Etiquetes

18/9/16

Siestaca | CE l'Hospitalet 0-0 AE Prat

-> L'Hospi i el Prat es reparteixen els punts i regalen avorriment als seus aficionats però mantenen una dinàmica positiva.
-> L'expulsió del visitant Javi Lara poc abans del descans ha marcat un partit en qupe l'Hospi no ha sabut treure profit al seu domini de pilota.
-> Espessos al davant, els d'Ismael García s'han tornat a mostrar ferms en defensa; són l'equip menys golejat del grup juntament amb el Cornellà.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 0-0 Prat
-> RODA DE PREMSA d'Ismael García, entrenador de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Pedro Dólera, tècnic del Prat.
-> DECLARACIONS d'Alejandro Zamora, jugador de l'Hospi.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas, Zamora, Juste, Benji (Porcar, 52'), Teo, Higón (Tabala, 79'), Rubio (Walter, 52') i Salinas.

AE PRAT: Toni, Dot, Barnils, Lario, Ricarte, Prior, Putxi, Javi Lara, Nacho (Pluvins, 46'), Ignacio (Padilla, 90') i Óscar Muñoz (Forgas, 75').

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Illes Balears). Ha amonestat els locals Benji, Selvas, Higón i Zamora i els visitants Nacho, Toni, Dot, Lario. Ha expulsat Javi Lara amb vermella directa (39').

Incidències: partit corresponent a la jornada 5 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 650 espectadors. Notable presència d'afició potablava. A l'Hospi, Oliveros, Carlos López, Savall i Abu han completat la convocatòria; al Prat ho han fet Sergio, Adri, Rovira i Fran Piera.

L'Hospi i el Prat s'han repartit els punts i n'han deixat un de propina després d'un partit lleig i avorrit, que no passarà a la història del futbol i que és un clar exemple de la Segona B més fosca, futbolísticament parlant. Dos equips rocosos, sòlids al darrere, no gaire amants dels riscos innecessaris. Ingredients que, quan colisionen, converteixen els 90 minuts d'un partit en poc menys que un suplici, en un autèntic acte de fe només a l'abast dels més valents. Difícil dir si hi ha hagut menys futbol o ocasions, per bé que els dos equips poden dir que tanquen el cap de setmana havent allargat la dinàmica positiva que han protagonitzat al llarg de les últimes jornades. Potser, l'Hospi marxa a casa un pèl més decebut pel fet que no ha sabut aprofitar l'enverinat regal de l'expulsió del visitant Javi Lara abans del descans. Amb 50 minuts per davant, l'Hospi no ha sabut què fer amb la pilota als peus i el Prat n'ha fet prou amb ordre i concert per acabar sumar el segon punt a domicili del curs.

A l'Hospi, la novetat a l'onze inicial ha estat el retorn de Dani Fernández al lateral dret en detriment del lesionat Luismi Ruiz. La resta, faves contades per engegar un partit en què l'Hospi ha entrat millor i s'ha mostrat superior al rival, diguem-ne, fins la primera mitja hora de partit. En aquest trànsit, els riberencs han buscat la velocitat dels seus homes ofensius, especialment d'un Higón que ha dut de corcoll Oriol Ricarte. Seva, d'Higón, ha estat l'ocasió més clara del primer temps: contraatac de llibre dels riberencs, assistència de Salinas, cavalcada d'Higón i rematada de l'extrem de l'Hospi, amb poc angle, que ha aconseguit refusar el meta visitant, Toni Texeira (20'). Els potablava no han sovintejat massa la porteria de Víctor i el perill més destacable ha arribat a pilota aturada, com ara en una falta picada en línia de tres quarts que ningú ha aconseguir rematar en una acció embolicada dins l'àrea de l'Hospi. En un primer acte sense ocasions, el més destacable ha estat l'expulsió de Javi Lara, segons l'acta per colpejar amb la mà l'abdomen del local Benji. Ho ha vist clar Sureda Cuenca, que ha demostrat que el descens a Segona B no li ha servit per millorar els seus defectes. A cinc del descans i amb tot el segon temps per davant, semblava que el destí li tenia preparada una de bona a l'Hospi.

Res més lluny de la realitat, el Prat ha sabut jugar les seves cartes i ha fet caure l'Hospi al seu parany. Amb la pilota als peus, els riberencs s'han mostrat tremendament incòmodes i el Prat ha passat menys angúnies de les que la situació del partit feia presagiar. Ismael García ha donat entrada a Walter i a Porcar poc després de la represa per mirar d'activar la producció ofensiva de l'Hospi, però els riberencs no han estat fins a l'hora de definir i només ho han provat des de mitja distància, per mitjà de Salinas (48') o de Lucas Porcar (66'). El Prat no s'ha deixat veure massa per territori hospitalenc, però sí que ha tingut un parell d'aparicions que haguessin pogut costar cares a l'Hospi, com ara la combinació entre Pluvins i Ignacio que ha acabat amb l'aturada segura de Víctor Ibáñez (70'). El tram final ha allargat l'agonia del públic, més entretingut amb la trista actuació d'un Sureda Cuenca desnortat que amb el poc espectacle que hi havia sobre la gespa. Dani Fernández ha tingut la millor ocasió de l'Hospi al segon temps, però el capità ha rematat massa fort i el seu xut ha sortit excessivament desviat (83'). No era el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada