Etiquetes

11/9/16

L'Hospi riu | CE l'Hospitalet 1-0 Atlético Levante

-> Un Hospi solidari manté la línia de creixement en joc i resultats i en fa prou amb un gol de Salinas per batre l'Atlético Levante.
-> Un cop més, els d'Ismael García han estat capaços d'assecar la producció ofensiva d'un rival que tot i el marcador mai no ha semblat a prop d'igualar.
-> Els riberencs continuen invictes a la Lliga, amb dues victòries i un empat, abans d'afrontar el tercer partit consecutiu a l'Estadi diumenge vinent contra el Prat.
-> RODA DE PREMSA d'Ismael García, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Carlos Granero, entrenador de l'Atlético Levante
-> DECLARACIONS de Manuel Salinas, jugador de l'Hospi
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 1-0 Atlético Levante

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Víctor, Luismi (Dani Fernández, 62'), Hostench, Selvas, Juste, Zamora, Benji, Teo Tirado (Walter, 58'), Higón, Rubio (Lucas Porcar, 85') i Salinas.

ATLÉTICO LEVANTE: Koke, Shaq, Gabri Izquier, Kaiser, Javi Ramírez, Ribelles, Fran Manzanara, Manu Viana (Traver, 62'), Son (Joel, 75'), Arturo (Allyson, 75') i Juan Delgado.

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Aragó). Ha amonestat els locals Salinas, Benji i Lucas Porcar i el visitant Javi Ramírez.

Incidències: partit corresponent a la jornada 4 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 550 espectadors. Tarda assolellada, de xafogor. Oliveros, Abu, Carlos López i Tabala han completat la convocatòria de l'Hospi; Cárdenas, Mode, Nanclares i Pepelu ho han fet a l'Atlético Levante.

Carpe diem. A l'Hospi li estan sortint prou bé les coses en aquest inici de temporada, principalment perquè ha estat treballant perquè sigui així. Res és assegurança a l'hora d'obtenir resultats, però fer les coses amb criteri t'apropa, almenys, a l'èxit (puntual, s'entén). Sense escarafalls, sense un discurs pompós, sense tirar de teoria, però amb les idees bàsiques clares, aquest Hospi es manté invicte després de tres partits i, el més important, manté el creixement exponencial d'un estil cada cop més reconeixible, potser poc lluït però tremendament pràctic. A diferència de fa quinze dies, avui l'Hospi l'ha sabuda ficar fins el fons; que a vegades el procés està bé, però algun orgasme en forma de gol, no ens enganyarem, sempre va bé. Ni que sigui per ofegar les penes que hauran de venir.

Amb tot, la festa no ha estat del tot completa. Luismi s'ha lesionat en una acció fortuïta quan tot just superàvem l'hora de partit i a l'espera de les proves que li faran dimecres, la cosa no pinta massa bé. El castellonenc era una de les novetats en l'onze riberenc; titular al lateral dret en detriment de Dani Fernández. L'altra novetat, el retorn a l'onze d'Higón en el lloc de Lucas Porcar. A aquestes alçades de la pel·lícula, i més en aquesta categoria, el guió no ha diferit massa del que calia esperar. L'Atlético Levante ha estat millor en el tram inicial; els de Granero han trepitjar territori riberenc, han buscat àrea però no han trobat porteria, amb un xut creuat de Manu Viana com a acció més destacable d'aquest inici (11'). L'Hospi ha anat recuperant terreny amb el pas dels minuts i ha acabat per disposar de dues accions de gol clares, similars en el procés i amb sort gairebé pastada: dues rematades de Benji no han acabat en gol, la primera perquè ha marxat fregant el pal (31') i la segona perquè ha topat amb una brillant aturada de Koke (33'). També és veritat que abans d'arribar al descans, l'Atlético Levante n'ha tingut una de ben clara als peus de Son, que ha rematat per sobre del travesser amb tot a favor (41').

Després del descans l'Hospi ha sortit decidit a cercar la porteria de Koke. Ha traduït la intenció en domini i el domini, en qüestió de minuts, en un marcador favorable. Hauria pogut caure el primer als deu de la represa en una xilena de Rubio que s'ha perdut a l'esquerra de Koke (55'). Tres minuts després, però, el meta andalús no ha pogut fer-hi res per salvar el gol riberenc en una centrada mil·limètrica de Jordi Hostench que Salinas, amb el cap i amb l'ànima, connectava directament al fons de la xarxa (58'). El primer gol a la Lliga del davanter eivissenc no ha fet perdre el món de vista a un Hospi en què ha debutat Walter poc abans que es lesionés Luismi (62'). De fet, els riberencs han continuat buscant la porteria llevantinista, però Rubio no ha estat afortunat davant Koke, que s'ha estirat de forma magnífica per enviar a córner la rematada del davanter alacantí (71'). Només aleshores ha reaccionat un tímid Atlético Levante que ha desnivellat el terreny de joc al seu favor però que només ha inquietat Víctor en un xut potent de Juan Delgado que el meta hospitalenc ha sabut desviar (82'). Només l'incert del marcador ha fet perillar la victòria de l'Hospi en un patiment més tòpic que real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada