4/1/12

El 2-3 al Collao, 'Moment Hospi 2011'

Havia de ser amb l'èpic pel mig. Vosaltres, tots els que heu votat els darrers dies en l'enquesta per decidir el 'Moment Hospi 2011' heu triat el triomf el passat mes d'abril per 2-3 al camp del Collao, a Alcoi, com el el fet més destacat de l'any 2011 que fa tot just quatre dies deixàvem enrere per sempre més. La remuntada sota la pluja, en un escenari històric, amb baixes sensibles per lesió, amb inferioritat numèrica des del minut 24 del primer temps, amb la lesió de Cristian Lobato i al camp d'un equip que finalment acabaria pujant a la Lliga Adelante han estat motius suficients perquè aquest CD Alcoyano 2-3 CE l'Hospitalet s'imposés per un marge ajustat a la també històrica visita del Barcelona a l'Estadi: un 23,7 % heu optat per l'èpica alcoiana (queda millor que parlar de 14 vots) mentre que un 20,3 % heu cregut que la visita dels actuals segons classificats de la Lliga BBVA a l'Estadi va ser la notícia més destacable de l'any passat.

A més distància han quedat tres moments força destacats: comparteixen medalla de bronze (amb un 13,6 %) d'una banda l'estatrosfèrica jugada de Christian Alfonso davant del Dénia en una acció que David Corominas acaba transformant en gol i de l'altra la classificació pels 1/16 de final de Copa del Rei al camp del Llagostera, en un partit històric no només per temes esportius sinó pel desplaçament massiu d'aficionats de l'Hospi a terres gironines, una 'moguda riberenca' que feia anys que no es vivia amb tanta intensitat. A prop queda també un gran triomf, sonat per la lliçó de futbol al camp del que seria campió de grup, el Sabadell, per 1-2 el passat mes de març (11,9 %). Altres instants com el triomf davant el Zaragoza B o el gol d'Ángel Sánchez davant l'Atlètic Balears queden a la zona mitjana de la taula, mentre que les victòries a Benidorm per 0-2, l'1-4 a Manacor a la Copa i el fitxatge de David Prats, tots tres en mesos amb poca competència més, tanquen les votacions amb un 0%.

Podeu recordar tot el que va passar aquell 21 d'abril de 2011 al Collao amb:
- La crònica al Blog d'aquella gran victòria.
- La prèvia del partit.
- La narració de Ràdio l'Hospitalet a càrrec de Francesc Aznar i Bernat Monzó.
- I amb el resum elaborat per Montse Maneja (Televisió de l'Hospitalet) que teniu immediatament a continuació. Bon any a tothom, especialment per aquells que sí creuen en aquesta ciutat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada