Etiquetes

22/7/13

L'Hospi ja s'entrena al complet


Galeria d'imatges | El Centre d'Esports l'Hospitalet 2013-2014 ja roda a ple rendiment. Després de quatre sessions matinals on faltaven el gruix de jugadors renovats i un parell d'altes, aquest dilluns Martín Posse ja ha disposat de tots els jugadors que a dia d'avui conformen la plantilla riberenca, amb 11 renovacions i 6 altes, inclòs el juvenil Iban Salvador. L'equip s'exercitava aquest matí en la primera sessió del dia, on s'han treballat aspectes més aviat físics. Ja a la tarda i per gairebé una hora i mitja, els jugadors han 'tocat pilota' treballant primer en diferents grups amb els ja clàssics rondos i, després, treballant a mig camp amb tots els jugadors disponibles. Per la seva banda, Carlos Craviotto i Juan Carlos Pérez han treballat conjuntament amb el nou preparador de porters, Óscar Rodón.


Declaracions d'Aridai i Carreño | Aquesta setmana l'equip alternarà les dobles sessions amb entrenaments únics; dimecres i divendres l'Hospitalet s'entrenarà a dos quarts de deu del matí i a les sis de la tarda, mentre que dimarts, dijous i dissabte ho farà únicament pel matí, també a partir de les 9:30 hores. Diumenge l'equip tindrà festa abans d'encarar la propera setmana, quan l'Hospi disputarà el primer amistós davant la UDA Gramenet de Tercers Divisió. A banda del retorn als entrenaments de Craviotto, Viale, Moyano, Valentín, Pol, Manel; la doble sessió d'avui també ha servit per veure en acció les dues últimes incorporacions del Centre d'Esports l'Hospitalet: l'andalús Enrique Carreño i el canari Aridai.


Declaracions de Quique Cárcel | Amb 17 jugadors en plantilla, l'Hospi ja té definida la columna vertebral d'un equip que lluitarà per tornar a ser a dalt la temporada vinent. A l'arribada d'un segon porter, caldrà sumar-hi tres peces més, amb un migcampista i un nou atacant com a màximes prioritats però sense cap tipus de pressió perquè arribi, sempre d'acord amb les opcions del mercat i les possibilitats econòmiques del vigent campió del grup 3 de Segona Divisió B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada