21/7/13

Campanyes de socis #2bg3


Els 20 equips del grup 3 de Segona Divisió B (amb el permís de la RFEF) ja han començat a treballar i, fins i tot, alguns d'ells ja han disputat els seus primers amistosos de pretemporada. S'apropa l'inici d'un nou campionat i bona part dels clubs han llançat (en el bon sentit) les seves campanyes de socis per tal de dur més gent als camps del grup amb menys assistència mitjana de tota la Segona B. La tònica general és la de congelación i reducció de tarifes a causa de la crisi, i les mesures de descomptes (2 x 1) en clubs com Alcoyano i Nàstic, que necessiten del suport de la seva gent per recuperar urgentment el futbol professional. Gràcies als comunicats i informacions dels clubs, més aportacions d'altra gent i informacions pròpies, intentarem completar aquest monogràfic #2bg3 dedicat a les campanyes de socis dels 15 clubs (filials exclosos) del grup.

CE L’HOSPITALET | “Siente el flechazo

Info web oficial | El Centre d’Esports l’Hospitalet engegarà al llarg dels propers dies una campanya per promocionar els nous preus dels carnets de cara a la temporada vinent i animar la ciutat a fer costat el campió 2012-2013. Per això, l’Hospi ha decidit abaixar el preu del carnet de soci, després de “7 anys sense apujar-lo”; el carnet passa de 145 a 130 euros, i costarà 10 euros més que el carnet de soci jubilat (120 euros). La resta de preus es mantenen: 100 euros l’abonat, 50 euros el de soci juvenil (fins als 18 anys) i 200 euros el de soci protector. En canvi, desapareix l’anomenat “abonament jove”, que permetia als menors de 25 anys veure la temporada de l’Hospi per només 30 euros.

ALCOYANO | “Doble o nada”

Info web oficial | Ambiciosa campanya (i d’èxit), la que està duent a terme l’Alcoyano des de finals del mes de juny. La mesura estrella és la possibilitat que l’entitat del carrer Oliver ofereix a socis i simpatitzants: el soci que aconsegueixi portar un altre soci nou pagarà el 50% del seu carnet, igual que el seu acompanyant; un 2x1 a la pràctica. Els preus, que inclouen 17 dels 19 partits de Lliga i les primeres eliminatòries de la Copa del Rei (les jornades econòmiques costaran de 5 a 10 euros, segons l’edat) oscil·len entre els 140 euros de l’abonament a Gol A (Gol B, 150-160 euros) fins als 240 que costa el de Tribuna coberta; els abonaments de tribuna descoberta i lateral valen 190 euros. Fins als 14 anys, qualsevol carnet costa 20 euros sigui quina sigui la zona del camp, mentre que el carnet de ‘Grada Jove’ (de 15 a 21 anys) té un preu de 60 euros, tant a Gol A com a Gol B.

ATLÈTIC BALEARS

A data d’avui, l’Atlètic Balears no ha fet cap comunicació al respecte dels preus dels carnets per la propera temporada. És probable que els trasbals que suposa el trasllat a Magaluf hagi endarrerit el procés.

BADALONA

A data d’avui, el Club de Futbol Badalona no ha fet oficials encara els preus dels carnets de cara a la temporada 2013-2014.

CONSTÀNCIA | “Sigues tu la peça que falta”

Foto: CE Constància
Com si d’un puzle es tractés, el Constància encara la campanya de socis 2013-2014 amb la intenció de fer que la ciutat d’Inca reaccioni d’una vegada i estigui al costat d’un equip que, finalment, tornarà a jugar a Segona Divisió B. L’objectiu que s’ha marcat l’entitat que presideix Toni Ramis és assolir el mig miler de socis; elmàxim dirigent inquer considera que l’esforç del club i del consistori local és evident i que fa falta més implicació de la ciutat per aconseguir completar aquest puzle constancier. Per això, comptarà amb dues hostesses (la Mar i l’Estefania) que trepitjaran Inca, porta a porta, per apropar el club al màxim de gent possible. El Constància manté preus de cara a la nova temporada: el carnet de general costarà 140 euros, 90 euros amb el descompte per a jubilats, senyores i sots30. L’abonament de soci col·laborador val 175 euros i el de soci d’honor, 350 euros.

GIMNÀSTIC | “I si ho fem junts...”
Imatge: El blog del Nàstic
Info web oficial | El Club Gimnàstic és un altre dels clubs que s’ha apuntat a les promocions conjuntes per tal de facilitat una major assistència al Nou Estadi de cara al curs vinent; ho ha fet, a més, amb un espot publicitari. Ras i curt, els socis 2012-2013 que renovin abans del 30 de juliol podran portar-ne un altre de franc (amb carnet de categoria igual o superior a la del soci). D’aquesta manera, tots dos podran beneficiar-se d’un descompte del 50% (si reparteixen el cost del carnet a parts iguals, és clar). Els preus, segons zona del camp i edat del soci, són els següents: segueix la promoció per aturats a Gol (100 euros); juvenils i jubilats pagaran 130 euros, i la resta de públic, 150. A Preferent, el cost del carnet oscil·la entre els 180 de juvenil i jubilat i els 250 d’adult, mentre que a Tribuna, ser soci costa entre 270 euros (juvenil i jubilat) i 395 euros (adult). Pel que fa al preu de les entrades, aquest anirà dels 12 euros als gols als 40 de Tribuna, passant pels 25 de Preferent.

HURACÁN | “Esto es Huracán”

Info web oficial | Com ja comença a ser habitual, Huracán ofereix un dels preus més baixos de la categoria a l’hora d’adquirir un abonament. L’objectiu que s’ha marcat el club que presideix Toni Hernández és arribar a les 1.000 persones abonades quan comenci la Lliga a finals d’agost; precisament la Lliga i les tres primeres eliminatòries de la Copa del Rei és el que inclou un carnet que varia en cost segons la zona del camp (Preferent o Tribuna) i la categoria del soci o sòcia. Els menors de 12 anys paguen entre 20 euros (Preferent) i 30 euros (Tribuna); els jubilats, pensionistes i aturats, 40 euros (Preferent) i 50 euros (Tribuna); els ‘juvenils’, de 12 a 18 anys, 50 euros (Preferent) i 60 euros (Tribuna), mentre que l’abonament d’adult oscil·la entre els 80 euros de Preferent i els 100 de Tribuna. La mesura estrella, però, és la ‘promesa’ que fa Huracán a tothom que sigui abonat aquesta temporada: si l’equip no disputa la fase d’ascens a la Lliga Adelante, el carnet de la temporada 2014-2015 els sortirà gratuït. Vídeo campanya


LLEIDA ESPORTIU | “Lleida no es rendeix”

Info web oficial | Tal com resa el lema que ha triat el club per la nova campanya de socis, al Lleida Esportiu no es rendeixen. Després d’acariciar la final per l’ascens a la Lliga Adelante, el Lleida enceta nou projecte i ja ha fet saber els preus dels abonaments per la propera temporada, la 2013-2014. Els menors de 10 anys continuaran sense pagar, mentre que universitaris, estudiants de Formació Professional i menors de 18 anys seran socis per només 55 euros. A partir d’aquí, un abonament a lateral o a qualsevol dels gols valdrà 150 euros (105 per als jubilats), un carnet de Tribuna, 225 euros (160 per a jubilats). El soci VIP pagarà 375 euros, mentre que un abonament a les llotges de Tribuna oscil·la entre els 235 euros que pagaria un jubilat als 295 euros per la resta de públic.

LLAGOSTERA | “Els valors de sempre”

Info web oficial | La UE Llagostera ja ha fet saber als seus socis que els carnets de la nova temporada, que compten amb un disseny inspirat en el futbol base del club, ja estan a la seva disposició. Degut a la situació econòmica, el club gironí ha decidit congelar els preus, que seran els mateixos que la temporada passada en totes les seves categories. L’oferta més interessant sigui, probablement, la del carnet familiar: per 240 euros, pare, mare i fill/a poden veure tots els partits del Llagostera al Municipal. La resta de preus són els següents: infantil, fins a 13 anys, 50 euros; escolar (de 14 a 17 anys) 60 euros; júnior (de 18 a 24 anys); 80 euros; adult (de 25 a 65 anys) 120 euros i jubilat (més de 65 anys), 70 euros.

