Etiquetes

23/9/16

Volar en camp perico | RCD Espanyol B - CE l'Hospitalet (dissabte, 18:00)

L'Hospi arrencarà demà (sembla) una setmana amb tres partits en vuit dies. Ho farà demà a Sant Adrià, on visitarà un Espanyol B que ha perdut els seus dos partits com a local però que com a filial clàssic (tot i que jove), complicarà la vida als riberencs. Els de David Gallego, tretzens amb 5 punts, no han recorregut al mercat extern per reforçar la seva plantilla per aquesta temporada i han confiat en la columna del Divisió d'Honor de l'any passat per compensar un equip que, com l'any passat, està marcat per la joventut dels seus integrants. Precisament aquesta inexperiència serà un dels factors que intentarà explotar un Hospi que està protagonitzant un inici de Lliga notable, invicte fruit de dues victòries i dos empats en els quatre primers compromisos, i que mirarà de millorar sensacions respecte del partit de diumenge passat contra el Prat, en què l'equip va estar força fluix en el capítol ofensiu. De cara al duel de demà, l'Espanyol B recupera el central Iago, que va ser baixa per sanció la setmana passada, i té l'absència de Javi Puado, lesionat de gravetat a finals d'agost en el transcurs del duel contra el Mestalla. Pel que fa als riberencs, Ismael García té tota la plantilla en condicions a excepció de Luismi, lesionat de llarga durada. L'Hospi buscarà la primera victòria en la seva història a la Ciutat Esportiva dels periquitos, ja que l'únic triomf en territori espanyolista va ser al Parc del Migdia.

RCD ESPANYOL B - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dissabte, 24 de setembre - 18:00 hores - Dani Jarque
Jornada 6 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Espanyol B: Ualo, Carles Soria, Aarón, Iago, Lluís López, Borja, Álex López, Rufo, Pibe, Melendo i Marc Gual.

Possible onze de l'Hospi: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas, Zamora, Juste, Benji, Higón, Teo Tirado, Rubio i Salinas.

Àrbitre: Julio Mena Gimeno (Comunitat Valenciana)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada