Etiquetes

16/12/12

Triomf... "Rico Rico" | CE Constància 0-1 CE l'Hospitalet

Ni de bon tros ha estat el millor partit de l'Hospi aquesta temporada. Ni per descomptat, un encontre que hagi fet les delícies dels aficionats que s'han donat cita aquest matí al Camp del Sallista d'Inca. Però tres punts són tres punts, especialment a Segona B, i un Hospi pràctic ha tornar a vèncer a domicili gràcies a un gol psicològic de Julio Rico en la primera acció després de la represa. Un gol que, com resa el tòpic, ha valgut el seu pes en or davant d'un Constància ben plantat, amb pocs arguments atacants però que ha controlat bé les escomeses de l'Hospi a la primera meitat i fins que els de Miguel Álvarez s'han posat per davant en el marcador. Després, els de Joan Esteva han jugat amb més cor que cap i possibilitats ofensives, i l'Hospitalet hauria pogut matar un partit que ha hagut de treballar fins al final per sumar el segon triomf seguit i acumular, ja, la quarta jornada consecutiva sense encaixar gol abans de rebre dissabte (12:00 hores) l'Ontinyent a l'Estadi.

En una primera part en què ha calgut fer esforços sobrehumans per valorar alguna acció de perill, el més destacable són les novetats que ha disposat Miguel Álvarez a l'onze, amb Julio Rico desplaçant Hammouch al lateral per solucionar la baixa d'Isma Moyano. Al mig del camp, Manel i Pedraza han format el doble pivot, deixant Pol a la banqueta; a dalt, Osado i Bacari, més actius al segon temps que al primer. I és que els primers 45 minuts han estat per oblidar; l'Hospi ha estat espès, molt, i tot i tenir la pilota molt més que el Constància, els jugadors la movien sense criteri, en horitzontal. Gaspar ha estat un espectador més, ja que els riberencs no han disparat a porteria. Tampoc és que el Constància hagi creat molt més perill llevat d'un xut des de 'casa seva' de Biel Guasp que s'ha perdut per sobre del travesser (36'). Res més. Sorprenent que en un partit de l'Hospi i hagi tan poques ocasiones. Però també ho és que en ple mes de desembre, un pugui anar en màniga curta a Inca.

La decoració, però, ha canviat radicalment amb la primera acció de la segona meitat. Jugada en banda dreta de David Corominas, arriba a la línia de fons, centra al punt de penal veient l'arribada de Julio Rico que remata amb cama dreta i allotja la bola al fons de la xarxa per establir el que seria el definitiu 0-1 (46'). El gol feia mal a un Constància que sabia que bona part de les seves opcions de sumar passaven, evidentment, per deixar la porteria a zero. Amb més timidesa i voluntat que encert, el quadre inquer ha tractat d'avançar línies, però ha estat l'Hospi qui ha acariciat el 0-2. Per exemple, en un xut ras des de la frontal de Bacari que Gaspar, amb molts problemes, ha blocat en dos temps (61'). El Constància, per contra, ho ha intentat primer amb un xut que ha marxat alt de Nené (62') i amb una falta ben tímida picada per Isma que ha blocat Craviotto (75').

L'Hospi ha donat entrada a Manga, Pol i Barranco, just després que Coro i Cirio no sabessin aprofitar un regal de la defensa local que Gaspar ha desbaratat in extremis (64'). Tampoc Osado ha sabut culminar una jugada combinativa en què s'ha quedat sense angle i ha facilitat la intervenció a Gaspar (65'). La gran ocasió, però, ha estat un batzac de Bacari des d'uns 25 metres que s'ha estimbat directament al travesser de la meta local, fent silenci al Camp del Sallista i causant desesperació a la banqueta riberenca (76'). Als darrers minuts, el Constància ha tirat de pilotades llargues i faltes per crear perill davant d'un Hospi ben plantat en defensa, que no s'ha complicat la vida i que ha sabut tallar el partit quan ha estat necessari.

FITXA TÈCNICA

CE CONSTÀNCIA: Gaspar, Jaime, Biel Guasp, Joan Vich, Esteban, Cristian, Sergi Campoy (David Karg, 70'), Fullana, Isma (Pau Siquier, 84'), Nacho Martínez i Nené (Pep Biel, 77').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Hammouch, Manel, Pedraza, Corominas (Pol, 64'), Cirio (Manga, 77'), Osado (Barranco, 87') i Bacari.

Gol: 0-1 Julio Rico (46').

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (Tenerife). Ha amonestat els locals Cristian (29'), Sergi Campoy (45') i Joan Vich (56') i els visitants Manga (80'), Barranco (88') i Bacari (93').

Incidències: partit corresponent a la 19a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B disputat al Camp del Sallista d'Inca davant d'uns 150 espectadors. Matí variable i amb ratxes de vent. Temperatura molt agradable. A l'Hospi, Joan Carles i Alan han completat la convocatòria. Al Constància ho han fet Bernat i Sergio Sanz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada