Etiquetes

17/9/16

Tornar a riure | CE l'Hospitalet - AE Prat (diumenge, 17:30)

Se sol dir que riure allarga la vida, igual que diumenge el míster recordava que guanyar fa riure. Serà, doncs, qüestió de donar continuïtat al bon inici de Lliga de l'Hospi, una arrencada notable que transcendeix els resultats i va més enllà: les sensacions són positives i el treball i la idea que s'ha estat treballant al llarg de l'estiu sembla perfectament assumida. Fer bé les coses no és assegurança de resultats positius però sí, almenys, de poder-s'hi quedar a prop, que molts cops, no és poc. Tot i les bones sensacions, la setmana no ha estat del tot feliç a Can Hospi, ja que les proves realitzades dimecres van confirmar la greu lesió de lligaments que el defensa castellonenc Luismi Ruiz va patir la setmana passada contra l'Atlético Levante, una lesió que el deixarà fora pel que resta de temporada. Els seus 21 companys, però, estan en perfectes condicions per aportar el seu gra de sorra i dedicar una hipotètica victòria a Luismi. Pep Vidal i Joan Inés semblen haver deixat enrere les seves molèsties i podran entrar a la llista de 18 si el tècnic gallec ho creu convenient. Al davant, l'Hospi tindrà un Prat que és onzè amb cinc punts, fruit d'una victòria, dos empats i una derrota i que buscarà el seu primer triomf històric al camp de l'Hospi. Els de Dólera van arrencar amb una exagerada derrota a Paterna (3-0), però han refet el camí després de tres jornades sense perdre i haver encaixat, només, un gol en el mateix lapse temporal. Dólera recupera el davanter Álex Poves, inèdit encara a la Lliga, i té els dubtes dels defenses Fede Bessone i Gerard Rovira, amb problemes físics.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - AE PRAT
Diumenge, 18 de setembre - 17:30 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 5- Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Selvas, Zamora, Juste, Benji, Higón, Teo Tirado, Rubio i Salinas.

Possible onze del Prat: Toni, Adri Montoro, Aitor Lario, Oriol Ricarte, Prior, Barnils, Padilla, Ignacio, Nacho del Moral, Javi Lara i Óscar Muñoz.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Illes Balears).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada