Etiquetes

14/1/13

Resum de la 22a jornada #2bg3


Imatges dels partits Huracán 1-1 l'Hospitalet, Llagostera 0-1 Levante B, Peña Sport 1-1 Lleida Esportiu (grup 2), Reus 2-0 Prat, Sant Andreu 2-0 Yeclano Deportivo, València Mestalla 1-3 Gimnàstic, Alcoyano 2-0 Badalona, Espanyol B 1-1 Villarreal B, Constància 0-3 Atlètic Balears, Ontinyeny 1-0 Mallorca B i Olímpic 0-0 Binissalem.

El futbol és capriciós, atzarós, especial. Bé, suposo que com qualsevol altre esport, però per confirmar-ho caldria entendre'n una mica i no seria el cas. Un esport que, marcadors i golejadors a la mà, no ens va deixar cap penal marcat en la jornada d'ahir. Xiulats? 3. Però van aparèixer Toni Texeira (Prat) i Alberto (Yeclano Deportivo) per aturar els llançaments de Masqué (Reus) i Édgar (Sant Andreu). Coses del destí, tots dos jugadors van marcar el segon gol dels seus equips minuts després, dianes que servirien per finiquitar la victòria. Tampoc va transformar el penal el mallorquinista Álvaro Giménez, que va enviar fora la pena màxima. El dia que a Paterna, el nastiquer Fran Vélez va calcar el seu gol al camp del Mallorca B, minuts abans de fer-se un gol en pròpia porteria, igual que el mig del Badalona, Javi Moreno, que es va fer l'1-0 davant l'Alcoyano. Els alacantins ja han marcat tres gols gràcies a jugadors rivals (Cárdenas i Pere Segarra, anteriorment). I és que està clar que, com en d'altres situacions, n'hi ha que neixen amb estrella... o estrellats.

Manteniment de posicions a la zona alta del grup 3 de Segona Divisió B malgrat que el líder, l'Olímpic, no va passar de l'empat a zero a Camp Murta davant el 19è classificat, un Binissalem que va tornar a sumar després de tres derrotes consecutives. Gol anul·lat correctament a Marc de Val al minut 90 per un Olímpic que extén a sis les jornades que porta sense perdre. Amb 44 punts, els de Toni Aparicio avantatgen en tres un Levante B més efectiu que mai. El filial granota va batre el Llagostera a domicili per 0-1 gràcies a un gol d'Ortuño, com no, a sis minuts del final. La dada és demolidora: 16 dels 33 gols del Levante B han arribat a partir del minut 76. Per la seva banda el Llagostera es queda sense marcar per segon cop aquesta temporada al seu Municipal, però és manté tres punts per sobre del Constància.

També dissabte, l'Hospi aconseguia un punt de mèrit a Manises davant d'Huracán. Mèrit perquè els valencians van avançar-se a pilota aturada, a cinc pel descans, gràcies a Capdevila. Jugada típica dels huracans, que no van saber aguantar la renda ni aprofitar la superioritat numèrica per l'expulsió del riberenc Moyano. És el dotzè jugador rival que li expulsen a Huracán aquesta temporada; a l'Hospi, només 1. Osado, però, va empatar al tram final d'un partit on els de Miguel Álvarez van tenir opcions per acabar guanyant. Empat que caldrà fer bo dissabte davant d'un Alcoyano pràctic, que va batre el Badalona gràcies al gol en pròpia porta de Javi Moreno i al segon, de Javi Selvas. Triomf que eleva els de Garitano al tercer lloc amb tres punts més que l'Hospi. El Badalona, per la seva banda, arrossega ja una ratxa de sis jornades sense conèixer la victòria malgrat mantenir-se en zona tranquil·la.

Qui no aixeca cap és el Yeclano Deportivo, que va perdre 2-0 a Sant Andreu i suma la seva quarta derrota seguida. Josu va confirmar la setmana dolça avançant els quadribarrats, que van fallar un penal i van rematar un rival amb 10 amb el 2-0 obra d'Édgar; setè partit consecutiu en Lliga dels andreuencs sense encaixar gol al Narcís Sala. Com els barcelonins, també el Reus mira cap amunt (32 punts) després de batre el Prat per 2-0 amb gols de Masqué i Marquès. Toni Texeira va ser heroi i villà aturant un penal però errant en la jugada del segon gol reusenc. Sisena derrota dels potablava a domicili, que els fa abandonar la sisena posició set jornades després i empata a 30 punts amb l'Atlètic Balears, que va aprofitar l'expulsió matinera de Francesc Fullana (27') per golejar el Constància per 0-3. Estrena golejadora de Salva Chamorro en un Nou Camp d'Inca que segueix en males condicions. Feia gairebé 6 anys que els inquers no perdien per 3 gols com a locals (0-3 vs Mallorca B, gener de 2007).

Imatge: Ontinyent CF
Qui tampoc no aixeca cap és l'Espanyol B, que allarga a 12 la seva ratxa de partits sense vèncer. Ahir, tot i avançar-se al Villarreal B amb gol de Moha, va veure com el filial groguet empatava pocs instants després amb la diana de Juanto. Retorn de Lluís Planagumà a Can Perico, d'un filial que aquesta setmana també perdia el central francès Lejeune, cedit a l'Stade Brestois francès. Un altre filial en problemes és el Mallorca B, que va perdre per 1-0 a Ontinyent. Penal fallat per Álvaro i gol de Fran Moreno; el pamplonès duu ja cinc gols (sempre que marca l'equip guanya), dels quals quatre han arribat quan ha sortit des de la banqueta. Tercer triomf consecutiu dels valencians, que amb només 15 gols marcats ja sumen 29 punts (2 per diana, gairebé). Finalment, el Mestalla va posar fi a la ratxa de 8 partits sense perdre per culpa d'un Nàstic que el va derrotar a Paterna per 1-3. Van sucar Marcos Jiménez i Jesús Perera, que es va estrenar com a golejador grana. Segon triomf a domicili del Nàstic, que feia 10 mesos que no marcava tres gols en un partit (1-3 vs Hércules, març de 2012).

UE Llagostera 0-1 Levante UD B
Ortuño 84'
HURACÁN CF 1-1 CE L'HOSPITALET
Capdevila 40' | Osado 83'
CE Constància 0-3 CE Atlètic Balears
Del Castillo 31', Salva Chamorro 34', Femi 51'
RCD Espanyol B 1-1 Villarreal B
Moha 54' | Juanto 62'
Ontinyent CF 1-0 RCD Mallorca B
Fran Moreno 50'
València Mestalla 1-3 Club Gimnàstic
Fran Vélez 58'pp | Fran Vélez 15', Marcos 49', Perera 75'
UE Sant Andreu 2-0 Yeclano Deportivo
Josu 11', Édgar 80'
CD Olímpic 0-0 CD Binissalem
CF Reus Deportiu 2-0 AE Prat
Sangrà 67', Marquès 82'
CD Alcoyano 2-0 CF Badalona
Javi Moreno 50'pp; Javi Selvas 81'

Descansa: Orihuela CF 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada