Etiquetes

14/4/10

L'amenaça potablava | Prat - L'Hospitalet (dimecres, 20:45 hores)

Setmanes després, el lideratge torna a estar en joc al grup cinquè de Tercera Divisió. Els tres empats consecutius de l'Hospi a domicili i la major regularitat del Reus en els darrers partits ha provocat que aquest vespre riberencs i reusencs surtin a jugar els seus partits conscients que s'hi juguen la primera posició. Els del Baix Camp seran els primers a obrir el foc, a partir de les vuit del vespre quan rebran l'AEC Manlleu. Tres quarts d'hora després. el Sagnier viurà el partit de la jornada amb la visita de l'Hospi al camp del Prat.

L'equip de Manolo Márquez fa sis partits que no perd (quatre victòries i dos empats) i ha sabut aprofitar la irregularitat de la resta de rivals per posicionar-se còmodament dins la zona de play-off d'ascens. Si bé l'objectiu a inicis de temporada era intentar igualar la bona temporada que van realitzar els pratencs l'any passat, la bona feina que han dut a terme el conjunt de Márquez ha dut el Prat a una lluita en què pocs imaginaven veure-hi l'equip implicat. La fortalesa del Prat a casa en aquesta segona volta (sis victòries i un empat) i les bones prestacions de l'equip davant els 'grans' de la categoria, aporten més optimisme encara a l'afició, que afrontarà el partit d'aquest vespre davant el líder amb tota la il·lusió del món i conscients que, almenys avui, l'equip hi té molt més a guanyar que no pas a perdre. Per intentar sorprendre l'Hospi, el míster local no podrà amb el concurs d'Albert Comas ni del capità Miguel Rubio. Per contra, Ernest, que tot just diumenge passat va acomplir un partit de sanció, podrà disputar el partit d'avui si Manolo Márquez ho creu convenient.

Tot el que és il·lusió i ganes al Prat, a l'Hospi s'ha començat a convertir en nervis i en por de perdre el lideratge. Si bé l'equip segueix depenent de sí mateix, el fet de tenir el Reus tan a prop i les complicacions amb què l'Hospi ha tret endavant els darrers partits han creat algun que altre dubte al club riberenc. Tot i això, l'equip ha demostrat prou compromís i saber fer al llarg de tota la temporada com per donar un marge de confiança generós als jugadors i al cos tècnic i no ser excessivament alarmistes. Almenys, no més del compte. Per tant, una victòria aquest vespre al Sagnier seria clau, l'Hospi donaria el cop d'efecte que va estar a punt de donar a Manlleu, i afrontaria la sèrie dels darrers quatre partits amb la confiança d'haver assolit un triomf de prestigi al Prat i d'encara la recta final de la lliga regular amb un cert marge respecte el seu perseguidor. Per sumar aquest triomf, no podran col·laborar ni Quique Cárcel, que segueix lesionat, ni Iván Hammouch, que diumenge va veure la desena targeta groga de la temporada i avui acomplirà el corresponent partit de sanció. Així doncs, tot fa indicar que David Ceballos ocupará la plaça del badaloní a l'onze inicial, que Jordi Martínez podria tornar a ser titular després de sortir com a suplent diumenge passat i que Eloi Fontanella podria comptar amb alguns minuts per tal d'agafar ritme de competició de cara als propers partits.

El partit entre el Prat i l'Hospitalet començarà, com dèiem abans, a tres quarts de nou del vespre i serà dirigit per Daniel Gracia Álvarez. El barceloní, que estarà assistit a les bandes per Bertomeu García i Huertas Vázquez ja va xiular un partit a l'Hospi aquesta temporada: va ser a la quarta jornada, en què els de Jordi Vinyals van desfer-se del Cornellà per 4-0. La temporada passada, Gracia Álvarez també va dirigir dos partits de l'Hospi que, curiosamente, van acabar en empat: L'Hospitalet 1-1 Vilajuïga i Cassà 1-1 L'Hospitalet.

La d'avui serà la vuitena visita de l'Hospi al Prat de Llobregat en partit de lliga. Fins ara, el balanç es força positiu pels riberencs, que han guanyat en tres ocasions, han empatat en dues i només han caigut derrotats dues vegades. La darrera d'aquestes derrotes va ser el gener de 1987, quan el Prat va guanyar per 2-0. L'any passat, en canvi, els homes que aleshores dirigia Julià Garcia van guanyar per 2-3. Miguel Rubio va avançar el Prat al minut 29 (1-0). A la represa, primer Montero (50') i després Cristian Alfonso (52') van capgirar un marcador que més tard igualaria Jaime (82'). El destí, però deparava emocions fortes per la primera jornada: Pedro García anotava el 2-3 a manca de tres minuts pel final i donava els tres primers punts de la temporada a l'Hospi.

1 comentari:

  1. Hola! Em dic Jaume i he obert un blog per parlar principalmente del Sant Andreu, també del futbol català y balear entre altres temes. Pel moment he fet la previa del partit d'avui agafant el text de la pàgina oficial del Santa ja que no hem donava temps a elaborar-ne una de pròpia, a mida que hem vagi fent amb el blog aniré pujant entrades amb reflexions pròpies.

    Sort per el partit de avui, hem cauen força be tant l'Hospi com el Reus, així que esper que la primera posició sa la quedi el millor! Esper-ho veure a l'Hospi l'any vinent a la 2ªB!

    El meu blog: http://quatrebarresdesang.blogspot.com/
    Et poso a la meva llista de blogs!

    ResponElimina