Etiquetes

17/4/15

#2bg3 | Prèvia de la 34a jornada

CF REUS DEPORTIU - HÉRCULES CF
Diumenge, 19 d'abril - 12:00 hores | Estadi Municipal de Reus
Jornada 34 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Javier Alberola Rojas (la Rioja).

Únic precedent: 1-0 (2002-2003; Pedro Velasco) / Atienza (Hércules), baixa per sanció / Potser el darrer tren per al Reus. Final anticipada per als de Natxo González, cinquens a quatre punts del quart i a cinc de l'Hércules, rival de diumenge. Els alacantins viatgen amb la comoditat de saber que una derrota els mantindria encara en zona de privilegi i que un triomf gairebé els asseguraria la participació a la fase d'ascens a la Lliga Adelante / Dos equips amb bones xifres en els seus rols: el Reus Deportiu és el segon millor local del grup, acumula sis victòries consecutives a l'Estadi i vuit partits sense perdre / l'Hércules és el segon millor visitant del grup amb 31 punts i 10 victòries; ha guanyat els seus darrers tres desplaçaments pel mateix marcador (0-1) i, juntament amb Huracán, és el visitant menys golejat (10 dianes encaixades).

RESTA DE LA JORNADA
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Badalona
Dani Jarque / Àrbitre: Lozano Reina (Múrcia) | Fa 8 anys que el Badalona no guanya a Sant Adrià. Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / Rober (Espanyol B) i Sergio López (Badalona), baixa per sanció / Duel català a la recerca de la tranquil·litat; separats per una posició i dos punts a la classificació, la victòria és lleugerament més necessària per al filial, un pèl més tranquil després de frenar la mala ratxa diumenge passat a l'Hospitalet (0-1). Els de Planagumà han empatat els últims tres partits a casa i en fa quatre que no perden, a la Dani Jarque / Per la seva banda el Badalona s'ha allunyat de les places de privilegi però manté la il·lusió de classificar-se per a la Copa del Rei; els de Manolo González han perdut tres dels últims quatre partits com a visitants.

Dissabte, 18:30 | Huracán - Ilicitano
San Gregorio / Àrbitre: Collado López (Castella-la Manxa) | Únic precedent: 4-0 (2013-2014; Javi Navarro, Ruso, Juliá, Mathias) / Sergi (Ilicitano), baixa per sanció / L'Huracán té encarrilat el passi a les eliminatòries d'ascens però encara aspira a collar el Nàstic en la lluita pel campionat. Per tant, la victòria és l'únic camí dels valencians per seguir somiant amb la primera plaça. Hauran de derrotar un filial amb l'aigua al coll, sense marge d'error / L'Ilicitano torna a ser cuer després de la derrota contra l'Eldense i sap que no guanyar a Torrent els sentenciaria al descens de forma gairebé matemàtica / Huracán no perd a casa des del mes de novembre (1-3 vs Olímpic) i els franjaverda són, amb sis punts, el pitjor visitant del grup.

Diumenge, 12:00 | Cornellà - Atlètic
Nou Municipal de Cornellà / Àrbitre: García Maqueda (Extremadura) | Primer enfrontament històric al camp del Cornellà / Joan Vich (Atlètic), baixa per sanció / Partit retransmès per IB3 Televisió / Seria un dels dos destacats de la jornada quant a la zona baixa / El Cornellà està renascut i després de sis jornades seguides sense perdre (tres victòries i tres empats) els de Jordi Roger han passat la setmana fora de tot perill. Amb tot, no val a badar i la visita d'un rival directe com l'Atlètic pot servir per fer una nova passa / L'Atlètic avantatja el Cornellà en tres punts i té l'average particular gairebé lligar després del 6-2 de la primera volta a Son Malferit / Els de Siviero arriben també en bon moment: quatre partits sense perdre i vuit punts sumats dels últims 12 possibles / El Cornellà no perd al Nou Municipal des del mes de desembre (0-1 vs Alcoyano).

Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Sant Andreu
Son Bibiloni / Àrbitre: Villena Contreras (Castella-la Manxa) | Últim precedent: 2-1 (2012-2013; Pedro Capó, Páez / Édgar) / No hi ha cap baixa per sanció / Drama a Palma. Així podríem titular la prèvia d'un partit decisiu per a tots dos equips. Pel que fa al Sant Andreu el discurs és el de fa setmanes: cap marge d'error. La victòria contra el Zaragoza B de diumenge va fer renéixer l'esperança però la situació dels quadribarrats no permet cap més badada. Un triomf a Son Bibiloni deixaria el Sant Andreu a 'només' quatre punts dels mallorquins i amb l'average a favor. Perdre els sentenciaria gairebé al descens a Tercera Divisió / El Mallorca B necessita sumar després que la ratxa de cinc derrotes consecutives l'hagi conduït de la zona tranquil·la a ocupar la 16a plaça per primer cop aquest curs. 

Diumenge, 17:00 | Olot - Mestalla
Estadi Municipal d'Olot / Àrbitre: Usón Rosel (Aragó) | Únic precedent: 0-3 (2013-2014; Carlos Delgado, Manu Molina, Cifo) / Diallo (Mestalla), baixa per sanció / Una mica com passa a Xàtiva però amb algun punt menys: l'Olot i el Mestalla empaten a 43 punts i encara necessiten 3-4 punts per respirar tranquils... si els de sota no ho guanyen tot, és clar / Quatre partits fa que els garrotxins no obsequien la seva fidel parròquia amb un triomf, un fet que els ha allunyat de la zona alta i els ha posat en alerta de cara al tram final / Molt més irregular ha estat al llarg de tot el curs el filial valencianista; descarats però joves, els de Curro Torres han millorat la seva prestació com a visitants en el darrer mes i mig després de dues victòries en tres sortides.

Diumenge, 18:00 | Olímpic - Villarreal B
Murta / Àrbitre: Díaz de Mera Escuderos (Castella-la Manxa) | Últim precedent: 1-0 (2013-2014; Rifaterra) / Mendoza, Valiente i Belda (Olímpic), baixa per sanció / Vuit punts més ha sumat l'Olímpic en aquesta segona volta. Els de Xàtiva són el quart millor equip de 2015 al grup 3 de Segona Divisió B i això els ha permès arribar a aquesta jornada 34 amb els deures gairebé fets. 6 punts de marge sobre la promoció de permanència, un més que un Villarreal B excessivament irregular i que precisa d'un darrer triomf per estalviar-se patiments de darrera hora / L'Olímpic fa tres jornades que no perd (7 punts de 9 possibles) mentre que els groguets tan sols han sumat quatre dels últims divuit punts en joc. 

Diumenge, 18:00 | Eldense - Nàstic
Nuevo Pepico Amat / Àrbitre: Chavet García (Andalusia) | Últim precedent: 0-0 (1989-1990; Segona B) / Lago Junior (Nàstic), baixa per sanció / Després d'assegurar-se la participació per a la fase d'ascens el Nàstic ja pensa en el seu segon objectiu: guanyar la Lliga. I les matemàtiques són fàcils: guanyar a Elda i, diumenge de la setmana vinent, l'Huracán. La primera tasca, però, serà complicada / L'Eldense ha recuperar l'esperança en la salvació després del ràpid triomf per 1-2 a Elx. Novament Guardiola va ser salvador dels blaugrana, que han passat la setmana a tres punts de Mallorca i Cornellà, de 16è i 15è. Amb tot, els d'Albés saben que no poden deixar escapar massa punts més sigui qui sigui el seu rival / El Nàstic ja aprofita per fer neteja de cicles d'amonestacions: aquesta setmana li toca a Lago Junior. Els grana són el millor visitant del grup (32 punts de 48 possibles).

Diumenge, 18:00 | Lleida Esportiu - Alcoyano
Camp d'Esports / Àrbitre: Sánchez Alba (Aragó) | Únic precedent: 2-2 (2013-2014; Barreda, Osado / Rayco, Javi Rubio) / Ekhi i Molo (Lleida Esportiu), baixa per sanció / L'altre partidàs de la jornada ens condueix a Lleida, on després de quatre jornades sense guanyar ni marcar els d'Idiákez estan obligadíssims a guanyar l'Alcoyano per, primer, eliminar un rival directe però, sobretot, no complicar-se l'accés a les eliminatòries d'ascens. Una mala ratxa ha eliminat les opcions blaves de lluitar pel títol en un tram final de Lliga que es preveu tremendament complicat / L'Alcoyano fa vuit partits que no perd (quatre victòries i quatre empats) però sap que no guanyar a Lleida suposaria acomiadar-se de les quatre primers posicions de forma gairebé definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada