Etiquetes

16/7/13

L'Hospi 2013-2014, a punt d'arrencar


El Centre d'Esports l'Hospitalet 2013-2014, el de Martín Posse, es posarà en marxà demà dimecres tot i fer-ho, gairebé, sota mínims. I és que la finalització tardana del curs provoca que els jugadors que han renovat i que van jugar la fase d'ascens amb l'Hospi, gaudeixin d'uns quants dies més de vacances i no s'incorporin amb la resta de companys fins el proper dilluns. Serà a partir de les 9:30 hores, quan un total de 10 jugadors -en principi- començaran la primera sessió d'entrenament sota les ordres del 'Cholo', nou tècnic riberenc.

Els jugadors que demà s'exercitaran sobre la gespa artificial de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet són Peque, Alan Liesegang, Mousa Bandeh, Pedro Bilbao (que ja formaven part de la plantilla 2012-2013), els juvenils Iban Salvador (amb fitxa del 1r equip), Juan Carlos Pérez i Mario Roque; i les tres incorporacions que l'Hospi ha tancat a dia d'avui: Kabiru Akinsola (Doxa Katokopias), David Haro (Club Gimnàstic) i Pau Senent (Villarreal CF). Amb tot, no és descartable que algun juvenil s'afegeixi a aquests 10 jugadors o que ho faci algun altre jugador a prova per tractar de convèncer Posse.

Un Martín Posse que comptarà amb un grup de treball parcialment renovat, ja que Néstor Salmerón no continuarà al club, ni tampoc l'entrenador de porters Javi Ortiz. En canvi, sí que ho faran els fisioterapeutes Oriol Balañà i Carlos Enrique Sanz. Arriben Xavi Álvarez, que ja va ser preparador físic del Juvenil A de l'Espanyol amb Posse de tècnic i Óscar Rodón, exporter de l'Hospi a inicis dels 90 i que farà tasques com a entrenador de porters. L'equip començarà a preparar la temporada sense Craviotto, Hammouch, Viale, Pol ni Manel, que en principi s'incorporaran el proper dilluns 22 de gener. La intenció de Posse es treballar amb tranquil·litat durant les dues primeres setmanes de preparació, motiu pel qual el primer amistós no es jugarà fins el proper 3 d'agost, quan la Gramenet visitarà l'Estadi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada