Etiquetes

10/9/16

Que caigui la segona | CE l'Hospitalet - Atlético Levante (diumenge, 19:00)

Després d'un cap de setmana de desconnexió obligada per temes de jardineria i fontaneria, l'Hospi torna demà al verd artificial de l'Estadi per disputar el penúltim partit de la jornada 4. Els d'Ismael García, encara invictes a la Lliga, rebran un Atlético Levante que, com els riberencs, també van veure ajornat el seu partit contra el Lleida Esportiu; tanmateix, l'equip de Carlos Granero arriba molt més necessitat a la cita de demà, ja que acumula dues derrotes en els dos partits que ha disputat fins ara. El filial granota, que viatja aquesta tarda cap a terres catalanes, té les baixes dels davanters Aly i Matías Alonso, que encara no han debutat aquesta temporada amb el filial llevantinista, però comptarà amb Álvaro Traver i amb Koke, que no van convocats amb el Primer Equip. L'Atlético Levante és 18è classificat amb 1 gol a favor, 3 en contra i, com apuntàvem, cap punt sumat. Per la seva banda l'Hospi ha treballat des de dimarts i fins aquest mateix dissabte per mirar de sumar el primer triomf del curs a l'Estadi. Quatre punts en sis partits és el bagatge quant a puntuació d'un Hospi que ha transmès sensació de bloc sòlid en aquest tram inicial de curs. El tècnic, Ismael García, sap que l'Atlético Levante posarà les coses difícils, ja que de tots els filials és, potser, el més diferent de la resta. El tècnic gallec no podrà comptar amb els lesionats Joan Inés i Pep Vidal, però tindrà a disposició el darrer fitxatge, el vallesà Walter Fernández, que ja compta amb el trànsfer que precisava per activar la seva fitxa federativa.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - ATLÉTICO LEVANTE
Diumenge, 11 de setembre - 19:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 4 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas, Zamora, Juste, Benji, Teo Tirado, Lucas Porcas, Rubio i Salinas.

Possible onze de l'Atlético Levante: Koke, Mode, Javi Ramírez, Andreu, Fran Manzanara, Ribelles, Pepelu, Traver, Son, Nanclares i Juan Delgado.

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Aragó).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada