Etiquetes

1/7/12

Olímpic


TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
L'últim moviment a Xàtiva ha estat en forma de cessió, la que permetrà Lander Hernández disposar de més minuts al Villarrobledo de Tercera Divisió.

29 de gener
Dies de canvis a l'Olímpic. Més enllà del tema d'Alfonso Rus i el registre a les oficines del club, els de la Costera han anunciat aquesta setmana l'arribada de l'extrem Adrià Granell (Huracán) i la marxa de Polaco, Dani Gómez, Diego Jiménez i Nando Ramón, els tres últims en qualitat de cedits al Yeclano Deportivo, Muro i Ontinyent, respectivament.

18 de gener
L'Olímpic incorporava a finals de la setmana passada el lateral esquerre Julio Rodríguez, procedent del Leiknur

14 de gener
Dies de novetats a Xàtiva. Si la setmana passada l'Olímpic signava el davanter Borja Rubiato (Trival Valderas), ahir els de la Costera es feien amb els serveis de Luís San Julián, fins ara a Huracán. D'altra banda, els xativins han cedit Lucas al Quintanar del Rey.

4 de gener
Fins ara, l'únic moviment a Xàtiva ha estat la cessió de Canadell al Sant Andreu.

29 d'agost
L'Olímpic anunciava fa un parell de dies l'arribada del migcampista Javi Zarzo, cedit pel València.

25 d'agost
L'Olímpic ha incorporat sis futbolistes més per configurar la seva plantilla: el porter Boison (San Francisco Juvenil), els defenses Rulo (Ribarroja) i Sipo (AEK Larnaca) i els migcampistes Arthur (Tecnofútbol), Canadell (Castellón) i Víctor Gómez (Atlético Saguntino).

7 d'agost
L'Olímpic anunciava ahir dijous que el davanter Víctor Pino jugarà com a cedit al Borriol de Tercera Divisió durant aquesta temporada.

4 d'agost
L'Olímpic va tancar diumenge passat quatre incorporacions que incrementen a 19 els integrants de la plantilla xativina. El defensa Lucas (Utiel), el migcampista Lander (Levante Juvenil) i el davanter Javi Navarro (Huracán) s'afegeixen a un Diego Jiménez que ha acabat renovant i que viurà la seva segona temporada a Murta.

30 de juliol
Retorn dels que agraden a Xàtiva. El migcampista Nando Ramón tornarà a vestir la samarreta blanca de l'Olímpic després d'un any a l'Atlètic Balears.

25 de juliol
Novetats en un Olímpic que aquesta setmana ha renovat el davanter Samu i ha incorporat el porter Diego García (Alcoyano) i l'atacant Luismi Loro (Huracán).

22 de juliol
L'Olímpic ha fet oficial aquest vespre la seva sisena incorporació. Es tracta del migcampista ofensiu Cifo, que aquesta darrera temporada ha militat a l'Huracán.

20 de juliol
L'equip de Guille Fernández ha iniciat avui la pretemporada i ho ha fet amb quatre incorporacions més que el club ha anunciat aquests últims dies. Parlem dels defenses Alexis Villar i Berna (Avilés), del migcampista Polaco (Balona) i de Víctor Pino, davanter procedent del Castellón.

15 de juliol
Primer fitxatge de l'Olímpic. Els de la Costera comptaran amb els serveis d'Álvaro Escobar, defensa que arriba procedent del Muro.

14 de juliol
Aposta per la continuïtat a Xàtiva. Ahir dilluns l'Olímpic anunciava la renovació de dos pilars defensius clàssics des del retorn a Segona B, com són Mendoza i Pepín.

11 de juliol
L'Olímpic anunciava aquest dissabte el fitxatge de Guille Fernández com a nou tècnic de l'entitat xativina. El madrileny va començar la passada temporada com a segon entrenador de l'Alcoyano, tot compartint cos tècnic amb l'andalús Óscar Cano.

8 de juliol
Amb Luismi Garrido com a nou director esportiu i sense entrenador, l'Olímpic ha renovat Rifaterra i Álex Vaquero, que encetaran la seva setena temporada a Murta i Dani Gómez, que fa un any i mig que és a Xàtiva.

11 de juny
L'Olímpic resta pendent de la convocatòria de l'assemblea anual per definir el seu futur institucional després de l'avís de l'estiu passat. Fins aleshores, es preveu difícil que hi hagi novetats esportives a la Costera.

6 de juliol
Temps de canvis a un Olímpic que tindrà en el fins ara jugador Kike Alcázar el seu nou president. Sandroni, que no seguirà a la banqueta de Murta, s'ha acomiadat d'una afició que seguirà gaudint del capità Edu Rifaterra, que el proper setembre farà 41 anys.

TEMPORADA 2014-2015
29 de gener
Canvi a la part ofensiva d'un Olímpic que ha incorporat l'algerià Mohamed Mounir i que ha perdut Borja Mir, que fitxa pel Yeclano Deportivo. Ja a la tarda, els xativins executaven el segon fitxatge, el del davanter murcià Samuel (La Roda). Per la seva banda Raúl Fabiani causa baixa.

26 d'agost
Aquest dilluns l'Olímpic ha anunciat la incorporació del davanter Àlex Cortell (Mestalla).

9 d'agost
Actualitzada la plantilla de l'Olímpic amb la incorporació del defensa Luís Acosta procedent del Carabanchel.

30 de juliol
Actualitzada la fitxa de l'Olímpic amb les darreres novetats. Primer, el migcampista Samu abandonava la disciplina xativina per fitxar pel San Roque de Lepe. Per contra, arriben tres homes: els migcampistes Diego Jiménez (Eibar) i José Luís Valiente (Alzira) i l'atacant Víctor Ruiz (Utiel).

21 de juliol
Tal com ha informat fa una estona Cope Intercomarcas, l'hispanoguineà Raúl Fabiani (Huracán) serà el quart fitxatge de l'Olímpic 2014-2015.

18 de juliol
Ahir dijous l'Olímpic tancava una altra renovació, la del davanter Dani Gómez.

15 de juliol
I de cop i volta, l'Olímpic ja té 14 jugadors i entrenador. El capità del vaixell serà l'argentí Héctor Sandroni, que l'any passat no va dirigir cap equip. Hi ha hagut tres altes com són el meta Rangel (Alcoyano), el defensa Mario (Murcia B) i el davanter centre Borja (Ribarroja). La resta, renovacions: Jacobo, Belda, Mendoza, Pepín, Marenyà, Pifarré, Rifaterra, Samu i Vaquero.

10 de juliol
Pau Franch, que marxa a La Hoya Lorca, és la sisena baixa confirmada d'un Olímpic que ha tancat la renovació de Kike Alcázar.

23 de juny
Futur incert a Xàtiva després que Alfonso Rus manifestés la seva decisió de deixar la presidència de l'Olímpic. Per aquest motiu, tota la planificació esportiva resta en standby. No hi serà, segur, un Nando Ramón que torna a Palma per tornar a vestir l'elàstica de l'Atlètic Balears.

TEMPORADA 2013-2014
14 de gener
Diumenge, l'Olímpic presentava els que en principi seran els dos únics fitxatges aquest mes de gener: són el migcampista i exjugador de l'Hospi, Toni Vela (Écija) i el davanter murcià Dani Gómez (Coruxo).

23 d'agost
Via @capachivas (a Twitter) hem sabut fa uns minuts que el defensa Kike Alcázar tornarà a vestir la samarreta de l'Olímpic després d'una temporada al Villanovense, equip que l'any passat va jugar al grup 4 de Segona B.

FI DE PRETEMPORADA
8 Partits Jugats: 3 victòries, 4 empats i 1 derrota. 10 gols marcats i 6 d'encaixats. Màxims golejador: Nando Ramón, amb 3 gols.

10 d'agost
Finalment, José Ballester no fitxarà per l'Olímpic. Sí que ho farà, en canvi, un altre defensa. Es tracta de Pablo Revert, que després de passar pel Juvenil del València ha jugat al Llosa i al Ribarroja.

7 d'agost
L'Olímpic segueix perfilant la seva plantilla i ha tancat quatre incorporacions més durant els últims dies. No hi serà el porter Oriol Torres, però si el meta manxec Jacobo (Almansa). Un excompany seu, José Ballester, lateral dret, també ha fitxat per un Olímpic que ha reforçat la davantera amb el colombià Jhon Edison, l'any passat a l'Alcoyano. Aparicio també comptarà, en principi, amb Terol, jugador l'any passat de juvenil de Lliga Nacional; en aquest cas, quan tinguem més informació sobre el jugador, l'afegirem a la fitxa.

15 de juliol
L'Olímpic ha tornat avui a la feina i ho ha fet, segons SER Xàtiva, amb la incorporació del jove migcampista David García, que la passada temporada va ser una de les sensacions del Yeclano Deportivo.

12 de juliol
Dilluns l'Olímpic tornarà als entrenaments amb dues grans noticies: les renovacions del seu porter titular Francis i del defensa José Peris.

7 de juliol
Segueixen fent camí els de la Costera, que ahir dissabte veien confirmat el seu quart fitxatge: Carles Pifarré (Murcia Imperial) i que fa dues temporades ja va tastar la Segona B amb el Dénia de Nino Lema.

5 de juliol
Tercera incorporació a l'Olímpic de Xàtiva. Es tracta del migcampista Jordi Marenyà, que les darreres quatre temporades ha defensat la samarreta del Primer Equip del Castellón.

4 de juliol
L'Olímpic continua perfilant la seva plantilla i, d'una banda, anunciava fa uns dies la renovació del porter Oriol Torres i del davanter Pau Franch. A més, els de la Costera anunciaven les dues primeres incorporacions: el migcampista manxec Samu (La Roda) i el davanter Christian Perales, que ha marcat 51 gols les dues últimes temporades amb Levante B i Novelda, el seu darrer equip i amb el qual va alçar-se amb el trofeu honorífic de màxim golejador del grup 6 de Tercera Divisió.

26 de juny
Ahir a Xàtiva, l'Olímpic va celebrar la seva assemblea de socis on s'hi van anunciar algunes de les novetats. De moment, 9 renovacions: segueix Toni Aparicio a la banqueta i, amb ell, 8 jugadors: Mendoza, Pepín, Ramón, Vaquero, Belda, Nando, Rifaterra i Denís. Han causat baixa Marc de Val (Blackpool), Ferran (Nàstic) i Carles Salvador (Olímpic), mentre que la intenció del club és renovar Pau Franch, Guirado, Peris i Francis, tot i que el meta malagueny ho tindria gairebé fet amb el Nàstic.

TEMPORADA 2012-2013

29 de gener
Ahir dilluns va ser un dia de novetats a Xàtiva. Ens n'informava SER Xàtiva via Twitter: la primera, la baixa d'un Guillem Creus que en els propers dies signarà per l'AE Prat. Per contra, són tres les arribades confirmades a la capital de la Costera: ja han entrenat amb l'equip Genís Soldevilla (Lleida Esportiu) i Denís Nájera (Burriana), mentre que el porter català Oriol Torres, actualment sense equip, s'incorporarà a l'Olímpic en els propers dies.

18 de gener
Aquest matí coneixíem de la mà de Javi Mollà (per molt que alguns intentin apropiar-se d'informacions alienes) que l'extrem de l'Olímpic Néstor Albiach farà les maletes per jugar al Dukla Praha, equip de la lliga txeca.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

El CD Olímpic ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 4 victòries i 3 empats, amb 11 gols marcats i 4 d'encaixats. Carles Salvador, amb 3 gols, màxim golejador dels de la Costera. A més, l'Olímpic ha incorporat el davanter Nacho Verdés (First Vienna).

10 d'agost

L'Olímpic es presentava dimecres passat a Camp Murta davant la seva afició. A banda de les novetats que ja coneixíem, hi hem d'afegir les 'arribades' de Xuso, Borja i Carles Vidal, del Juvenil, així com el fitxatge de Joaquín (SC Requena). A més, gràcies a Portal de Xàtiva, hem pogut actualitzar les fotos de tot el planter amb les imatges de la presentació davant la Roda.

25 de juliol
Aquesta tarda a Castelló de la Ribera, l'Olímpic de Toni Aparicio s'estrenarà aquesta pretemporada i ho farà amb una nova incorporació segons el diari Las Provincias. Es tracta del jove davanter Néstor, que arriba del Requena i que té passat llevantinista.

22 de juliol
Entre vacances i secretisme, les novetats de l'Olímpic són les més complicades de contrastar pel que fa a la seva oficialitat. Amb tot, els de la Costera haurien fet un mínim de mitja dotzena de fitxatges de cara a la nova temporada. Amb un enfocament clarament ofensiu, Aparicio veu reforçat el joc creatiu amb les arribades de Marc de Val (Olot) i Carles Salvador (Mestalla). Més versàtils són l'argentí Pablo Vivancos (Murcia B) i el novelder Alejandro Belda (Novelda), que pot actuar de lateral o d'interior. A dalt, torna Ferran Giner després d'un any a l'Alzira i fitxa el punta Pau Franch (Dénia). Informació via jugadors, Javier Mollá i @capachivas.

17 de juliol

Ahir el periodista Félix Lluch publicava les renovacions del porter Francis i del defensa Ramon, que no compartiran vestidor amb Vaquero ni amb Emilio da Silva: l'uruguaià jugarà l'any vinent amb la Peña Deportiva Santa Eulàlia.

15 de juliol

Via Twitter i gràcies a Javier Mollà coneixíem avui la cinquena renovació de l'Olímpic: es tracta de Nando Ramón, un dels jugadors més destacats la temporada passada al grup 3 de Segona B i que d'aquesta manera complirà el seu tercer any a la capital de la Costera.

11 de juliol

Ahir al matí avançàvem a Twitter que el 'Profe' Toni Aparicio seria el nou tècnic de l'Olímpic. Hores més tard, l'Assemblea del club ratificava la notícia i també, de la mà del periodista Félix Lluch i de la Penya Socarrats coneixíem les primeres decisions del club que seguirà presidint Alfonso Rus. Baixes i, sobretot, renovacions: segueixen Mendoza, Peris, Sergio Heras, Vaquero i l'incombustible Edu Rifaterra, mentre que sembla complicat que segueixi Dani Quintana, una de les perles dels xativins juntament amb el balear Nando Ramón.

14 de juny
Després de setmanes de rumors, avui ja és oficial que Toni Seligrat no seguirà a la banqueta de Camp Murta l'any vinent. La secretaria tècnica li ha comunicat que no compta amb els seus serveis, de manera que el tècnic de Torrent, un dels més destacats de la passada temporada al grup 3, tanca la seva etapa de dos anys a l'Olímpic amb un ascens a Segona B 21 temporades després i una brillant temporada a la categoria de bronze.

24 de maig

Amb el futur de diverses peces importants del club (presidència, banqueta,...) encara per decidir, els rumors apunten a un important interès de l'Olìmpic per Toni Aparicio, extècnic de l'Ontinyent i un tècnic que sovint ha estat a l'òrbita del president xativí, Alfonso Rus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada