Etiquetes

27/2/10

Per confirmar sensacions | Palamós - L'Hospitalet (diumenge, 17:00 hores)

L'Hospi te demà a Palamós una oportunitat d'oblidar definitivament les tres ensopegades de lliga amb què s'han complicat la consecució d'un campionat que fa un mes semblava clarament de color blanc i vermell. Les victòries davant la Gramenet i el Benavent la setmana passada, en diferents competicions, van servir perquè els de Vinyals es retrobessin amb el triomf, amb els gols i amb les bones sensacions que fins fa poc havia transmès. Demà, però, la cita és en un terreny de joc més complicat del que els números i el rival indiquen en un principi; el Palamós era un equip cridat a fer grans coses a principis de temporada. La seva tremenda irregularitat, però, l'ha conduït a situar-se més a prop del descens que dels llocs d'honor. El planter, però, té prou qualitat com perquè l'Hospitalet surti demà al camp amb tots els sentits i no badi ni un moment.

Els palamosins tenen a la seva plantilla homes com Albert Síria, Guillem Cornellà, David Charcos o l'ex riberenc Siscu. A més, també disposen de Julien Hornuss, màxim realitzador del grup 5è de Tercera Divisió amb 17 gols -5 de penal- (més de la meitat dels gols que ha anotat l'equip). Per sort, qui no podrà ser demà al partit és Jaume Duran. L'ex del Girona està sancionat per acumulació de targetes i no podrà comptar per Quique Yagüe, un tècnic que no ha aconseguit redreçar el rumb d'un Palamós a la deriva i que tampoc no pot badar si no vol complicar-se la temporada. De fet, des de la marxa de Jordi Condom (jornada 13), el Palamós ha sumat 3 victòries, 4 empats i 6 victòries. Tots tres triomfs han estat a casa, on els de la Costa Brava han experimentat una millora notòria. Amb Yagüe, l'equip només ha perdut a casa davant del Cornellà (1-2), ha guanyat tres partits i n'ha empatat dos. Tot i la dificultat de l'empresa, Siscu creu que l'equip està capacitat per donar la sorpresa i derrotar l'Hospi. A banda de Jaume Duran, tampoc seran presents Marc Vila, Marc Pujol, Ferran i Pep Arau, tots quatre lesionats.

Un Hospi que arribarà a Palamós amb la bona notícia del possible retorn de Jordi Tarrés, cinc setmanes després. El barceloní, que no juga des del 17 de gener a Cassà de la Selva, sembla recuperat de la seva lesió i podrà comptar pel míster de cara a demà. En canvi, Manel Gómez seguirà una setmana més de baixa, per tal d'evitar possibles complicacions en l'evolució de la seva lesió. Tampoc hi seran presents Marcos Guill i Manu Viale, que continuen amb molèsties i tampoc no arriscaran el seu retorn. Per la seva, Jordi Martínez serà dubte de darrera hora ja que encara arrossega molèsties del cop rebut en el partit de Copa Catalunya, deixant a l'aire i fins a darrera hora la confecció de l'onze inicial de l'Hospitalet. Sigui com sigui, l'Hospi viatjarà a Palamós amb la clara intenció de sumar tres punts en un punt complicat per continuar ferms en el lideratge del grup cinquè de la Tercera Divisió. I de pas, acabar amb aquesta mini ratxa de dos partits seguits sense guanyar a domicili.

El partit s'iniciarà a les 5 de la tarda i es disputarà al Nou Estadi de Palamós. L'encarregat de dirigir-lo serà Francesc Galán Baró, de la delegació de Manresa. L'únic precedent recent és el del mini partit que va enfrontar a l'Històrics l'Hospi i l'Horta, que va acabar amb un clar triomf riberenc per 4-0. No obstant, el manresà ja va dirigir tres encontres a l'Hospi fa unes quantes temporades: va xiular L'Hospitalet 0-5 Reus i el Badalona 2-1 L'Hospitalet la temporada 2003-2004 a Tercera i, un any més tard, va dirigir L'Hospitalet 3-1 Gavà. A més, l'any passat també va arbitrar el Mataró 2-2 L'Hospitalet, en què va expulsar Iván Hammouch de forma un pèl rigorosa. Demà, l'assistiran a les bandes Edgar Cardoso Vilana i Abdelhaq Bendouda Tahiri, de la mateixa delegació que Galán Baró. Cal recordar, a més, que el Palamós CF ha decretat jornada econòmica per la visita de l'Hospi (tal i com va succeir l'any passat). Els socis del Palamós hauran d'abonar 5 euros i la resta de públic, 15.

Precedents del Palamós CF - CE L'Hospitalet
Victòries del Palamós: 4
Empats: 2
Victòries de l'Hospitalet: 2
Gols marcats pel Palamós: 10
Gols marcats per l'Hospitalet: 7
Darrer precedent: Palamós 0-3 L'Hospitalet (2008-2009, Tercera Divisió -veure crònica-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada