Etiquetes

29/12/12

Innocents pel #futbolcat 2012

Més que no pas una innocentada, que també, la notícia que publicàvem ahir al migdia referent a la creació d'una secció de futbol femení al Centre d'Esports l'Hospitalet de cara al curs 2013-2014 responia més aviat a un desig, a una necessitat de complementar la bona tasca que s'està fent al club pel que fa al treball de base (sempre millorable). Són força els equips que ja compten amb equips femenins en competició oficial i, crec, l'Hospi no pot ser una excepció sense, almenys, haver-ho intentar de forma seriosa per tal de donar l'altaveu que mereix l'esport femení, un sector que només adquireix ressò als Jocs Olímpics, quan són les noies qui salven la delegació espanyola al medaller sumant metalls en disciplines que la gent només segueix 15 dies cada quatre anys. Com sempre: noms i triomfs per sobre d'esport i lluita. El Blog de l'Hospi, però, no va ser l'únic mitjà que va publicar notícies per fer honor al Dia dels Innocents. A continuació, un recull de les bromes més destacades i, al final, els enllaços per recordar les bromes d'anys anteriors.

UE LLAGOSTERA - L'equip gironí anunciava de bon matí la incorporació a les seves files del davanter Raúl Tamudo, qui juntament amb Dani Planagumà havien de configurar una dupla d'atac diabòlica per reflotar el Llagostera a la classificació.

CE EUROPA - Els graciencs, un altre equip clàssic del 28D feia saber els lectors del seu lloc web que l'Europa i BTV havien signat un acord perquè l'entitat escapulada tingués un programa setmanal a Barcelona Televisió on poder donar cabuda a tot allò relacionat amb el club que presideix Guillaume de Bode.

CF GAVÀ (Blog) - Un altre clàssic de les bromes dels innocents és el Blog del CF Gavà, que per 5è any consecutiu ha optat per colar una broma als visitants. En aquest cas, l'excusa era la decisió de Subies d'endegar una Lliga Catalana paral·lela a la competició RFEF que permetria el Gavà, fins i tot, disputar competició europea.

UDA GRAMENET (Blog) - Poc relacionat amb el futbol però realment divertida, el Blog de la Grama es feia ressò del naixement d'un nen al camp de la Gramenet, un nadó que rebria el nom d'Alfred Gramenet.

UE SANT ANDREU - L'entitat quadribarrada ha optat per un enfocament diferent, un punt crític, parlant dels forats que hi ha a la tribuna del Narcís Sala i de l'acord amb què haurien arribat amb l'Associació Columbofílica Catalana per aprofitar la presencia de coloms al féu andreuenc.

HURACÁN CF - Una de les bromes més "currades" ha estat la de l'equip maniser, que ha comptat amb la col·laboració del futbolista del Real Madrid, Álvaro Arbeloa, per fer creure que aquest havia signat per Huracán de cara a la segona volta del campionat. Inclou fotografies per "demostrar" la notícia.

Mitjans com és el cas d'Olímpic Badalona també han aprofitar el 28 de desembre per donar un altre toc a la seva línia informativa; en el cas del digital esportiu badaloní, la notícia era que el CF Badalona gaudiria, per fi, del seu nou camp l'any 2014. Desgraciadament, la cosa va per llarg (sent generosos). D'altres equips com el Martinenc, l'Aitona o el Sant Ildefons han aprofitat els seus comptes a Twitter per realitzar la seva particular aportació a aquest dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada