Etiquetes

1/7/12

Pobla de Mafumet


TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
La Pobla de Mafumet ha tancat el mercat amb les altes dels davanters Jaume Vidal (Racing Ferrol) i Jesús López, que estava al filial del Nàstic i que entrarà en dinàmica del Primer Equip amb fitxa del filial.

29 de gener
Els pobletans han donat la baixa al migcampista Albert Miravent a l'espera d'incorporar un parell de futbolistes. Un d'ells serà Polaco, que ha obtingut la baixa de l'Olímpic i acabarà la temporada amb el filial del Nàstic.

23 de gener
El Nàstic ha fet oficial la incorporació del lateral Cristian Márquez, que arriba procedent del Cádiz i que jugarà amb la Pobla de Mafumet.

10 de gener
Avui a Reus han debutat les primeres dues incorporacions dels tarragonins: el porter camerunès Fabrice Ondoa (Barcelona B) i el migcampista Carlos García (Betis B).

4 de gener
Novetats en forma de sortides a la Pobla de Mafumet. Iván Vidal ha marxat a l'Europa de la Tercera Divisió i els pobletans també han rescindit els contractes de Pipo, Raúl González i Cedric.

14 d'agost
Els pobletans han fet oficial aquest matí la incorporació del defensa gallec Víctor Espasandín, que les últimes tres temporades ha jugat amb el Sabadell a la Lliga Adelante.

30 de juliol
El Pobla necessita reduir plantilla abans de l'inici del curs i aquesta setmana s'ha 'desfet' de dos homes ofensius com són Gestí i Abel Rita, que marxen al Vilafranca i a l'Europa, respectivament.

25 de juliol
Els pobletans anunciaven aquesta setmana l'arribada de l'extrem Víctor García en qualitat de cedit pel Tenerife.

20 de juliol
Fins a 11 fitxatges acumula el Pobla de Mafumet a dia d'avui, quan ha iniciat els entrenaments de la primera pretemporada com a equip de Segona B.

16 de juliol
Segons Mundo Deportivo, el gironí Cristian Herrera (Villarreal C) serà el quart fitxatge del Pobla de Mafumet en el seu debut a Segona B.

14 de juliol
Segons informa la web Esportsdelcamp, el quadre pobletà ha incorporat el defensa Acosta i el migcampista Toni Vela, ambdós procedents de l'Olímpic.

4 de juliol
El Pobla ja té el seu primer reforç de cara al curs vinent. Tot i que tindrà fitxa del Juvenil A del Nàstic, Pau Valentín jugarà a Segona B amb el filial grana després d'haver-se estrenat a Tercera amb el Figueres.

1 de juliol
Martín Posse serà l'encarregat de capitanejar novament el vaixell pobletà la temporada del seu debut a Segona B.

28 de juny
El Pobla de Mafumet jugarà la temporada vinent a Segona Divisió B. Els de Martín Posse han eliminat el Gerena de forma agònica, als penals, després que un gol de Marc Vadillo al segon temps servís per igualar l'eliminatòria. Serà el debut dels pobletans a la divisió de bronze del futbol espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada