24/6/12

Descobrint Alan i Pedro, amb Robert Cuesta

A finals de la setmana passada arrencàvem aquesta nova secció, destinada a conèixer una mica més sobre les novetats del Centre d'Esports l'Hospitalet 2012-2013, sabent una mica més d'Ismael Moyano i de Valentín Merchán gràcies a Sergi Vargas i a Jorge Vázquez; dos punts de vista diferents, externs a l'Hospi per aportar una mica més de llum a les dues novetats 'forànies' de l'Hospi. Puntualitzem perquè abans, tot just acabar la temporada, els riberencs anunciaven que Pedro Bilbao i Alan Liesegang, jugadors del Juvenil A de Lliga Nacional, tindrien fitxa el curs vinent amb el primer equip. I qui millor per parlar d'aquestes dues joves promeses que Robert Cuesta, l'últim tècnic que han tingut a l'Hospi. Cuesta, recordem, va acariciar l'ascens a Divisió d'Honor tot i arribar a mitja temporada; l'any vinent, tot i l'oferiment de l'Hospi, Cuesta gaudirà de l'oportunitat de dirigir a la màxima categoria del futbol de base amb el CF Badalona.

DESCOBRINT ALAN, amb Robert Cuesta
La gran virtut d'Alan és el seu caràcter competitiu. Parlem d'un jugador que és un guanyador nat, un jugador capaç d'actuar en diverses posicions dins el camp i que, a més, és capaç de fer-ho com si fos un autèntic especialista en cadascuna d'elles. Es tracta d'un jugador amb un físic envejable, fort, resistent i potent; té un desplaçament amb cama dreta molt correcte i un xut ben efectiu. Domina prou bé el joc aeri tot i no ser un jugador massa alt. En resum, estem davant d'un jugador que a tots els entrenadors ens agrada tenir al nostre equip per la seva polivalència i la seva efectivitat en totes les posicions.

DESCOBRINT PEDRO, amb Robert Cuesta
Pedro Bilbao ha estat la referència ofensiva del Juvenil. Un jugador amb una arrencada als primers vuit metres que elimina qualsevol oposició, una gran conducció de l'esfèrica i una habilitat espectacular per regatejar el rival. És capaç de desbordar per dins i per fora, en espais oberts és molt perillós per al rival, guanya bé l'esquena i la seva enorme velocitat el deixa sempre en avantatge respecte l'oponent. Parlem, també, d'un jugador amb un gran marge de millora si és capaç de millorar la seva presa de decisions i la seva efectivitat golejadora: estaríem parlant, aleshores, d'un jugador molt important per l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada