Etiquetes

17/4/11

Victòria madurada | CE L'Hospitalet 2-0 CD Castellón

I el dia que guanyem, gran part dels rivals també ho fan. És el destí del CE L’Hospitalet, d’un Hospi que aquest migdia s’ha retrobat amb la victòria després de tres decepcions consecutives. Ha costat (i molt) davant d’un equip com el Castelló, ben plantat sobre el terreny de joc i que al llarg dels 93 minuts de futbol que s’han jugat a l’Estadi, ha esvaït qualsevol dubte sobre la professionalitat dels seus jugadors. Després d’una primera meitat ensopida en què els albinegres han pressionat tapant les vies creatives de l’Hospi, els riberencs han anat madurant el partit fins que una (nova) genialitat de Cristian Alfonso ha avançat els d’Álvarez a poc més de 20 minuts per la fi del partit. Només aleshores el Castelló s’ha decidit a avançar línies, motiu que l’Hospi ha aprofitat per tractar de sentenciar a la contra. No ha estat fins al minut 89 i quan l’Hospitalet jugava amb 10 per una rigorosa expulsió d’Alfonso que Cirio, des del punt de penal, ha sentenciat el matx per certificar els 50 punts de l’Hospi que, ara sí, s’ha assegurat de forma matemàtica la seva presència, com a mínim, a la Segona B 2011-2012. Dijous, independentment dels rivals, tocarà profanar un dels temples amb més renom del grup. Tocarà vèncer al Collao per continuar somiant.

Feia temps que no vivíem a l’Estadi una primera meitat amb tan poques ocasions com la que han ofert avui Hospi i Castelló. Tornava Iván Hammouch a l’onze inicial, així com Marc Pedraza, que s’ha ‘aprofitat’ per la baixa de darrera hora de Jordi Martínez. Amb Pedraza i Manel al mig del camp i Cirio i Coro a les bandes, la punta d’atac ha estat formada de nou per Pitu a la mitja punta i Alfonso com a fals davanter centre; pel bàndol castellonenc, sense novetats: Casuco va complir amb l’onze que havia anunciat divendres en roda de premsa (això és Segona B). Bona disposició dels de la Plana sobre el terreny de joc, amb una pressió asfixiant i ben avançada, tant que les passades enrera, sempre perilloses, cap a Carlos Craviotto s’han convertit en una constants. Ocasions, poques. Xuts a porta, menys encara. Tot i això, el saltenc Pitu ha estat el primer a provar-ho després d’una bona acció individual que ha resolt amb un xut des de la frontal que ha blocat David Rangel sense cap problema (2’). 10 minuts després, ha estat Cristian Alfonso qui ha engegat una bona jugada en banda esquerra i ha assistit Corominas, que ha deixat anar un xut no massa fort que Rangel ha acabat atrapant en dos temps (12’).

La resposta visitant ha estat ràpida i en la que ha estat la millor ocasió de la primera meitat, Luismi Loro li ha guanyat l’esquena a Lucas Viale i des del vèrtex dret de l’àrea riberenca ha empalat un xut bombat que s’ha perdut lleugerament per sobre de la porteria riberenca (13’). En la següent jugada, nova recuperació dels castellonencs, assistència de Dennis Nájera cap a Héctor Simón i xut alt del migcampista gironí, autor del segon gol castellonenc al partit de la primera volta jugat a Castàlia (14’). Amb el pas dels minuts, les ocasions començaven a escassejar i les creativitat brillava per la seva absència en un partit sense clar dominador però que ens mostrava un Castelló còmode amb el ritme lent que hi predominava. Així les coses, no hem tornat a veure cap acció de perill clara fins al minut 33. I tocava ser generosos, perquè el xut de Luismo Loro des de la frontal marxava força alt sense que Craviotto s’hagués de preocupar en excés. A l’Hospi, per la seva banda, amb Lobato i Alfonso ben marcats i Corominas no massa fi, li ha costat apropar-se a la porteria de Rangel, tot i haver llançat tres serveis de cantonada que es servien sense més conseqüències.

La segona meitat ha començat sense canvis a cap dels dos equips i amb un avís inicial de David Lázaro amb un xut innocent des de la frontal que Craviotto, molt segur, ha blocat (46’). La dinàmica de joc lent, imprecís i de respecte mutu ha continuat, però; a l’Hospi, Miguel Álvarez ha donat entrada a Eloi Fontanella, que prenia el relleu al terreny de joc d’un Pitu que marxava amb molèsties als isquiotibials (53’). L’entrada del ‘Matador’ ha servit per dotar l’atac riberenc d’una referència més fixa que no pas Alfonso, que ha endarrerit la seva posició. Casualitat o no, a partir de l’entrada del bredenc al camp l’Hospi s’ha anat sentint més còmode i ha començat a crear ocasions de perill: la primera, del mateix Eloi, que després d’una gran passada a l’espai de Lobato es plantava tot sol davant Rangel i intentava una vaselina que es perdia, justeta, per sobre del travesser visitant (56’). Un minut més tard responia el Castelló, en una llarga jugada iniciada a partir d’una pèrdua de pilota de l’Hospi i que ha acabat amb un xut de Fernando Béjar des de l’interior de l’àrea que ha atrapat Carlos Craviotto, que tres partits després ha tornat a deixar la porteria a zero (57’). El porter lleidatà ha hagut de tornar a intervenir minuts més tard després d’un xut des de la frontal d’Aarón Torlá (64’).

L’Hospi, però, seguia augmentant la sensació de perill, de forma proporcionalment directa als riscos que prenia l’equip dirigit per Casuco; al 66’, gran jugada iniciada dins l’àrea de l’Hospi per Lobato, paret amb Manel, cursa quilomètrica del ‘3’ riberenc i passada a l’espai cap Eloi, que es tornava a plantar mà a mà amb Rangel i xutava al cos del porter visitant; en el rebuig, els jugadors i públic locals van reclamar un possible penal per mans de Pol Bueso dins l’àrea (66’). Cap dubte va ocasionar la jugada que, dos minuts més tard, va suposar el primer gol de l’Hospitalet: jugada individual marca de la casa de Cristian Alfonso, que agafa la pilota en línia de tres quarts, encara el defensa, retalla cap a dins, encara Rangel i li clava la pilota per sota les cames fins allotjar-se al fons de la xarxa visitant. Minut 68, 1-0. Amb aquest guarisme, el Castelló havia de moure fitxa, i en aquesta línia Casuco donaria entrada Pau Franch, que al minut d’entrar gaudia d’una bona ocasió en què la providencial intervenció de Lucas evitava el xut del davanter visitant (72’). L’Hospi, per la seva banda, hauria pogut sentenciar en una claríssima ocasió que Eloi Fontanella, amb tota la porteria per ell sol, enviava incomprensiblement fora després d’una gran jugada de Cristian Alfonso i Manel (82’).

L’autor de l’únic gol de l’Hospitalet fins aleshores, però, seria protagonista de la següent acció, un cop l’àrbitre Alemán Pérez no assenyalava falta sobre Cristian, que tocava la pilota des del terra amb la mà i automàticament veia la segona groga i la consegüent expulsió. Com va passar a la primera volta a Santa Coloma, Alemán Pérez tornava a expulsar Alfonso. Curiós. Com era d’esperar, el Castelló va cremar les seves naus i l’Hospi va acabar de matar el partit al contracop. Primer, Eloi tornava a malgastar una oportunitat després de l’assistència de Cirio (87’) i en la següent acció, Pol cometia un rigorós penal sobre Lobato que l’àrbitre, també de forma incomprensible, només sancionava amb targeta groga quan Lobato encarava Rangel. Tercer penal de la temporada a favor de l’Hospi i, sense Coro sobre la gespa, Sergio Cirio era l’encarregat de picar-lo i transformar-lo, enganyant Rangel i establint un 2-0 que seria ja definitiu.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Lobato, Manel Viale, Lucas Viale, Manel Gómez, Corominas (Cristian Gómez, 76'), Marc Pedraza, Cristian Alfonso, Pitu (Eloi Fontanella, 53') i Sergio Cirio (Rubén García, 91').

CD CASTELLÓN: Rangel, Cerveró, Toño, Pol Bueso, Joan Castillo, David Lázaro, Héctor Simón, Aarón Torlá (Pau Franch, 71'), Dennis (Víctor Gomis, 76'), Fernando Béjar (Vicente Pascual, 60') i Luismi Loro.

Gols: 1-0 Cristian Alfonso (68'); 2-0 Sergio Cirio (89').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Las Palmas). Protagonista. Bona col·locació i condició física per destacar alguna cosa positiva. Criteri incongruent a l'hora de mostrat targetes, ha expulsat Cristian Alfonso (84') per aixecar-se la samarreta a la celebració del gol i per tocar la pilota amb la mà després d'una falta rebuda no assenyalada. Ha mostrat targeta groga als locals Lucas Viale (45'), Manel Gómez (55') i Eloi Fontanella (80') i als visitants Luismi Loro (24'), Pol Bueso (35'). i Joan Castillo (88'). També ha amonestat el tècnic de l'Hospi Miguel Álvarez (60') i ha expulsat per doble amonestació el metge riberenc, Lluís Payán (67' i 72').

Incidències: Matinal assolellada a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 550 espectadors. La calor i alguna ratxa de vent puntual han perjudicat l'estat de la gespa, excessivament seca tot i regar-se abans de l'inici de cada meitat. A la llotja, presència del president de la FCF, Andreu Subies. A les grades, l'extècnic de l'Hospi i del Castelló, Jordi Vinyals, també ha presenciat l'encontre. Rafa Santacruz i Dani Planchería han completat la convocatòria de l'Hospi. Lucas Viale ha vist la 10a groga de la temporada i es perdrà el partit de dijous al Collao, així com Cristian Alfonso llevat que el club recorri la seva expulsió d'avui.

25 comentaris:

  1. venga hospi que nos metemos, hay que ganar en alcoy, a pesar que el equipo estara solo, pues en este club no se hace nada para llevar gente con elequipo, una dejadez inpresionante, desde aqui pediremos que el garcia se vaya ya de una vez, vaya inepto de presidente, solo le va los follones y la politica, da pena ver el estadio cada domingo con 4 gatos.

    ResponElimina
  2. Me gusto l' hospi de la segunda parte, con mas profundidad, juego y sobre todo mas garra. Bien por nuestro entrenador por los cambios y empuje a los jugadores cuando hacia falta.
    A POR TODAS, NO PERDEMOS NADA, Y SI PODEMOS GANAR MUCHO, CON VALENTIA Y SOBRE TODO MUCHOS COJONES A
    POR EL ALCOYANO, sobre todo sin complejos.
    *** CON L'HOSPI HASTA LA MUERTE ***

    ResponElimina
  3. Chrisian Gómez, tiene que ser titular!!!!!!, Pedraza no está a su nivel, el año que viene cuando ya no esté Christian, pues que remedio, pero que diferencia cuando está en el campo!!!!!

    ResponElimina
  4. No quiero ser pesimista..., pero con Cristian Alfonso aún teníamos alguna oportunidad en Alcoy....Veo difícil ganar y encima sin él.....!

    ResponElimina
  5. Christian Gomez tiene que jugar si o si...ayer sale al campo y el partido estaba roto,pero con su salida otra vez el equipo volvio a tener ese mando de pelota y empezó a llegar con claridad aun teniendo un jugador menos...Pedraza es un gran jugador,pero no especifico en esa posicion y no te asegura la posesión como hace Christian!!FORSA HOSPI Y SI,SE PUEDE GANAR EN ALCOY!!

    ResponElimina
  6. Pues, yo, soy de los que pienso, que Cristian Gomez, con los 4 partidos que quedan, y las pocas opciones que quedan por entrar entre los 4 primeros, seguiría chupando banquillo, y seguiría jugando con Pedraza, que por algo a renovado, y tiene que ir sintiéndose importante de cara la próxima temporada, que este año a jugado poquito, y como explote de cara a la próxima temporada, es un jugadorazo!!! así que, por mi chapó por seguir confiando en el.....

    ResponElimina
  7. Todos los que mencionais son buenos jugadores, con caracteristicas diferentes, y que hay que utilizarlos segun el rival, donde se juegue, circunstancias por resultado, tarjetas, etc.. todos son muy validos, AL IGUAL QUE PITU, CORO, JORDI,ETC.. Y hay que DESTACAR LA ENTREGA DE JUGADORES COMO MANEL, IVAN, LOS VIALES Y DEMAS....
    ¡¡¡¡¡¡ hay que salir con un par de cojones, porque se le puede ganar al alcoyano ¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. ENCARA ES POC. HEM DE ESTAR UNITS AMB EL NOSTRE ENTRENADOR, I JUGADORS, RES DE CRITIQUES, SI UN ES MILLOR QUE L'ALTRE, encara que la baixa de Christian Alfons es important, HEM DE SORTIR A GUANYAR, SOLAMENT LA VICTORIA ENS VAL.

    ¡¡¡¡¡ FORCA L'HOSPI ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  9. Para aquellos que critican a nuestro entrenador, recordarles en que posicion de la tabla estabamos cuando retomo este equipo, que nos ha hecho ser el equipo con mas goles a favor, y con posibilidad de aun entrar en la promocion, y sino conseguir plaza para la Copa del Rei

    ¡¡¡¡ ANIMO MIGUEL ALVAREZ ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. Muy bonito por tu parte decir que un chaval que lleva 11 años en el club y que siente los colores de este club como el que mas se quede chupando banquillo y tratandolo mal...claro que si!como hay pocas opciones de estar entre los 4 primeros,vamos a dejarlo los 4 partidos en el banquillo y que el chaval se vaya del Hospi como un cualquiera cuando te vueeeeeeelvo a recordar los años que lleva dandolo todo por nuestra camiseta...asi nos va!luego nos quejamos...

    ResponElimina
  11. Pues si, lo digo, y lo vuelvo a repetir.... que se quede chupando banquillo 4 partidos que quedan.... Que pasa, que porque lleve 11 años en el club, tiene que jugar siempre?? hay que mirar por el bien del equipo, si, si, eso que Cristian a vestido 11 años la camiseta, y si yo fuese el técnico, le daría confianza de cara al año que viene a Marc Pedraza.... porque siendo sinceros, yo no veo opciones de playoff este año, es así.... le guste o no, a los críticos de Miguel Alvarez....

    ResponElimina
  12. que grande es la ignorancia.

    ResponElimina
  13. abran paso al sabio de "hortaliza"

    ResponElimina
  14. Tú mismo lo dices...le daria la confianza a Marc Pedraza porque siendo sinceros,no veo opciones de playoff...que pasa que si nos jugaramos la vida,Cristian seria titular para ti no?te repito,no creo que se merezca que TU digas lo de chupando banquillo por su trayectoria en el club...tu opinión es aceptable,la forma creo que no,EN MI OPINIÓN EH!

    ResponElimina
  15. Veo que tienen que escribir muchos familiares de Cristian Gómez porque yo no veo que el juego mejore ni empeore cuando está en el campo. Es un jugador que solo juega en corto y no es nada agresivo. También pienso q Marc Pedraza juega demasiado atrasado y no es su posición

    ResponElimina
  16. bueno, eso de chupando banquillo, esta claro que sonó fuerte, pero vamos, es una expresión mas, muy utilizada... y no lo e dicho, por desmerecerlo, ni mucho menos...
    tu pregunta se responde a si misma...si, si nos jugásemos la vida jugaría de titular... pero como ya e dicho, veo muy complicado meterse en playoff, no imposible, pero complicadisimo, y yo creo que M. Alvarez, hace bien en darle confianza a Marc...

    Creo, que Miguel Alvarez, es un técnico, que maneja muy bien los grupos, y no es un simple, pongo a estos, y si entra bien, y si no, pues también.... hay que pensar en todo!!

    ResponElimina
  17. Que n'aprenguin!!

    "-Entrada GRATUÏTA aquest diumenge. Tots amb els SANT ANDREU!

    Sant Andreu-At.Balears diumenge a les 12 del matí, ENTRADA GRATUÏTA PER TOTHOM, posa aquest missatge al teu mur, TOT SANT ANDREU AQUEST DIUMENGE AL NARCIS SALA!!-"

    una vez mas, nuestra directiva, sigue demostrando que le importa un pimiento el playoff, ascenso y todo lo que este relacionado con gastar mas de la cuenta!! y no digo, que pongan entradas gratuitas, pero si a un precio mas razonable, para atraer a mas gente al campo!! esto lo están haciendo todos los clubs, y desde hace ya unas cuantas jornadas....

    ResponElimina
  18. Miguel Alvarez salvant les distancies seria com un petit Luis Aragones, que es va trobar amb uns jugadors i va aplicar un sistema en el que no creu ni es el seu i va guanyar la copa de Europa i Jordi Vinyals seria un petit Guardiola per nosaltres, el creador de la nostra manera de jugar, jo prefereixo a Guardiola que penseu?. Avui en dia C.Gomez es molt millor jugador que Pedraza, a la meva manera de veure el futbol i a Alcoi a assegurar-nos plaça de copa del Rei i si cau alguna cosa mes benvinguda sigui, peró realment jugar un play off sense pràcticament possibilitats i perdre'l com l'any de l'Eibar, quasi millor no jugar-lo.

    ResponElimina
  19. Discrepo amb l'última frase que he llegit. Crec que l'eliminatòria de l'Eibar, més enlà del desenllaç, va ser una gran experiència per aquella plantilla, cos tècnic i per nosaltres, els aficionats. I no només una gran experiència sinó també un premi per la gran temporada que vam fer.

    Ara estem salvats; què és el pitjor que ens pot passar? Perdre 4 partits seguits? Quedar tretzens? Anem a Alcoi, veurem què passa i a partir d'allà anem creixent. I si fem play-off, ens toca el Castilla i ens roben l'eliminatòria, tornarem a gaudir el que ens pertoca; els factor aliens, per sort o per desgràcia, no els podem controlar...

    ResponElimina
  20. y mi pregunta, es, que os a echo M. Alvarez, para criticarlo, tanto? que no pone a C. Gomez?

    Hoy, estuve, hablando con un amigo mio que estudio con Cristian en la tecla Sala, y que mantienen contacto asiduo, y estábamos comentando un poco la situación en la que se encuentra Cristian.... Se ve que a Cristian, tampoco le cae muy bien, M. Alvarez, normal, si no, lo pone pues no le puede caer bien.... pero creo que hay un trasfondo en esta situación, que un simple echo, de que tenga mas o menos calidad que Pedraza, quizás, sea la actitud del chico... no lo se.. lo raro, que un tío que llega nuevo a un club, se cargue si no al mejor, a unos de los mejores del equipo, debe ser por algo importante.... que solo un técnico, con el trabajo diario, puede ver...

    ResponElimina
  21. Conociendo a C.Gomez se me hace raro pensar que se pueda llevar mal con un entrenador o con alguien porque la personalidad que tiene para nada es problematica...no es el tipico caso de jugadorazo que en los entrenos solo mira y no corre sino que es un chico trabajador...ahora bien,todo puede ser,si él considera que el entrenador no se porta bien y tal es otra cosa,pero no creo que el tema vaya por ahí,y hombre,imagino que estará cabreado,porque si no juega y está feliz y le da igual...no llegará a ningun sitio a mi forma de entender esto del futbol,que es un mundo bastante complejo la verdad...

    ResponElimina
  22. Llevo más de 12 años como socio del Hospi y la verdad es que esta temporada es la que mejor fútbol estoy viendo.
    Desde aquel maravilloso equipo del mago Javi García, Melero, Matamala, etc. no hemos visto nada igual, si bien es cierto que era otro tipo de fútbol que giraba entorno al mago.
    Es muy de agradecer que un equipo en 2ª-B intente siempre salir con el balón contralado y tocar y tocar la pelota.
    Cierto es que el actual entrenador ya se encontró el equipo hecho, pero en una posición en la clasificación lamentable y con una dinámica de resultados pésima, por tanto, algo de mérito tendrá (pienso que mucho)

    ResponElimina
  23. Creo absurdo ensalzarnos en un debate entre dos jugadores, quien es mejor, los dos son buenos jugadores con caracteristicas diferentes.
    Entrenadores diferentes pueden tener perfectamente opiniones diferentes. Aquel jugador que no juega ha de acatar las decisiones del mister, aunque no le gusten, pues seguro que no se trata de ninguna fijacion negativa hacia el por parte de Miguel.
    AHORA LO QUE TOCA, ES APOYAR A ESTE FORMIDABLE EQUIPO, QUE MUY BUEN FUTBOL HA HECHO, CONFIAR EN EL ENTRENADOR Y PEDIR LA MAXIMA ENTREGA COMO HASTA AHORA PARA CONSEGUIR LO QUE TODOS TANTO ANSIAMOS, LA PROMOCION.

    ResponElimina
  24. Som molts socis i simpatizants els que demanem que en aquests dos ultims partits que queden en el nostre estadi EXIGIM QUE ES FACI PORTES OBERTES, y aixi pugui haver mes aficionats per animar al NOSTRE EXCELENT EQUIP, DIRIGIT PER UN RIGUROS I TREBALLADOR MIGUEL ALVAREZ.

    TOTHOM AMB L'HOSPI

    ResponElimina
  25. POR FAVOR NO HACEIS NINGUN BIEN AL EQUIPO HACIENDO COMENTARIOS PERSONALIZADOS.
    DEJAR A LOS PROFESIONALES HACER SU TRABAJO Y
    DEJAR DE CREAR POLEMICA.VAMOS A ANIMAR UN POQUITO MAS AL EQUIPO.

    ResponElimina