OLÍMPIC

Seguint la línia d’altres clubs, l’Olímpic va anunciar a l’assemblea de socis fa unes setmanes que mantenia els preus del curs anterior, sempre tenint en compte l’actual situació econòmica que travessa el país. D’aquesta manera, l’abonament costarà 150 euros, tot i que en principi es manté el carnet de 75 euros i que permet veure cada partit per només 5 euros més. El carnet de jubilat i el de ‘senyores’ valdrà 100 euros, (60 i 3 euros per partit amb la modalitat de carnet + partit). Els menors de 9 anys no paguen abonament. En principi, també es mantindrà el preu de l’entrada a Camp Murta, que costarà 15 euros.

OLOT | “Posem Olot entre les millors ciutats de Catalunya”
Info web oficial | L’únic club debutant al grup 3 de Segona Divisió B engega màquines amb força, tant pel que fa a la confecció de la plantilla com en l’aspecte social, on tot fa preveure que el Municipal d’Olot sigui un dels camps amb major afluència de públic. I ho serà, en bona part, pels preus dels abonaments: el carnet júnior permetrà veure els partits de l’Olot a casa per, només, 40 euros; els jubilats pagaran 85 euros mentre que el públic adult podrà adquirir el seu carnet per 95 euros (General) o per 150 euros (Tribuna). A més, també hi ha quotes superior segons el grau de col·laboració: el soci protector pagarà 200 euros, mentre que un carnet de llotja o “d’apadrinament” en valdrà 300.

ONTINYENT | “Comptem amb tu”

Info web oficial | L’era ‘post Clarkson’ ja és una realitat a un Ontinyent que, després de solucionar un any més el tema de l’aval federatiu ja s’ha posat a treballar per arrossegar el màxim de gent al Clariano. Facilitats a dojo, ja que els club de la Vall d’Albaida permet fer-se soci des de casa, via web i poder rebre el carnet a domicili, entre d’altres mesures. Els preus màxims dels abonaments van entre els 160 euros de General i els 230 de Tribuna, tot i que tots dos tenen tot tipus de descomptes per Juvenils (120 a General), Jubilats (120 i 170), Aturats (90 i 130), Cònjuge (90 i 130), Jubilat Cònjuge (70 i 100), Juvenil Aturat (70 a General), Infantil de 12 a 16 anys (40 i 50) i Infantil fins a 11 anys (15 a General). En principi, es mantenen els preus de les entrades de la passada temporada.

PRAT

L’AE Prat encara no ha publicat a la seva pàgina web els preus de cara a la nova temporada. L’únic informació que ha transcendit en aquest aspecte és que enguany hi haurà un carnet especial per aturats que costarà 85 euros, igual que el carnet de jubilat.

REUS DEPORTIU | “El Reus, fa trempar!”

Info web oficial | Igual que l’Olímpic, el CF Reus Deportiu ha decidit mantenir els preus dels abonaments 2012-2013 de cara al proper curs. Així, el carnet sènior costarà 230 euros a Tribuna Alta, 170 euros a Tribuna Baixa i 95 euros a Gol i a General. Pels jubilats i dones, aquests preus es redueixen a 135, 110 i 75 euros, respectivament, mentre que els pares del futbol base reusenc pagaran 115, 85 i 47,5 euros a cadascuna de les zones. Segueix vigent la promoció de Grada Jove, només vàlida per Gol i General, i que permet veure els partits del Reus a l’Estadi Municipal per només 60 euros. També es mantenen els preus de les entrades, que van dels 12 euros de Gol i General als 24 de Tribuna Alta, passant pels 18 de Tribuna Baixa.

SANT ANDREU | “Desperta el teu monstre”

Info web oficial | Simpàtica iniciativa de l’entitat quadribarrada, que va presentar la nova campanya fa unes setmanes al Bar Versalles del barri de Sant Andreu del Palomar. Uns monstres “simpàtics” són la imatge del Sant Andreu 2013-2014, que d’acord amb la situació econòmica ha decidit reduir els preus dels abonaments i, alhora, recuperar la categoria juvenil. D’aquesta manera, per només 100 euros, el públic adult (entre 30 i 64 anys) podrà veure els partits del Sant Andreu al Narcís Sala a General, mentre que per 220 podrà fer-ho a tribuna; els jubilats pagaran 70 euros a General i 160 a Tribuna. Per la seva banda, hi haurà tres categories per als més joves: Jovent (nascuts entre 1983 i 1988) pagaran 70 euros a General i 160 a Tribuna; Juvenil (entre 1989 i 1997), 40 a General i 100 a Tribuna, mentre que Infantil (a partir de 1998) costarà 20 euros a General i 60 a Tribuna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada