Etiquetes

10/7/13

Els joves de l'Hospi arriben amb força


Una temporada més, el Centre d'Esports l'Hospitalet seguirà confiant en els jugadors més joves per tal de completar la plantilla del Primer Equip i donar-los una oportunitat. En són exemples les presències de Pol Llonch, Alan, Moussa i Peque al Primer Equip. Enguany, un altre jugador del Juvenil de Lliga Nacional pujarà per reforçar l'equip de Segona B, mentre que dos jugadors faran la pretemporada sota les ordres de Martín Posse per veure si poden guanyar-se un lloc al Primer Equip. Parlem d'una banda, d'Iban Salvador i, de l'altra, del davanter Mario Roque i del porter Juan Carlos Pérez.


Després de participar dels entrenaments del Primer Equip des de fa un parell de temporades i tot i ser en el seu any de Juvenil, Iban Salvador gaudirà d'una oportunitat única i formarà part de la primera plantilla la temporada 2013-2014. De fet, Salvador ja va participar en amistosos i Copa Catalunya amb Miguel Álvarez com a tècnic i, fins i tot, va arribar a debutar a la Copa del Rei en l'eliminatòria davant del Noja. D'aquesta manera, un dels homes més destacats del Juvenil A tindrà l'oportunitat de demostrar la seva qualitat a la Segona Divisió B a partir del 17 de juliol, quan els jugadors que no van disputar el playoff començaran a treballar a les ordres de Martín Posse. Consulta la fitxa d'Iban Salvador.

Mario (primer per dalt -esquerra-) i Juan Carlos (últim per dalt -dreta-)

Per la seva banda, Juan Carlos Pérez i Mario Roque també faran la pretemporada amb el Primer Equip. Com ja és habitual en els darrer anys, un tercer porter treballarà amb la resta del grup al llarg de l'estiu, un cop que Juan Carlos seguirà un any més a la disciplina del Centre d'Esports l'Hospitalet. Pel que fa a Mario Roque, el davanter també estarà a prova durant la pretemporada. El cos tècnic decidirà si s'incorpora al Primer Equip o marxa a un altre equip, ja que Mario ja ha esgotat l'etapa juvenil A. Això, després d'una gran temporada a Lliga Nacional on va ser el segon màxim golejador del campionat amb 19 gols en 33 partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada