29/12/11

Innocents pel #futbolcat

No només nosaltres vam aprofitar el 28 de desembre per colar una notícia falsa (de fet, la premsa autoanomenada seriosa ho fa amb certa regularitat al llarg de l'any i tampoc no passa res). Altres clubs del futbol modest català van aprofitar els seus espais a la xarxa per difondre d'altres informacions més o menys difícils de creure per canviar, ni que sigui per un dia, la dinàmica rutinària del funcionament de les webs, L'any passat ja repassàvem algunes de les innocentades que algunes pàgines i blogs del futbol català van proposar. Heus aquí, doncs, el repàs de les bromes del 28D d'aquest 2011.

CF Badalona - El tècnic del juvenil, Manolo González, marxa al Barcelona B juntament amb Tarsi i Robert. Com a contraprestació, els blaugrana cedeixen Jonathan Soriano a l'entitat badalonina.

FC Vilafranca (El Blog de la Prèvia) - El migcampista del FCV, Raúl Calvo, convocat amb la selecció catalana absoluta per jugar el dia 30 contra Tunísia.

AE Prat - L'AE Prat oferirà concerts al descans dels partits per atraure més públic al Sagnier (Amaral, La Oreja de Van Gogh, Pablo Alborán,...)-

UE Llagostera - L'Ajuntament de Llagostera oficialitza la profunda renovació que patirà el Municipal de Llagostera amb la construcció d'una nova tribuna i de diverses zones de serveis que permetran la celebració de partits de Primera Divisió i competicions europees.

CE Europa - El Carrer Camèlies serà peatonal. Això permetrà que l'Europa pugui fer ús del nous espai habilitat per facilitat el treball els dies de partit.

CE Sabadell FC (arlekinats.com) - El CE Sabadell FC premiarà el brasiler Lago Júnior (Numància) pel seu paper en l'eliminatòria de l'any passat quan defensava la samarreta de l'Eibar i va enfrontar-se al Sabadell, fallant clares ocasions de gol.

CF Gavà (Blog) - L'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, fa marxa enrere i permetrà que el Gavà tingui seguiment als mitjans locals. Ell s'encarregarà de fer els partits per ràdio i televisió.

UDA Gramenet (Blog) - El Nou Municipal de Santa Coloma restarà clausurat per una plaga de Sarna per culpa de la colònia de conills que hi passa la nit de forma regular.

CF Lloret - El míster Edu Urdiales tornarà a vestir-se de curt per millorar la trajectòria esportiva de l'equip a Primera Catalana.

UE Sant Andreu - El Sant Andreu disputarà vuit dels deu partits que queden al Narcís Sala els dilluns a dos quarts de deu per culpa d'un nou contracte televisiu.

UE Rapitenca - L'empresa dels Emirats Àrabs Units, Dubai Inversions, posarà nom a l'estadi de La Devesa per millorar la situació econòmica del club del Montsià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada