Etiquetes

28/1/12

Sense excuses | Real Zaragoza B - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

Després que aquest migdia el Mallorca B hagi remuntat i derrotat el Manacor (4-2), l'Hospi arrencarà el seu partit demà a Saragossa com a quart classificat, empatat amb el filial mallorquinista. Al davant hi haurà el Zaragoza B, que tot i els problemes que va ocasionar en el partit d'anada no acaba d'aixecar el cap i és cuer del campionat amb 16 punts. Els d'Esnáider, que només han guanyat un dels deu partits que han disputat a la Ciudad Deportiva (2-1 a l'Sporting Mahonés), presentaran les baixes de Sergi Maestre i de Joshua per sanció. Rival, doncs, complicat però propici perquè l'Hospi disputi al partit al màxim, sense excuses per tornar a Catalunya amb els 3 punts. La derrota davant del Badalona diumenge passat ha posat en alerta un Hospi que, de forma paral·lela, segueix rastrejant el mercat. En una setmana atípica marcada per les baixes en atac, sembla clar que Sergio Cirio i David Haro seran baixa per lesió; per contra, Ángel Sánchez i Aday sembla que seran de la partida mentre que David Corominas seria dubte. Sota les ordres de Francisco Rivera García, àrbitre de Castella i Lleó, Zaragoza B i Hospi s'enfrontaran per setena vegada a terres aragoneses (3 victòries de l'Hospi, 2 empats i només 1 victòria del filial).

Demà, si l'estat físic d'un servidor ho permet (el mental ja fa temps que està tocat), serem a Saragossa per, unes hores més tard, portar-vos les dades, crònica i imatges del partit. De moment, esperem que disculpeu aquesta crònica de mínims, que segur que agrairan alguns socis de l'Hospi.

Possibles alineacions
Real Zaragoza B: Kilian, Kevin, Roy, Ness, Oriol, Marcelo, Forniés, Marcelo, Joel Valencia, Matas i Marc Nierga.

CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Marc Pedraza, Aday, Ángel Sánchez, Pitu i David Prats.

Àrbitre: Francisco Rivera García (Castella i Lleó).

2 comentaris:

  1. Gracies por el excelente trabajo que realizas Christian con la informacion y cronicas que nos facilitas a los socios.......... y que te mejores

    ResponElimina
  2. Estamos en el momento clave de la temporada, no nos podemos permitir mas errores y todos hemos de poner de nuestra parte directiva trayendonos algun refuerzo interesante, jugadores concentrados y dando el 100 por ciento y si hace falta UN POCO MA DE AGRESIVIDAD EN EL CAMPO NO IRIA MAL, aficionados haciendonos sentir mas y trayendo a amigos, etc., VAMOS HOSPI AHORA O NUNCA

    ResponElimina