16/6/12

Descobrint Moyano, amb Sergi Vargas

A roda del 'Som de...', secció que estrenàvem el mes de desembre en què algun membre del rival de torn de l'Hospi ens explicava alguna cosa sobre el seu equip/club, aquest estiu serà el torn d'una versió estiuenca per conèixer una mica més les novetats d'aquest Centre d'Esports l'Hospitalet 2012-2013. Ho farem de la mà de gent que els ha seguit en algun dels clubs en què ha militat. Periodistes, aficionats, directius, entrenadors... entre tots buscaran fer-nos alguna pinzellada realista sobre els fitxatges del nou projecte de l'Hospi amb l'objectiu, novament, de disputar el play-off d'ascens a la Lliga Adelante. Així doncs, procedim a inaugurar el 'Descobrint' amb Sergi Vargas, locutor de Ràdio Marca Barcelona, amo i senyor del Blog 'El Món del #futbolcat'... un autèntic malalt del futbol català i, a sobre, seguidor de la UE Sant Andreu. La darrera pista ja ens mostra el protagonista del seu text que és, evidentment, el central Ismael Moyano.
Imatge: Futbolbalear.com

DESCOBRINT MOYANO, amb Sergi Vargas
Marxa el capità, una de les últimes peces d'aquell Sant Andreu campió que es va quedar a un pam de la glòria. Central incombustible, ha defensat durant 4 temporades la samarreta quadribarrada. La primera, fins aquella aturada a mig camí a Alcorcón; la segona, fregant l'ascens i somiant amb la Segona A; la tercera, fins ben a prop de repetir la promoció; i aquesta, la darrera, mantenint amb honor la categoria.

Defensor inesgotable, segur a l'eix de la primera línia. Dominador del joc aeri, més que correcte en el marcatge, ha estat la seva capacitat per poder treure la pilota amb garanties des del darrere una de les seves principals virtuts, donant d'aquesta manera seguretat als equips que volen sortir amb joc construït i trenat des de la cobertura. Etern capità, sap el que és crèixer dins d'un equip (Gramenet i Sant Andreu), i s'ha guanyat un lloc fix amb els seus diversos entrenadors. No ha destacat mai per la seva facilitat golejadora, però el seu bon treball defensiu ha convertit cada gol del molletà en un premi més a la seva feina. El Sant Andreu ha perdut el seu capità, una garantia davant de la porteria que defensarà el ja 'etern' Morales. Els andreuencs, segur, el trobarem a faltar. Gràcies Moyano, gràcies capità.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada