Etiquetes

27/3/10

Segueix l'Hospi també via Twitter!

A partir d'avui, també podreu seguir l'actualitat de l'Hospi mitjançant Twitter, en un intent per ampliar la presència del planter a la xarxa. Per começar, i aprofitant que demà no podrem ser presents a la Pobla de Mafumet, podreu veure el minut a minut del duel que enfrontarà l'Hospi i la Pobla de Mafumet en aquesta plataforma; gràcies a la retransmissió del partit a Ràdio l'Hospitalet.

Hi haurà dues maneres de fer-ho: la primera, a la direcció oficial del Twitter del Blog de l'Hospi: http://twitter.com/somdelhospi. La segona, al marge dret superior del blog, on podreu seguir les darreres novetats del partit a mesura que es vagin produïnt.

A més del partit, però, al Twitter també anirem informant de notícies breus pel que fa a l'actualitat del club i els seus equips, dels resultats del futbol base i també dels resultats dels rivals dels diversos equips de l'Hospi (Tercera Divisió, Divisió d'Honor Juvenil, ...). Parlant del juvenil, duel importantíssim avui de l'equip de Manuel Ruano davant el líder de la lliga, el FC Barcelona que dirigeix García Pimienta. El partit es disputarà a l'Estadi i començarà a les sis de la tarda, pocs minuts abans que acabi el partit entre la Gramenet i l'Stadium Casablanca (16:30 hores), i és que els aragonesos són, a hores d'ara, el primer equip que baixaria de categoria, amb nou punts menys que els riberencs, que estaran ben pendents del resultat d'aquest partit.

Us recordem, com sempre, que estem oberts a qualsevol crítica, suggerència o comentari per tal d'intentar millorar el Blog. I gràcies pel vostre seguiment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada