Etiquetes

11/4/15

Mentre hi ha Lliga... | CE l'Hospitalet - RCD Espanyol B (diumenge, 12:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - RCD ESPANYOL B
Diumenge, 12 d'abril - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 33 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Els precedents

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Luque, Morgado, David Haro i Joel.

Possible onze de l'Espanyol B: Andrés, Rober, Raíllo, Ángel, Galas, Marc Caballé, Pol Llonch, Adri Carmona, Julián Luque, Aday i Jairo.

Àrbitre: Víctor Mateo Montañés (Aragó).

Sis partits li queden a l'Hospi, a com a mínim, per tancar la paradeta aquesta temporada. Vist que només funciona el partit a partit, ens quedarem amb que demà rebem l'Espanyol B a l'Estadi i que tot i les estadístiques dels uns com a locals i dels altres visitants, res serà tan fàcil com pugui semblar. Amb 47 punts, l'Hospi té demà una de les darreres opcions d'enganxar-se amb la zona d'eliminatòries d'ascens o, almenys, de no descavalcar-se'n. La derrota a Cornellà va ser dolorosa perquè l'equip no va estar malament fins l'1-0, perquè es va veure perjudicat per un penal en contra de bojos i perquè a la segona meitat amb prou feines va fer pessigolles al rival. Era un dia per fer un salt de qualitat més enllà de no estar obligat a fer-lo. Així les coses, i a sis punts del quart classificat (i a set del tercer) guanyar l'Espanyol B sembla l'únic camí per continuar somiant, per bé que la classificació per a la propera edició de la Copa del Rei no és un objectiu a menystenir.

Amb tot, els dies de desconnexió posteriors a la derrota de Cornellà poden haver vingut bé a una plantilla que ha hagut de superar nombrosos entrebancs al llarg de la temporada i que a aquestes alçades està virtualment salvada i només té per davant sis equips de major pressupost, millor plantilla, més experiència i més urgències. Vaja, que com deia Kiko Ramírez fa un parell de setmanes, aquests jugadors mereixen el notable per com han tret endavant el curs. Dimarts l'equip tornava als entrenaments per preparar el duel de demà contra l'Espanyol B. Hi ha una mica de tot, però en general Kiko Ramírez disposa de bones notícies per rebre el filial blanc-i-blau. D'una banda, el tècnic tarragoní recupera Alcaraz, Morgado i Peque, que no van ser a Cornellà per sanció; tot i això, el lateral dret de l'Hospi arrossega alguna molèstia però en principi apunta a titular. També podria tornar a la convocatòria José Ángel Bueno, un cop que l'aragonès ha deixat enrere els seus problemes físics. Així les coses, Vivi és l'única baixa dels riberencs de cara a demà, de manera que Canario o el mateix Bueno podrien tenir força números d'ocupar el lloc del bescanoní en l'onze titular.

Si l'Hospi vol mirar cap amunt per continuar il·lusionat l'Espanyol B ho vol fer per no haver de mirar cap avall. Els blanc-i-blaus són el pitjor equip de la segona volta, amb 9 punts de 39 possibles i només dues victòries al sarró. Ara deixarem anar tot el reguitzell de xifres negatives que semblen convertir l'Espanyol B en un rival accessible: a banda de ser el segon pitjor de 2015, l'Espanyol B fa ja 7 mesos que no guanya a domicili (14 partits), ha perdut els sis últims partits fora de casa, no marca com a visitant des de l'11 de gener i actualment arrossega una ratxa de 389 minuts sense perforar la porteria contrària. Tot plegat ha conduït l'equip que dirigeix Lluís Planagumà de la segona plaça del mes de desembre a la dotzena actual. De lluitar per donar la sorpresa i colar-se entre els quatre primers a mirar pel retrovisor el sidral de la zona vermella.

Però com diria en Ferran Monegal, alerta! Més enllà de la dinàmica, la plantilla de l'Espanyol B amaga un nombre de recursos important com per no abaixar la guàrdia. Que sí, que Mamadou va marxar al Racing fa un parell de setmanes, que alguns dels jugadors com Rubén Duarte acostumen a ser amb el Primer Equip o que Planagumà perdrà de cara al partit de demà dos homes important com són el central hospitalenc Héctor Rodríguez i l'exHospi Pol Llonch, tots dos sancionats amb un partit per complir cicle d'amonestacions. Però començant per la porteria amb Andrés Prieto i continuant amb Raíllo, Joan Jordán, Julián Luque o Jairo, per dir només alguns noms, l'Espanyol B és un rival amenaçador per a qualsevol equip, més encara en un camp gran com el de l'Hospi, que segons el tècnic blanc-i-blau pot beneficiar el seu equip. Tan de bo s'equivoqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada