Etiquetes

1/7/12

Atlètic Balears


TEMPORADA 2016-2017
23 de juny
Nou reforç pels balearicos, que comptaran al seu atac amb la figura de Simon Zangerl, davanter austríac procedent del Wattens, equip d'una categoria equivalent a una Segona Divisió B. Per contra, el davanter Rodri marxa cedit a la Pobla de Mafumet, que enguany jgarà a Tercera Divisió.

20 de juny
El quadre de la Via de Cintura ha anunciat aquest matí la incorporació del lateral dret Marc Ndjeng, nascut a Bonn (Alemanya) però que també té nacionalitat camerunesa. Té 34 anys i prové del Paderborn.

16 de juny
L'Atlètic Balears ha fet oficials aquest matí les arribades del porter Carl Klaus i del migcampista Enzo Marchese, tots dos procedents de l'Stuttgarter Kickers alemany.

14 de juny
L'Atlètic Balears ha fet públic aquest dimarts un secret de domini públic: la incorporació del porter basc Oinatz Aulestia, que aquest curs ha jugat a l'Hospi.

2 de juny
A dia d'avui l'Atlètic Balears presenta força continuïtat respecte de la plantilla 15-16. Fins ara, dues arribades: el central Guillem Vallori (München 1860) i el migcampista Biel Coll, que torna al club balearico després de jugar cedit al Collerense.

TEMPORADA 2015-2016
14 de gener
Ahir dimecres l'Atlètic Balears va anunciar la marxa de Jaime Hernández i el retorn, cedit fins a final de temporada, de Xisco Hernández, que aquesta primera volta ha jugat a la Lliga Adelante amb el Nàstic.

4 de gener
Primers moviments a l'Atlètic. Fa uns dies s'anunciava la rescissió del contracte de Tim Vincken; ahir diumenge els balearicos feien oficial l'alta del migcampista andalús Bruno Herrero, procedent del NorthEast United de l'Índia.

25 d'agost
L'Atlètic Balears ha anunciat fa una estona el principi d'acord amb el davanter andalús Rubén Jurado, procedent del Tirgu Mures romanès. D'aquesta manera els balearicos completen la plantilla després que ahir fos presentat l'extrem danès Kristian Lindberg, procedent del Lyngby.

7 d'agost
L'Atlètic Balears feia oficial ahir la seva setena incorporació externa, el lateral dret Juanjo Nieto (Valladolid B).

4 d'agost
Els balearicos anunciaven ahir dilluns que els joves Biel Coll i Marc Juárez jugaran aquesta temporada cedits al Collerense.

30 de juliol
Ahir dimecres els balearicos anunciaven els fitxatges dels migcampistes Carles Marc (Piast Gliwice) i Javi Casares (Hércules).

9 de juliol
L'Atlètic Balears ha anunciat aquest matí que el migcampista Jordi Serra no vestirà enguany la samarreta blanc-i-blava. L'eivissenc, que el curs passat va jugar cedit a l'Alcúdia, havia iniciat els entrenaments sota les ordres de Siviero dilluns passat.

5 de juliol
L'Atlètic Balears ha anunciat aquest diumenge la contractació del central sevillà David Prieto, que la temporada passada va jugar al Murcia.

1 de juliol
Aquest dimecres l'Atlètic ha anunciat els fitxatges del porter Benedikt Pliquett (Sturm Graz) i del defensa Michael Wiemann (Wehen Wiesbaden). Ambdós alemanys, seran presentats divendres a Son Malferit.

18 de juny
Aquest migdia l'Atlètic presentarà el seu primer fitxatge extern: el davanter salmantí Kike López, que va començar la passada temporada al Cádiz i la va acabar a l'Alcoyano.

15 de juny
L'entitat blanc-i-blava ha anunciat aquest matí la promoció de quatre jugadors que han jugat regularment amb el Juvenil A de Javi Herreros i que ja saben què és debutar amb el Primer Equip a Segona B: són Biel Coll, Marc Juárez, Riad i Rodrigo.

11 de juny
Encara sense incorporacions, el que se sap és que Siviero seguirà dirigint un Atlètic Balears que ha renovat Biel Guasp, Esteban, Jaime i Francesc Fullana.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
L'Atlètic Balears ha comunicat dues novetats aquest matí. Arriba el defensa alemany Malik Fathi, que la passada temporada jugava al Mainz 05 mentre que el migcampista Nacho Martínez ha causat baixa.

23 de gener
L'Atlètic Balears confirmava ahir al vespre que Gustavo Siviero es farà càrrec de l'equip fins a finals de temporada en substitució de Nico López, acomiadat dilluns.

10 de gener
L'Atlètic anunciava ahir divendres la baixa del davanter menorquí Ignasi Dalmedo, que marxa a l'Arroyo (#2bg4).

2 de gener
L'Atlètic Balears va tancar l'any anunciant la baixa del defensa palmesà Damià Ramos (12 partits de Lliga, 1.034 minuts jugats). Així, Nico López compta amb 22 jugadors justos per encara el segon tram de campionat.

30 de desembre
El davanter croat Tedi Surac, procedent del Dugopolje, serà la quarta incorporació dels balearicos en aquest mercat d'hivern. D'altra banda, els palmesans també han fet oficials les baixes del defensa Javi Ramos i de l'atacant Joan Oller. Finalment, fa uns minuts IB3 Televisió anunciava el retorn a l'Atlètic del lateral Joan Vich, que poques hores abans s'havia desvinculat de l'Alcoyano.

31 d'agost
L'Atlètic Balears anunciava ahir diumenge que tanca la plantilla amb l'arribada del davanter Chando, que la passada temporada va jugar al Girona.

29 d'agost
L'Atlètic Balears amplia el seu ventall ofensiu amb l'arribada de Carlos Rodríguez, que arriba cedit per una temporada de l'Alcoyano.

18 d'agost
Al dia l'Atlètic Balears, que farà fitxa al davanter Toni Torres (l'any passat al Juvenil de Divisió d'Honor). Per contra, el portuguès Gonçalo no es quedarà a Son Malferit mentre que un compatriota seu, Zé Valente (Desportivo das Aves) és a prova sota les ordres de Nico López.

13 d'agost
Actualitzada la plantilla de l'Atlètic Balears amb el fitxatge del defensa Damià Ramos, que la passada temporada va jugar al Coruxo.

30 de juliol
Al dia l'Atlètic Balears amb el retorn de Francesc Fullana (Llagostera) i la marxa de Pedro Capó a l'Arroyo.

18 de juliol
Dilluns a la tarda, l'Atlètic Balears iniciarà la pretemporada i ho farà amb quatre reforços oficialitzats els darrers dies. Arriben el defensa Javi Ramos (Zamora) i els davanters Cifu (Jove Español), Gonçalo (Portimonense) i Jordi Serra (PE Sant Jordi Juvenil).

7 de juliol
L'Atlètic Balears ha anunciat fa uns minuts el nom de la seva cinquena incorporació, el davanter Miquel Ripoll (Alcúdia).

25 de juny
Fa uns minuts l'Atlètic Balears ha tancat els dos jugadors que defensaran la porteria blanc-i-blava la propera temporada. D'una banda renova Víctor Ross, que complirà la seva tercera temporada com a balearico. De l'altra, el palmesà José Perales, l'any passat el Constància, competirà per la titularitat amb el meta hispanoanglès. Per la seva banda, qui no segueix és el davanter Sergi Garcia Mut.

23 de juny
Agafa forma el segon projecte de Nico López a l'Atlètic Balears. Dos arribades i dues renovacions respecte de la darrera actualització. Seguiran el davanter Ignasi Dalmedo i el defensa Esteban Muñoz; d'altra banda, els balearicos comptaran amb Jaime Hernández (Constància) i veuran el retorn de Nando Ramón (Olímpic), que ja va formar part de l'Atlètic fa uns quants cursos.

7 de juny
Més moviment a l'Atlètic Balears. Fa uns minuts els blanc-i-blaus han anunciat la renovació del mancorí Pere Mairata, central. Ahir, era el manacorí Alfonso Artabe qui es convertia en primer fitxatge; després de dues temporades a Catalunya (Llagostera i Prat), el polivalent jugador mallorquí torna a la seva terra per vestir de balearico per primer cop. Per la seva banda, ja són dos els jugadors que no hi seran la propera temporada: el porter Xavi Ginard marxa a Grècia per jugar amb el Veria, mentre que el lateral Joan Vich no canviarà de grup però si de regió, ja que ha fitxat per l'Alcoyano.

4 de juny
Un cop signat el traspàs accionarial cap a l'empresari alemany Ingo Volckmann, l'Atlètic Balears s'ha posat en marxa per preparar la temporada vinent, en què Nico López tornarà a ser el màxim responsable esportiu dels balearicos. Gairebé segur que l'Atlètic jugarà la temporada vinent a les instal·lacions de Son Malferit, a tocar de l'Estadi Balear. I allà jugaran sis jugadors que ja han renovat pels blanc-i-blaus com són els defenses Álvaro i Biel Guasp i els migcampistes Bernat Alomar, Joan Oller, Nacho Martínez i Cristian.

31 de gener
L'Atlètic Balears ha donat la baixa al migcampista Héctor Sánchez, que no ha jugat cap minut aquesta temporada. De fet, no ha anat convocat en cap partit.

30 d'agost
L'Atlético Balears ha inscrit el migcampista català Héctor Sánchez, que l'any passat va ser al Vilassar de Mar i al Carranque, equip de Preferent de Castella-la Manxa. El club no ha anunciat la seva incorporació de forma oficial.

22 d'agost
Aquest matí, l'Atlètic Balears ha confirmat les incorporacions de Pere Mairata, que duia setmanes a prova amb els balearicos, i del menorquí Pedro Capó, que l'any passat va jugar al Mallorca B.

FI DE PRETEMPORADA
8 Partits Jugats: 6 victòries, 1 empat i 1 derrota. 19 gols marcats i 5 d'encaixats. Màxims golejador: Ignasi Dalmedo, amb 5 gols.

16 d'agost
Ahir l'Atlètic Balears anunciava la seva darrera incorporació. Es tracta del davanter romanès Florin Andone, que l'any passat va jugar al Villarreal C i que ja sap què és jugar a Segona B amb el Castellón.

8 d'agost
Després d'una temporada 2012-2013 en blanc, el brasiler Thiago seguirà un any més a l'Atlètic Balears. Quarta temporada a Palma de l'interior de Niteroi.

25 de juliol
Ahir van estrenar-se amb els balearicos les dues darrers incorporacions: Ignasi Dalmedo i Xisco Hernández, que van jugar amb el Lleida Esportiu el passat curs. A més, són a prova el lateral José Izquierdo i el central Pere Mairata.

16 de juliol
L'Atlètic Balears de Nico López es posa en marxa aquest dimarts i ho farà, almenys, amb dues novetats. Arriba el setè jugador del Constància, Cristian Sánchez, mentre que els balearicos han renovat el central Toni del Castillo.

12 de juliol
L'Atlètic Balears segueix pescant (i encara no ha acabat) a Inca. El sisè jugador del Constància que jugarà amb els balearicos és Esteban Muñoz.

10 de juliol
L'Atlètic Balears ha fitxat cinc jugadors del Constància en un sol cop. Parlem de Joan Vich, Nacho Martínez, Joan Oller, Biel Guasp i Isma, que l'any vinent defensaran la samarreta balearica, probablement al Municipal de Magaluf, terreny de joc de l'Atlètic el curs vinent.

5 de juliol
Via Fútbol Balear coneixíem aquest divendres la incorporació del davanter Sergi Garcia (Manacor). Quarta arribada abans d'una setmana, la vinent, que es preveu ben moguda a la Via de Cintura.

4 de juliol
Segueix el 'secretisme' pel que fa a la configuració de la plantilla balearica de cara al curs vinent. Segons Futbol Balear, la propera incorporació és la del lateral Marcos Martínez, que la temporada passada va començar al Campos i va acabar al Montuïri.

26 de juny
L'actualitat de l'Atlètic Balears està més orientada a conèixer on jugaran la propera temporada. Després de la clausura de l'Estadi Balear pel seu mal estat, el club de la Via de Cintura busca instal·lacions de cara a l'any vinent; l'annex de Son Moix, Son Malferit i l'estadi d'atletisme de Magalluf, a Calvià, semblen les alternatives amb més opcions a hores d'ara. Pel que fa al plànol esportiu, Nico López dirigirà el nou projecte balearico; ha renovat Xavi Ginard, n'està a prop Toni del Castillo, han 'pujat' del Montuïri Víctor Ross i Álvaro de Dios i arriben Xesc Campins (Cartagena) i Bernat Alomar (Binissalem).

28 de maig
Tot (o gairebé) per fer en un Atlètic Balears que perd les figures de Cursach i Crespí en l'aspecte institucional i de Chichi Soler en l'esportiu. Sembla que "míster tercera", Nico López, podria dirigir el quadre balear després de pujar amb el Constància la temporada 2011-2012.

TEMPORADA 2012-2013
31 de gener
Vuitè fitxatge. En aquest cas és el jove lateral andalús José Carlos Fernández, que fins ara defensava la samarreta del CD Alcalá al grup 10 de Tercera Divisió.

30 de gener
Caixa o faixa. L'Atlètic Balears ha decidit jugar-se el seu futur gairebé a una carta i segueix tirant de talonari i de noms reconeguts per reforçar la plantilla. El darrer en arribar, el davanter uruguaià del Villarreal, Walter Pandiani, que a més vindrà de la mà del seu fill, el central Nico Pandiani. En el cas del jove jugador, ex del Premià Juvenil, podria acabar jugant també al primer equip

25 de gener
L'Atlètic Balears presentarà avui el davanter David Agudo (San Roque) cinquè fitxatge d'aquest mercat d'hivern. A més, podria haver donat la baixa al nordamericà Bjorn Maars, que no apareix al llistat de la web de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

17 de gener
El conjunt balear, un altre cop amb formes força discutibles, donava la baixa a Jorge Gotor, una de les darreres incorporacions l'estiu passat a l'Atlètic.

14 de gener
L'Atlètic Balears ha donat la baixa d'Albert Yagüe, davanter que havien incorporat aquest mercat d'hivern. El motiu és que el míster balearico, Pep Sansó, estava descontent amb el moment de forma física del punta català.

11 de gener
L'Atlètic Balears ha presentat una nova incorporació de cara a la segona volta. Es tracta del lateral dret basc Asier Gago, que actualment es trobava sense equip després de la seva etapa la passada temporada amb el Guadalajara a la Lliga Adelante.

4 de gener
Aquest matí el diari Última Hora publicava el fitxatge del central maresmenc Dani Fragoso per l'Atlètic, una informació que posteriorment ha oficialitzat l'entitat de la Via de Cintura. Fragoso arriba provinent del Melilla.

3 de gener
A tocar de mitjanit, l'Atlètic Balears comunicava, ara sí, el fitxatge del davanter oriolà Salva Chamorro, provinent del Villarreal B.

31 de desembre
Ahir diumenge l'entitat de la Via de Cintura feia oficial la segona novetat en forma d'alta de cara al 2013. Es tracta del davanter maresmenc Albert Yagüe, que ja al mercat s'estiu va estar a l'òrbita de l'Hospi i que ara arriba a l'Atlètic després de la seva aventura al Dinamo Tbilisi de la lliga de Geòrgia.

26 de desembre
Un altre dels clubs que mourà el mercat aquest proper gener serà un Atlètic Balears que diumenge acomiadava Jesús Perera, que amb tota seguretat es desfarà del portuguès Moutinho i que podria afegir homes com Bjorn Maars o Gotor a la llista de baixes de cara a la segona volta. Pel que fa a les altes, Salva Chamorro (Villarreal B) interessa els blanc-i-blaus, tot i que encara no hi ha res oficial segons hem pogut saber.

13 de novembre
Plantilla de l'Atlètic Balears actualitzada amb l'alta de Cristian Portilla i les baixes de Mathias Coureur i Eric Mahoto.

31 d'agost
Ho avisàvem aquest matí i ho confirmava el periodista Miguel López: l'Atlètic ha tancat tres noves incorporacions per arrodonir la seva plantilla. Parlem del defensa Jose Picón (Racing), del davanter Cristian López (València Mestalla) i del mig Roque Mesa, que arriba en qualitat de cedit per la UD Las Palmas.

Últim dia de mercat i l'Atlètic es presenta com un dels grans animadors a l'hora de tancar plantilles. De moment, ahir a la nit confirmava el fitxatge de Samuel Baños (Sabadell), que s'afegeix al seu excompany Ian Mackay i a Jorge Gotor (Getafe B). Per contra, Jordi Roca, Stanley i Peter abandonen l'entitat de la Via de Cintura, que al llarg d'aquest divendres hauria d'anunciar més incorporacions.

22 d'agost
Ahir al migdia l'Atlètic Balears presentava una nova incorporació en punta. Es tracta del portuguès Pedro Moutinho, que arriba provinent de l'FC Braşov.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

L'Atlètic Balears ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 6 victòries, 2 empats i 1 derrota, amb 21 gols a favor i 4 en contra. Thiago, amb 8 gols, ha estat el màxim golejador del conjunt de Pep Samsó.

6 d'agost

L'Atlètic acomiadava aquest cap de setmana Antoñito tot i tenir una temporada més de contracte. Com a substitut, els balearicos signaven el davanter nordamericà Bjørn Maars Johnsen (Antequera), que ha fet tota la pretemporada amb els de Samsó.

2 d'agost
Avui dijous, l'Atlètic presentarà la seva onzena incorporació de l'estiu. Parlem del tarragoní Xavi Molina (Alcoyano), migcampista polivalent que també pot actuar com a central i que duia tres temporades al Collao.

19 de juliol

El migcampista de la Pobla de Mafumet, Jordi Roca, ha anunciat avui al seu compte de Twitter que serà nou jugador de l'Atlètic Balears.

16 de juliol
Dia de novetats a la Via de Cintura, ja que avui s'han exercitat amb el grup Marcos Calero, Pau Albertí i l'exHospi Dani Guillén. No ho ha fet Grassi, que hauria d'arribar demà (igual que Thiago), ni un Adrián Gallardo que no té tan embastat el seu fitxatge pels balearicos i encara podria repensar-s'ho per marxar al Cádiz. Qui no hi serà aquest curs és el defensa nigerià Bio, que deixa l'Atlètic després de 3 temporades amb disparitat d'opinions a la Via de Cintura.

14 de juliol
Ahir divendres va ser un nou dia de novetats per un Atlètic que segueix pendent de resoldre els contracte amb homes com Dani o Antoñito. Una altra baixa confirmada és la de l'andorrà Marc Vales, que ha fitxat pel Real Madrid C. Per contra, arriben quatre homes tal com informava el periodista Pedro Bonet: el més conegut és, possiblement, Adrián Gallardo (Atlético Sanluqueño). Més conegut com el Torero de la Isla, el punta de San Fernando contribuïa a l'ascens de la 'Leti' amb 30 gols el curs passat. També arriben el jove lateral dret Marcos Calero (Juvenil A del Villarreal) i Pau Albertí, fill del preparador físic balearico i que els dos últims cursos ha militat al Racing B. També tornarà a Espanya el central italià Davide Grassi després del seu pas pel Brussels. I pendents de confirmar, encara, les incorporacions de Dani Guillén, però també la de Jorge Pina (Andorra CF / Larissa), segons informava IB3 ahir al vespre.

9 de juliol

Aquesta tarda ha arrencat la pretemporada per l'Atlètic Balears. Un projecte ple d'incògnites esportives, socials i econòmiques després de la decepció que va suposar el 'no ascens' del curs passat. Molts dubtes encara en una plantilla pendent de tancar incorporacions i de solucionar contractes impossibles com són els d'Antoñito o Dani, per dir dos exemples. 15 homes s'han exercitat sobre la gespa artificial de l'Estadi Balears, tal com publicava a Twitter Jaume Vallès, periodista de Diario de Mallorca. En base a la seva llista hem actualitzat la fitxa balearica a dia d'avui. De moment, encara no hi és l'exHospi Dani Guillén, proper a signar pels de la Via de Cintura.

30 de juny
IB3 ha anunciat al seu informatiu vespre les tres primeres incorporacions de l'Atlètic de cara al curs vinent. La de més renom és la del binissalemer Rafel Sastre, que després d'11 temporades al futbol professional entre l'Sporting i el Huesca torna a Mallorca als seus 36 anys. Les altres dues arribades, cantades, també arriben de Binissalem: el central Toni del Castillo tornarà a l'Atlètic després del seu pas fa dues temporades; l'acompanyarà el defensa Miquel López, home important per Tomeu Pons en l'exitosa campanya que ha dut a terme el club del Raiguer.

19 de juny

I l'entrenador escollit és Pep Sansó Nicolau. Gràcies a Miguel Verger hem pogut reconstruir la trajectòria d'aquest tècnic que prové del Mallorca Juvenil B i que no cal confondre amb el Pep Sansó del primer juvenil mallorquinista (ex de Manacor i Vilafranca). El nou entrenador de l'Atlètic arriba a la Via de Cintura amb una dilatada experiència al futbol base de l'illa, especialment després de 7 temporades al Juvenil A del San Francisco i d'un pas previ pel Campos a finals dels 90.

18 de juny

En roda de premsa el president Fernando Crespí ha anunciat, d'una banda, que seguirà a la presidència de l'Atlètic Balears, a l'hora que el màxim accionista, Tolo Cursach, també seguiria en el projecte per dur els balearicos al futbol professional. Serà, però, a través d'un projecte més auster on no hi serà Gustavo Siviero (ni la resta del seu cos tècnic) i sí un tècnic mallorquí que, segons Crespí, ja té "lligat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada