Etiquetes

27/4/15

#2bg3 | Resum de la 35a jornada

#2bg3 | Vídeoresum



#2bg3 | Marcadors
Atlètic 1-1 Espanyol (Crònica Atlètic / Espanyol)
Fullana / Jairo
Mestalla 0-1 Reus Deportiu (Crònica Mestalla / Reus)
Édgar
Alcoyano 1-0 Olot (Crònica Alcoyano / Olot)
Francis Ferrón
Ilicitano 1-2 Olímpic (Crònica Ilicitano)
Iván Agudo / Víctor Ruiz, Mendoza
L'Hospitalet 1-1 Mallorca B (Crònica Blog)
David Haro / Cedric
Nàstic 2-1 Huracán (Crònica Nàstic / Huracán)
Rayco (2) / Javi Navarro
Sant Andreu 4-3 Eldense (Crònica Sant Andreu)
Ibon Gutiérrez, Ton Alcover, Bruno, Guzmán / Guardiola, Yahvé, Chupe
Villarreal B 1-0 Lleida Esportiu (Crònica Villarreal / Lleida Esportiu)
Fran Sol
Badalona 1-0 Mallorca B (Crònica Badalona)
Raúl Torres
Hércules 2-1 Cornellà (Crònica Hércules / Cornellà)
Portillo, Chechu / Dani Martí

#2bg3 | Idees

Imatge: Nàstic de Tarragona
Ja tenim campió. El Nàstic va fer bons els pronòstics i ahir per la tarda va alçar-se matemàticament amb el títol de Lliga de #2bg3. Els grana van superar Huracán per 2-1 gràcies a un doblet de Rayco (que ja suma 14 dianes i que va acabar expulsat) i aconsegueixen el seu segon campionat, després del de la temporada 1996-1997. Ara, els tarragonins tenen tres partits de tràmit per davant, per netejar targetes i reservar jugadors de cara a l'eliminatòria de campions. Per la seva banda, Huracán veu com la distància amb el cinquè es redueix fins als quatre punts, per bé que els de Seligrat en faran prou amb quatre punts més per assegurar plaça de promoció. Huracán suma 61 punts, dos més que un Hércules que va agonitzar per derrotar el Cornellà per la mínima (2-1). I això que Portillo havia avançat els alacantins al primer minut i Chechu semblava encarrilar abans del descans. La segona derrota seguida del Cornellà, però, no canvia la situació dels verds: segueixen setzens gràcies a la derrota de l'Eldense al Narcís Sala. Partit boig que manté l'esperança del Sant Andreu; el Sant Andreu va remuntar el gol inicial de Guardiola, els d'Albés van igualar el matx en dues ocasions i al descompte, Iván Guzmán extasiava la parròquia quadribarrada. Els de Miguel Álvarez són a quatre punts de la plaça de promoció de descens.

Si tornem a la zona alta, veurem que tant el Lleida Esportiu com el Reus Deportiu depenen d'ells mateixos per aspirar a l'ascens a la Lliga Adelante, ja que s'enfrontaran en dues setmanes al Camp d'Esports. Aquest cap de setmana, tres punts retallaven els roig-i-negres als blaus: Édgar feia l'únic gol dels de Natxo González a Paterna; segona victòria a domicili en aquesta segona volta i compte amb el Mestalla, que diumenge visita Cornellà i es podria complicar la vida inesperadament. Ahir a Vila-real, el filial groguet certificava la permanència amb el desè gol del curs de Fran Sol i evidenciava l'altra cara del Lleida Esportiu, la de visitant. Els d'Idiákez ja només avantatgen els reusencs en 1 punt i la setmana vinent visitaran l'Olot. Els garrotxins, com el Mestalla, no poden badar si no volen viure un final de temporada de nervis; derrota per la mínima a Alcoi amb un penal fallat per Carlos Martínez i un solitari gol de Francis Ferrón que manté vius els de Sempere abans de visitar Reus diumenge vinent. A caixa o faixa.

I la resta, faves comptades. Per sota l'Ilicitano i el Zaragoza B no són encara equips de Tercera però les derrotes contra Olímpic i Badalona no ajuden precisament a ser positius. Ambdós equips aspiren tan sols a ser setzens. Els franjaverda queixen derrotats per un Olímpic brillant en aquesta segona volta (és el quart millor equip) amb un Mendoza que ja ha marcat tres gols enguany; a Badalona, un solitari gol de Raúl Torres servia per trencar la dinàmica negativa dels escapulats, que empaten a la taula amb l'Hospi. Els riberencs perdien gairebé totes les opcions de ser entre els quatre primers després de cedir un empat amb el Mallorca B (1-1) en un partit fluix. Onzè gol de David Haro i +4 del Mallorca B respecte les referències de perill. L'altre equip balear també s'apropa a la permanència: hauria pogut ser virtual si Jairo no hagués igualat per a l'Espanyol B el gol inicial de Fullana, de penal. 

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Hércules
Dissabte, 18:00 | Huracán - Sant Andreu
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Villarreal B
Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Badalona
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Alcoyano
Diumenge, 12:00 | Zaragoza B - Atlètic
Diumenge, 17:00 | Olot - Lleida Esportiu
Diumenge, 18:00 | Cornellà - Mestalla
Diumenge, 18:00 | Eldense - l'Hospitalet
Diumenge, 18:00 | Olímpic - Nàstic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada