Etiquetes

23/10/11

Segueix l'escalada | CE l'Hospitalet 1-0 UE Llagostera

Segueix la ratxa. Segueix la festa. Segueix la confiança. L'Hospi segueix sumant de tres en tres, segueix de victòria en victòria en un mes d'octubre brillant fins ara. Tot començava a Lleida el passat dia 2. Després, l'Huracán, el Manacor i el Llagostera en dues ocasions han acabat cedint al poder d'un Hospi que a cada partit que passa veiem millorada la seva versió. Avui a l'Estadi, els de Vinyals han sumat, com sempre, un triomf sofert i per la mínima davant el rival de torn, el Llagostera. La diferència, possiblement, és que els riberencs han ofert un joc força més proper al que la parròquia hospitalenca voldria veure i creu que els jugadors són capaços de fer. Segueix faltant un pèl més de continuïtat, però quan la màquina es posa en marxa, carbura de valent. Avui, un brillantíssim inici de la segona meitat i una gran acció individual de David Haro han estat suficients per batre un Llagostera combatiu que només ha despertat (i de forma tímida) després de veure's per darrera a l'electrònic. De moment, l'Hospi dinarà segon després de la derrota de l'Huracán i ja sap que, quatre anys i cinc mesos després, tancarà la jornada en llocs de play-off d'ascens a la Lliga Adelante. Que no s'aturi!

S'esperava el mateix onze que diumenge saltava a la gespa de Na Capellera però Jordi Vinyals, avui sancionat a la grada, donava entrada de nou a Peque al lateral dret per culpa de la baixa d'Iván Hammouch mentre que Dani Guillén ni tan sols es vestia de curt. Els 22 jugadors han protagonitzat un inici d'encontre espès amb un Llagostera que assumia els riscos necessarius i prou mentre l'Hospi anava engreixant la màquina sense trobar encert en la darrera passada. Ho intentava Pitu amb un xut des del vèrtex esquerre de la gran després d'una recuperació pròpia i que marxava per sobre del travesser (6') i la tenia David Prats minuts després en rematar forçat al lateral de la xarxa una centrada al segon pal de Sergio Cirio (18').

Per la seva banda els d'Oriol Alsina prou feina tenien amb defensar de forma ordenada per minimitzar la capacitat ofensiva dels riberencs, de manera que el seu perill es limitava a jugades aïllades que acabaven a les botes d'Albert Virgili; l'ex del Nàstic tenia la única ocasió visitant en rematar de primeres, desviada, una passada llarga de Jordi Masó. L'Hospi, però, cada cop sovintejava més l'àrea de Wilfred però ni Sergio Cirio amb un xut creuat (23') ni David Haro amb una bona acció en solitari (39') aconseguien obrir la llauna. Tampoc ho aconseguiria David Corominas en una gran doble ocasió després d'una recuperació de Rubén García i una gran passada d'Haro; el de Vilassar, però, es topava amb una gran intervenció de Wilfred en la primera rematada i amb el cap d'Óscar Álvarez sobre la mateixa línia de gol en la segona quan ja es cantava l'1-0 a l'Estadi (27').

A la segona meitat la sensació de domini local s'ha accentuat tot i que el primer ensurt ha anat a càrrec dels gironins, que tot just havien donat entrada a Enric Pi en substitució de Pedrito. Recurs fàcil però efectiu amb una puntada de llarga d'Eloi Amagat cap a Virgili, rematada del tarragoní per sobre de Craviotto que ha tret una mà miraculosa quan el 0-1 era poc menys que una realitat (47'). Aquesta ocasió ha posat en solfa un Hospi que des d'aquell precís moment ha tancat el Llagostera a la seva àrea. Ben d'hora Rubén García l'ha tinguda amb una rematada de cap al pal després d'un córner picat per Pitu (50'), Haro i Coro han posat a prova Wilfred en dues accions consecutives que han contribuït a convertir el porter visitant en el millor del seu equip (52'), i David Prats també ha gaudit de dues grans ocasions per batre l'ex del Mirandés, però un xut que s'ha perdut a córner (53') i una rematada de cap franca, després d'una bona centrada de Moussa Bandeh, que ha marxat a l'esquerra de Wilfred (60') tampoc han acabat en gol.

Però el perill era evident i ha hagut de ser el més petit de la classe, David Haro, qui obrís la llauna amb la seva electricitat després d'una bona combinació amb David Corominas, que assistia el vallesà perquè aquest es quedés sol i superés Wilfred suaument posant la punteta de la bóta (61'). L'1-0 ha esperonat el Llagostera, que tanmateix només ha dut perill amb un xut llunyà de Tito que ha acabat a córner després de picar en un defensa riberenc (77'). Per la seva banda, Vinyals ha donat entrada a Aday, Ángel Sánchez i Manel Gómez i l'equip ha acabat endarrerint massa les línies tot i haver gaudit d'ocasions suficients com per matar el partit. Però ni Cirio, que creuava massa el seu xut (71'), ni David Prats amb una vaselina que marxava alta (85') ni Ángel Sánchez i Pitu en dues oportunitats al temps de descompte sabien batre Wilfred (91'). El millor, al final, el xiulet final en un partit en què l'Hospi ha tingut ocasions per haver guanyat 'bé' tot i que el desencert de cara a porta ha acabat fent perillar la quarta victòria seguida a la Lliga.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Moussa, Castaño, Manel Viale, Rubén García, Corominas (Ángel Sánchez, 74'), Cirio (Manel Gómez, 87'), David Haro (Aday, 83'), Pitu i Prats.

UE LLAGOSTERA: Wilfred, Aimar, Àlex Ruiz, Óscar Álvarez, Vallho, Tito, Eloi Amagat, Tarradellas, Pedrito (Enric Pi, 46'), Jordi Masó (Uri, 65') i Virgili.

Gol: 1-0 David Haro (61').

Àrbitre: Óscar Marín Álvarez (La Rioja). Ha mostrat targeta groga als locals Corominas (19'), Rubén García (44') i als visitants Tarradellas (51').

Incidències: partit corresponent a la 10a jornada de Lliga del grup 3 de Segona B disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Primer partit com a local de l'Hospi en horari de matí. Jordi Roura, membre de l'staff tècnic del Barcelona ha vingut a espiar el proper rival a la Copa, l'Hospi. També hi havia Quique Álvarez Costas, ex tècnic del Barcelona B i parte d'Óscar Álvarez, jugador del Llagostera i ex del CE L'Hospitalet la passada temporada. Al quadre riberenc José Moragón i Pol Llonch han completat la convocatòria.

2 comentaris:

  1. Fenomenal, ligera mejora poco a poco en cuanto a juego, aunque falta tener mas el balon mas continuamente y con algo mas de rapidez, que lo sabemos hacer y sobre todo practicos, nos ponemos delante y defendemos el marcador.
    ASI VAMOS POR BUEN CAMINO, AUNQUE PODEMOS MEJORAR EN EL JUEGO.
    ENHORABUENA JUGADORES

    ResponElimina
  2. EN CUANTO AL PARTIDO DE COPA, SI SE NECESITA VOLUNTARIOS PARA LO QUE SEA, QUE ME LO COMUNIQUEN, QUE CUENTEN CONMIGO.

    ResponElimina