquena groga del curs i descansarà per sanció. Tampoc hi serà l’ivorià Amara Konaté, que per un problema burocràtic encara no ha pogut debutar amb el primer equip (sí ho ha fet amb el filial a Segona Catalana). Per tant, si bé d’una banda Fran Perales serà el suplent de Pau Torres, Seligrat s’haurà d’escarrassar per trobar recanvi a un titular habitual ho és com l’andalús Molo.

L’Hospi
Setmana densa a Can Hospi (i a la resta dels 19 equips que conformen el #2bg3). I és que la jornada intersetmanal ha modificat els plans habituals dels conjunts, que han disposat de menys dies per preparar de forma específica els dos duels que tanquen aquesta ‘setmana europea’. Aquest dissabte, l’equip ha realitzat la darrera sessió d’entrenament de cara al novament important duel de demà contra un Lleida Esportiu que es preveu com un rival d’allò més exigent per als de Kiko Ramírez, que en els darrers entrenaments de la setmana ha cercat la recuperació d’esforços per afrontar el duel contra els blaus.

I és que dimecres a Manises, l’Hospi va viatjar gairebé en quadre per les lesions d’Iván Hammouch (que podria reincorporar-se als entrenaments la propera setmana), de Dani Provencio, que podria trigar un parell de setmanes en tornar amb el grup i de Pol Llonch i Pau Senent, que són dubte de cara al partit de demà contra els lleidatans. A més, el partit contra Huracán també va deixar algun damnificat per culpa d’alguns cops que es van produir durant el partit. Amb tot, és previst que Kiko Ramírez torni a introduir canvis en l’onze inicial respecte de l’alineació que va presentar dimecres a Manises, especialment a la parcel·la capdavantera, on Bebo, David Haro o Aridai podrien tenir protagonisme d’inici. De moment, Kiko Ramírez ha convocat tota la plantilla per al duel de demà.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
Diumenge, 3 de novembre - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 12 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B 

Possible onze inicial de l'Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Fragoso, Mousa, Aridai, Akinsola i Carreño.

Possible onze inicial del Lleida Esportiu: Pau Torres, Barreda, Dídac, Biel Medina, Mario Fuentes, Raúl Fuster, Pau Bosch, Miramón, Chupe, Jesús Imaz i Mata.

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Aragó).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada