10/1/13

Espiant el rival | UE Sant Andreu 5-1 CP Villarrobledo

La Unió Esportiva Sant Andreu va batre ahir per 5-1 el CP Villarrobledo, quart classificat del grup 18 de Tercera Divisió al partit d'anada dels 1/8 de final de la Copa RFEF i va deixar ben encarrilada l'eliminatòria de cara al duel de tornada que es disputarà dintre de 2 setmanes al camp de la Virgen de la Caridad de la localitat d'Albacete. Partit, el d'ahir, on Piti va optar d'inici amb alguns homes poc habituals (Èric, Borja o John) però també va haver de tirar dels més habituals degut a les baixes amb què compten els andreuencs. Un partit que es va trencar al darrer minut de la primera part, quan Édgar va transformar un penal dubtós a l'àrea local i va situar el 2-0 al marcador (el primer l'havia fet Josu). A la segona meitat, superioritat quadribarrada, que va acabar marcant cinc gols com n'hauria pogut fer 8 o 9; Josu va acabar completant una magnífica actuació amb un triplet, marcant el 3-0 i el 5-1 definitiu amb una preciosa vaselina. Abans, Quim Araujo havia fet el quart gol del Sant Andreu i, acte seguit, Espinosa (i no Vílchez com dèiem a Twitter) feia el gol de l'honor pel Villarrobledo.

300 espectadors en una tarda freda al Narcís Sala. Podeu veure algunes fotos del partit prement aquí.