Etiquetes

24/1/13

Melián Socorro, àrbitre de l'Hospi-Orihuela

Imatge: Fútbol Balear
El col·legiat grancanari Francisco José Melián Socorro ha estat designat pel Comitè per dirigir l'encontre de la 25a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B que enfrontarà l'Hospitalet i l'Orihuela el proper diumenge 3 de febrer a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet a partir de les 12:00 hores. Adscrit a la delegació de Vecindario, al sud de l'illa de Gran Canària, aquesta temporada 2012-2013 és la primera d'aquest àrbitre canari a Segona Divisió B després d'aconseguir l'ascens el passat estiu. Inèdit tant amb l'Hospi com amb l'Orihuela, Melián Socorro ha dirigit ja sis partits a Segona Divisió B aquest curs amb una estadística tan curiosa com preocupant: ha expulsat mínim un jugador en cadascun dels encontres. De fet, són 7 les targetes vermelles que ha mostrat l'àrbitre de Las Palmas, que fins ara s'ha mostrat moltmés discret amb les amonestacions, amb una mitjana de 5,33 targetes grogues per partit. També resulta certament peculiar el seu balanç de resultats, amb millor sort pels visitants: 1 victòria local, 2 empats i 3 de l'equip visitant.

2 comentaris:

  1. La presència del Sr.Melián Socorro, no té de ser un problema perquè el CE L'Hospitalet guanyi el partit i els tres punts es quedin a casa. Com és la seva primera visita al municipal el podem rebre amb un fort aplaudiment.... jajajajajja

    ResponElimina
  2. No m'agraden gens aquestes estadístiques... si ja per norma general tinc la sensació que els arbitres fan el que volen al municipal. Espero estar-me equivocant i que no ens emportem alguna decepció quedant-nos amb un jugador menys.
    Força Hospi!!

    ResponElimina