Etiquetes

6/3/10

"Ampostem" per la victòria | L'H - Amposta (diumenge, 12:00)

Farem veure que hem pogut evitar la temptació de jugar amb el nom del rival al titular de la prèvia del partit de demà i anirem a per feina, a parlar del duel que demà a les 12 del migdia disputaran CE L'Hospitalet i Amposta a l'Estadi. Un partit trampa, ja que els ampostins s'han convertit en una de les revelacions de la temporada; tot just diumenge passat van perdre el setè partit de la temporada (0-1 davant el Santboià) tot i que van tenir prou ocasions per salvar algun punt. Més endavant ampliarem dades sobre els blanc-i-negres; dades que mostren l'Hospi que l'únic camí per vèncer demà és no confiar-se i anar a per totes. I de retruc, si arriben bones notícies de Sant Carles de la Ràpita, on el Reus hi jugarà el seu partit a la mateixa hora, millor que millor. Però ja ho dèiem fa dues setmanes: l'Hospi en farà prou guanyant els seus partits per aconseguir el primer gran objectiu de la temporada, el campionat.

Dèiem, però, que l'empresa no serà gens fàcil. Tampoc exagerarem i direm que és el partit més complicat del que queda de temporada, però el conjunt que dirigeix Fran Artiga, entrenador del Cambrils la temporada passada, està per sobre del que s'esperava d'ells a inicis de temporada. Fins ara, no han passat angúnies a la classificació i s'han mogut sempre al voltant de la vuitena i la dotzena posició, sempre mirant més cap amunt que no pas cap avall. Tot i això, la seva evolució s'ha vist frenada aquest any 2010, ja que només han estat capaços d'aconseguir dues victòries en els darrers deu partits jugats; en més xifres, 10 punts de 30 possibles. Si l'equip hagués estat més afortunat, l'Hospi podria haver rebut un Amposta que aspirés a cotes més altes, com a hores d'ara ho fan Cornellà, Europa o Balaguer.

Sigui com sigui, l'Amposta és un equip força sòlid com a visitant. És tot just el vuitè millor visitant de la lliga, amb cinc victòries, tres empats i cinc derrotes; 17 gols marcats i 21 d'encaixats en els tretze partits que ha disputat a domicili. El darrer triomf el van sumar precisament en el seu darrer desplaçament, quan van derrotar la Pobla de Mafumet per 2-3. Pels d'Artiga, no serà gens fàcil repetir triomf fora de casa. Primer, perquè hi ha notables diferències entre el filial del Nàstic i l'Hospitalet; segon, pel reguitzell de baixes amb què compta el míster tarragoní de cara al partit de demà.

Luís, Miguel, Raúl Lucha, Diego i Gustavo no seran demà sobre la gespa artificial de l'Estadi per diversos motius. Possiblement, les baixes més sensibles són les dels dos primers: amb onze gols cadascun, Luís i Miguel han anotat 22 dels 43 gols dels ampostins a la lliga. El primer, Luís, va ser expulsat diumenge passat davant del Santboià; el segon, Miguel, va veure la cinquena targeta de la temporada i acomplirà el corresponent partit de sanció. El defensa Raúl Lucha també va ser expulsat en el darrer partit i estarà sancionat com els dos altres companys, mentre que Diego i Gustavo segueixen lesionats, tot i que Gustavo està gairebé recuperat i podria comptar amb minuts en el partit de la setmana vinent a casa contra el Prat.

En canvi, a l'Hospi les bones notícies són més que les dolentes. No obstant, en les darreres hores la infermeria riberenca ha tornat a 'rebre visita', després que Cárcel es lesionés en un dels últims entrenaments i es comuniqués que s'haurà d'estar aproximadament un mes de baixa degut a un trencament de bessó. El seu company Manel Gómez l'acompanyarà un partit més després que no s'hagi recuperat encara del seu trencament muscular. Per contra, Manu Viale i Marcos Guill podrien tornar a entrar a la convocatòria després d'haver evolucionat satisfactòriament de les seves respectives lesions. Per cert, per primer cop aquesta temporada, serà la tercera setmana consecutiva que l'Hospi no tingui cap baixa per sanció, tot un èxit vist com ha anat la temporada fins ara.

El partit, que com dèiem s'iniciarà a les 12 del migdia i es disputarà a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, el xiularà Víctor Manuel Sánchez Rico, que aquesta temporada va dirigir el partit que l'Hospi va guanyar a Blanes (0-1, Manu Viale). També va xiular el mini partit de l'Històrics davant el Sabadell (0-0) aquesta mateixa pretemporada; la temporada passada, a més, va ser l'encarregat d'impartir justícia en els dos duels que van enfrontar l'Hospi i el Vilanova. A la primera volta, 1-1 a terres del Garraf; a la segona volta, 3.3 a l'Estadi. Demà estarà assistit a les bandes per Marcelino Asensio Lahuerta i Rubén Martín Tarrío, tots tres de la delegació del Baix Llobregat.

Precedents del CE L'Hospitalet - CF Amposta a l'Estadi

Victòries de l'Hospitalet: 4
Empats: 0
Victòries de l'Amposta: 0
Gols marcats per l'Hospitalet: 10
Gols marcats per l'Amposta: 3
Últim enfrontament: L'Hospitalet 2-0 Amposta (2008-2009, Tercera Divisió) [Corominas 14', Dani Morales 54']

Una mica d'història

En parlàvem dimecres. El partit, però, no va disputar-se a l'Estadi, va ser molt a prop, a Les Corts. I aquella tarda, la sort no va estar del costat de l'Hospi. L'Amposta va guanyar per 2-3 i va allunyar l'Hospi del somni de l'ascens a Segona Divisió... durant uns quants anys.

http://centredesportslhospitalet.blogspot.com/2010/03/recordes-quan-lhospitalet-2-3-amposta.html

La Jornada al grup cinquè

Serà un matí d'aquells bonics de seguir, ja que nou dels deu partits es jugaran a les 12 migdia i només el Vilanova-Llagostera es jugarà a les 5 de la tarda. La resta de partits, que inclou els que jugaran els equips de la zona alta, són els següents: Pobla de Mafumet-Olesa de Montserrat, Santboià-Balaguer, Prat-Palamós, Blanes-Benavent, Premià-Europa, Rapitenca-Reus, Castelldefels-Cornellà, Cassà-Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada