Etiquetes

22/11/15

Arriba l'hivern | RCD Espanyol B 4-0 CE l'Hospitalet

-> Un Espanyol B molt superior gaudeix sobre la gespa i destrossa un CE L'HOSPITALET amb poca capacitat de reacció i menys ànima.
-> Una mala entrada al partit penalitza un Hospi que només ha tingut dues ocasions de gol clares en 90 minuts.
-> La darrera mitja hora de partit (a partir del tercer gol encaixat) justifica el desencís d'una afició que ha demanat la dimissió de Martí Cifuentes.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Lluís Planagumà, entrenador de l'Espanyol B.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Espanyol B 4-0 Hospi.

FITXA TÈCNICA

RCD ESPANYOL B: Rubén, Marc Navarro, Lluís López, Aaron, Galas (Antonio Cristian, 76'), Borja, Marc Roca, Entrena (Pibe, 38'), Robert Simón, Rufo i Dalmau (Ripoll, 76').

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Medina, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán (Ruibal, 46'), David López (Carreras, 75'), Puerto i Boris (Raúl Torres, 65').

Gols: 1-0 Robert Simón (15'); 2-0 Dalmau (34'); 3-0 Rufo (56'); 4-0 Dalmau (71').

Àrbitre: Raúl Martín González Francés ( las Palmas). Ha amonestat el local Aaron i els visitants Aulestia i Ruibal.

Incidències: partit corresponent a la jornada 14 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 500 espectadors. Matí assolellat però fred. A l'Hospi, Andrés i Castell han completat la convocatòria; a l'Espanyol B ho han fet Chus i Álex Serrano.


Ha acabat quedant un bon dia per començar a beure alcohol de forma compulsiva: baixa la temperatura, es fa de nit una miqueta més aviat que ahir i després de la sessió de bany i massatge que ha rebut l'Hospi a Sant Adrià aquest matí doncs difícilment el dia pugui remuntar. D'aquells partits que la majoria diria que són "per oblidar" però que, just al contrari, caldrà tenir ben present d'aqui al final de Lliga perquè no es torni a repetir. Quatre mesos i escaig després d'iniciar el projecte el cert és que l'Hospi no acaba d'oferir la regularitat (ni el creixement) que s'esperen d'una plantilla que tot i la profunda renovació (com la de l'any passat) segueix manifestant inseguretats que transcendeixen els resultats, molts cops conseqüència de factor complicats de controlar. El més preocupant, com dèiem, és que no es veu una línia coherent en l'actuació d'un equip que, a ràfegues, ha demostrat que sap competir en aquesta categoria però que en el balanç de 14 jornades de competició deixa una sensació més propera a la desil·lusió que no pas cap al positivisme. Preocupant, també, que l'Espanyol B no hagi precisat de la seva millor versió (per bé que els de Planagumà han fet un bon partit) per golejar un Hospi mancat de reacció, capcot i desnortat. Ha arribat l'hivern.

Ha sorprès, d'inici, veure Boris Garrós ocupant la punta de llança de l'atac de l'Hospi en detriment d'un Ruibal que ha partit d'inici des de la banqueta. Amb Collado fora de combat després de no haver passat bona nit, l'altra 'sorpresa' era la baixa per lesió de Savall, amb problemes al turmell; Medina ha estat la parella d'Aleix a l'eix de la defensa i Miki Muñoz i Ton Alcover han ocupat el doble pivot. Ben aviat hem vist que no seria el matí d'un Hospi que al primer quart d'hora ja s'ha hagut de dedicar a treure aigua de la seva àrea; l'Espanyol B ha arribat massa fàcil i, encara més greu, ha sabut finalitzar gairebé cada acció ofensiva en rematada. Robert Simón ha avançat el filial al quart d'hora de partit després de fer-se seu un refús dins l'àrea (15') tot i que els blanc-i-blaus s'haurien pogut avançar anteriorment mitjançant Marc Navarro (3' i 6'), Dalmau (9') i Marc Roca (13'). Total, que el gol no ha agafat per sorpresa un Hospi que ha començat a despertar, més a batzegades que no pas amb continuïtat. Tanmateix, Boris ha estat a punt d'empatar en una acció que ha acabat en córner quan ja s'havia plantat sol davant Rubén (23'). Ha estat un miratge ja que l'Espanyol B, un cop superada la mitja hora de partit, ha estabornit l'Hospi amb el segon gol: cursa i centrada d'un Marc Navarro amo i senyor de la banda dreta (i del partit), refús i Dalmau, a plaer, feia el seu desè gol del curs (34'). El partit es posava (encara més) coll amunt per als riberencs tot i que novament Boris faria lluir Ruibal amb una rematada sense massa angle que acabava en córner (39').

Era evident que calia fer canvis i el primer era veure sobre la gespa Ruibal, sorprenentment en el lloc de Guzmán. Minuts clau, els posteriors a la represa, que l'Hospi no ha sabut aprofitar per crear perill sobre la meta periquita. De fet, ha estat el quadre local qui ha acabat de sentenciar el triomf després que una acció d'atac generada per Pibe la rematés al fons de la xarxa Rufo (55'). Aquí s'acabaria el partit tot i que Cifuentes encaria buscaria algun tipus de reacció amb l'entrada de Carreras i Raúl Torres, un dels pocs que hi ha seguit creient i gairebé l'únic que ha buscat el gol en una darrera mitja d'ambient fúnebre. El quart gol ha estat més proper que la diana de l'Hospi fins que, un altre cop el colombià Pibe, ha assistit el killer Adri Dalmau per anotar el 4-0 (71'). Perquè aleshores el que ha estat més a prop ha estat el cinquè, una maneta que hagués estat tan humiliant com, ja ens entenem, justa. L'ha tinguda Miquel Ripoll amb una rematada de cap massa toveta que ha aturat Aulestia (83') i també Marc Roca (88') amb un xut que també ha topat amb la bona resposta del meta basc, qui per enèsim cop (i en una senyal clara que alguna cosa grinyola) s'ha convertit en el millor de l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada