Etiquetes

27/10/11

Horari del CE l'Hospitalet - Barcelona de Copa

El Futbol Club Barcelona (i no l'Hospi ni TV3, l'equip visitant...) ha anunciat l'horari del partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei que enfrontarà l'Hospi amb l'actual tercer classificat de la Lliga espanyola. Els riberencs s'enfrontaran al conjunt de Les Corts el proper dimecres 9 de novembre a partir de les 22:00 hores en un partit que serà ofert en directe per Televisió de Catalunya (evidentment pel seu primer canal, TV3). El cas és que al llarg de la tarda s'han succeït les reaccions des de l'Hospi, que ha assegurat desconèixer aquesta dada, afegint que en qualsevol cas eren ells qui havien de fixar l'horari del partit si bé es mostraven oberts a negociar amb l'ens autonòmic per la retransmissió de l'encontre. En principi, la idea inicial és que aquest Hospi-Barcelona comenci a les 20:45 hores o a les 9 del vespre per facilitat l'assistència del públic i el seu desplaçament al partit, així com la tornada a casa.

Sigui com sigui, si es confirma aquest 'fantàstic' horari, haurem de remuntar-nos algunes temporades per trobar un partit de l'Hospi disputat a les 10 del vespre si no tenim en compte l'indescriptible minipartit de Copa Catalunya a Sabadell l'any passat que enfrontava l'Hospi amb el Barcelona (!) i que començava a tres quarts d'onze de la nit. Sense partits oficials a la vista, hem de marxar a un amistós de pretemporada entre el Lloret i l'Hospi l'agost de 1994 que es va saldar amb un contundent triomf riberenc per 0-8 i que també va començar a les 10 de la nit. Abans, l'any 82, el Sant Andreu havia visitat el vell Municipal amb motiu del Trofeu Ciutat de l'Hospitalet; els andreuencs van perdre aquella semifinal per 3-0 en un partit que també començava a les 10 de la nit.

Tota la informació que respecta a la venda d'entrades (no es descarta que puguin començar-se a vendre aquesta mateixa setmana) la podeu trobar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada