Etiquetes

21/4/10

El resum de la (mini) jornada a Tercera Divisió

Mini jornada al grup cinquè de Tercera Divisió la que hem viscut aquest vespre de dimecres. Mentre el Bayern i l'Olympique Lyonnais s'enfrontaven a l'Allianz Arena en el partit d'anada de les semifinals de la Champions League, més a prop quatre equips modestos del futbol català mesuraven les seves forces amb la intenció d'apropar-se als objectius marcats aquesta temporada. Com (gairebé) sempre, hi ha hagut qui n'ha sortit satisfet i qui, com ara l'Olesa, ha dit adéu als somnis... o fins aviat.

CF Olesa 2-5 FC Santboià
(Peke 73' [penal], Moisés 82' / Peque 5' [penal] i 23', Gascón 66', Aleix 72', Montero 85')

Represa del partit al Municipal de Les Planes i festival golejador. Fins a cinc gols en 45 minuts en un mini-partit que ha sentenciat els locals, que necessitaven d'un miracle per salvar la categoria i, lluny d'aconseguir-ho, han vist com el Santboià s'ha situat amb un 0-4 gràcies als gols de Gascón i d'Aleix Vall. Tot i la reacció momentània dels jugadors de José Antonio Montes, Montero ha establert el 2-5 definitiu i deixa el Santboià a un pas de classificar-se matemàticament pel play-off. Els de Quim Ayats en faran prou amb vèncer a Sant Carles de la Ràpita diumenge vinent. Per cert, detall a priori sobrer del míster del Santboià, que amb el partit totalment sentenciat i l'Olesa matemàticament a Primera Catalana, ha realitzat els tres canvis de què disposava (minuts 86, 89 i 90) amb el 2-5 al marcador.

UE Llagostera 3-2 FC Benavent
(Revert 45' i 87', Plaja 82' / Francesc 8', Adrià 68')

Partit vibrant a Llagostera i remuntada gairebé in-extremis del conjunt gironí, que d'aquesta manera s'assegura la permanència a la Tercera Divisió l'any del seu debut. No ha estat un partit fàcil pels homes d'Oriol Alsina, que han hagut d'igualar per dues ocasions els gols d'un Benavent que, a causa d'aquesta derrota, continua sense respirar del tot tranquil; si bé tenen el descens directe relativament lluny (a sis punts), els descensos no compensats podrien complicar la vida als de la Terra Ferma que, per si no fos poc, el diumenge visiten el Reus Deportiu amb poques esperances de treure quelcom de positiu.

Resta de la jornada a Tercera Divisió

A Madrid, el Rayo Vallecano B ha aconseguit un triomf solvent a la Ciudad Deportiva de Valdebebas derrotant el Real Madrid C per 0-2 (imatge). Tot i això, el filial rayista no ha pogut celebrar la consecució del campionat degut a l'empat del Parla amb el Getafe B (0-0); tanmateix, el filial en farà prou amb sumar un punt més per proclamar-se campió del grup 7 de Tercera Divisió.

A Castella i Lleó, ensopegada del Burgos al camp del Salamanca B (2-2) en partit avançat a la jornada de demà. Els blanc-i-negres tenen sis punts més que un Valladolid B que demà a dos quarts de nou del vespre visitarà el camp d'un Villaralbo que necessita el triomf per seguir aspirant a la quarta plaça.

Finalment, el Mairena (grup X) ha caigut derrotat de forma contundent a Sanlúcar davant del l'Atlético Sanluqueño (3-0) i ha deixat escapar una oportunitat d'or per obrir forat respecte els seus perseguidors. Els sevillans, doncs, segueixen tercers amb 61 punts, però només compten amb dos punts més que el cinquè classificat.

Demà dijous, Castella i Lleó viurà la resta de la 35a jornada, l'Aragó comptarà amb dos partits avançats a la jornada de divendres (juga el Zaragoza B) mentre que el Mérida jugarà al camp de la UD Badajoz un partit pendent al grup 14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada