Etiquetes

10/7/13

Temps de renovacions


Aquest dimecres també ha estat dia de tancar renovacions al Centre d'Esports l'Hospitalet. La darrera, tal com publicava aquest matí la periodista hospitalenca Montse Maneja, és la del porter lleidatà Carlos Craviotto, que d'aquesta manera encetarà la seva sisena temporada a l'entitat, on ja ha disputat 204 partits entre Lliga, fases d'ascens i Copa del Rei al llarg de les cinc temporades en què ha defensat la porteria de l'Hospitalet. D'aquesta manera, es tanca una de les renovacions més importants, la d'un home que ha estat un dels més destacats aquesta temporada i que, tot i tenir ofertes esportivament i econòmicament més atractives, ha decidit seguir la seva carrera a l'Hospi. Consulta la fitxa de Craviotto.


La de Craviotto, com dèiem és la darrera de les cinc renovacions que ha tancat l'Hospitalet en aquest inici de setmana. Un altre dels veterans que continuarà a l'entitat, ara sota les ordres de Martín Posse, és Manel Gómez. El migcampista d'Horta, després d'estrenar paternitat fa aproximadament un mes, ha rubricat la seva continuïtat i, com Craviotto, viurà la seva sisena temporada a l'Hospi. És un dels capitans de la plantilla i tot un pulmó al mig del camp de l'Hospi; jugador versàtil (ha actuat també a l'eix de la defensa i, fins i tot, com a lateral), Manel ha jugat 163 partits oficials amb la samarreta de l'Hospi i ha marcat 10 gols, el darrer el passat novembre al camp del Prat. Consulta la fitxa de Manel.


Un altres dels veterans de la plantilla també ha confirmat la seva continuïtat a les files del Centre d'Esports l'Hospitalet. Parlem del central italoargentí Juan Manuel Viale, que va arribar a l'Hospi l'estiu de 2009 amb l'equip a Tercera Divisió i que, d'aquesta manera, disputarà la seva cinquena temporada amb la samarreta de l'Hospi. Jugador compromès i expert, és tota una garantia al camp i al vestidor, on és una peça vital pel bon funcionament del vestidor. Viale va ser titular indiscutible el passat curs, formant parella a l'eix de la defensa amb Ismael Moyano. D'aquesta manera Viale podrà seguir augmentant la seva xifra de partits i gols a l'Hospi: 137 partits disputats i 5 gols marcats, l'últim el passat febrer al camp del Nàstic. Consulta la fitxa de Viale.


La conjunció de veterania i joventut sempre ha donat fruit a l'Hospi i l'any vinent no serà una excepció. L'any vinent un altre jugador que seguirà serà Moussa Bandeh, que viurà la seva quarta temporada com a jugador del Primer Equip, d'ençà que hi debutés el setembre de 2010 al camp de l'Alzira i de la mà d'Ángel Pedraza. Des d'aleshores, Moussa ha jugat un total de 44 partits oficials amb la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet, amb el qual encara no ha estrenat el seu compte golejador. Serà la cinquena temporada al club, comptant l'any al Juvenil A per un jugador que tot i actuar habitualment al lateral esquerre també ha jugat d'extrem o, fins i tot, al doble pivot. Consulta la fitxa de Moussa.


La darrera renovació oficial a dia d'avui és la d'un jugador que no ha tingut sort amb les lesions però que ha demostrat una gran qualitat quan ha tingut oportunitat de jugar. Parlem d'Albert Vega "Peque", que com Moussa viurà la seva seva quarta temporada al Primer Equip de l'Hospi. Peque va arribar al club l'any 2003 procedent de la Damm i des d'aleshores sempre ha defensat la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet. 21 partits disputats en 3 temporades pel de Sant Joan Despí, que per fi ha deixat enrere la pubàlgia que el va mantenir allunyat dels terrenys de joc un bon grapat de mesos. Consulta la fitxa de Peque.

Juntament amb aquests cinc jugadors, i amb David Haro i Akinsola, Iván Hammouch, Alan Liesegang i Pol Llonch també formen part de la plantilla 2013-2014 d'aquest renovat Centre d'Esports l'Hospitalet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada