Etiquetes

3/2/10

Què se n'ha fet de...

A principis del mes de desembre vam fer un recull dels jugadors que havien passat per l'Hospi i seguien actiu, amb la intenció de saber con jugaven. El llistat el podeu consultar, editat, en el següent enllaç.

http://centredesportslhospitalet.blogspot.com/2009/12/que-se-nha-fet-de.html

L'obertura del mercat d'hivern ha provocat, doncs, alguna modificació en el llistat anterior. Ex riberencs com Tonet, José García, Manu Martínez o Sergio Postigo han decidit canviar d'aires, per motius ben diversos.

- José Antonio LLAMAS; de l'Alicante al GRANADA (Segona B, Grup IV)
- Sergio POSTIGO; de l'Alicante al CEUTA (Segona B, Grup IV)
- Víctor MORILLO; de l'Orihuela al BLANES (Tercera, Grup V)
- JOSE GARCÍA; sense equip (el darrer club havia estat l'Eivissa) al SANTBOIÀ (Tercera, Grup V)
- MANU MARTÍNEZ; del Premià al VILASSAR DE DALT (Preferent Territorial, Grup 1)
- Antonio Guerao "TONET" (a la imatge, amb la samarreta del Saint Mirren); sense equip (el darrer club on va jugar va ser el Saint Mirren escocès) a LA VILA-JOIOSA (Segona B, Grup III).

A més, Manolo Sosa, un jugador que va ser a prova la pretemporada 2006-2007, sota la direcció de Juan Carlos Oliva, ha fitxat pel Pájara Playas de Jandía, equip canari del grup 12è de Tercera Divisió.

Per contra, Rafa Riaño, jugador que va arribar el mercat d'hivern de la temporada 2007-2008 (amb García Tébar a la banqueta), ha causat baixa de la Vila-joiosa, creuant-se amb el seu company en aquella plantilla, Tonet. A més, sembla que tot i el període de prova que Juan Manuel Buzzi ha passat al Terrassa FC, finalment el futbolista argentí no formarà part d'un planter que s'ha reforçat amb fins a dotze jugadors amb l'objectiu de lluitar per una permanència que sembla ben complicada a hores d'ara.

1 comentari:

  1. Crec que falta un jugador que bueno....va jugar al 95 més o menys a l'Hospi, un defensa que es deia Jesule, i que va arribar a Primera Divisió i Segona Divisió amb equips com Malaga o Levante. L'últim equip que va defensar, que jo sàpiga, es l'Unión Estepona, del grup IV de Segona B.

    ResponElimina