Etiquetes

25/4/10

Així sí! | CE Premià 0-4 CE l'Hospitalet

Triomf a domicili còmode però treballat d'un Hospi que feia dos mesos que no guanyava com a visitant. Els de Jordi Vinyals s'han mostrat molt superiors a un Premià que en cap moment ha inquietat Craviotto. Dos gols de Jordi Martínez, un d'Eloi Fontanella i un altre de Jordi Tarrés han confeccionat el 0-4 final; tots els gols han arribat al segon temps. Un cop més, gran partit de Lobato, assistent als dos gols de Jordi Martínez, que ja n'ha marcat 22. Ha estat un partit amb història, com tots, però amb un domini absolut de l'Hospitalet, que s'ha mostrat molt superior a un Premià entregat i llastat per les nombroses baixes que patia. De totes maneres, l'Hospi havia de donar la cara. Dèiem a la prèvia que no hi havia excuses per justificar una ensopegada/no-victòria al Municipal de Premià i la veritat és que l'Hospi, avui sí, ha ofert millors sensacions i ha recuperar el bon joc per vèncer de forma solvent els homes de Jordi Costa.

A la primera part, l'Hospi s'ha dedicat a picar pedra. Els homes de Vinyals han hagut de tocar i moure la pilota, per tal de complicar la vida als premianencs, que conscients de la dificultat del partit no s'han molestat en prendre cap tipus de risc en forma d'atac a la porteria de l'Hospi. Així doncs, és comprensible que els locals no disparessin cap vegada entre els tres pals en tot el primer temps; de fet, costa de recordar alguna acció en què els premianencs provessin de sorprendre Craviotto. Per la seva banda, l'Hospi va anar entrant poc a poc en el partit. Amb Toni Velamazán a la banqueta, ha estat Manel qui ha format parella amb Cristian Gómez. Casualitat o no, l'equip avui ha estat més pacient i segur de sí mateix i ha donat una sensació de major solidesa. El primer en intentar-ho ha estat Lobato, en una jugada individual per banda esquerra que Suri ha tallat quan el jove davanter riberenc es disposava a rematar. Òbviament, les següents ocasions també han caigut a favor del bàndol riberenc. Abans, però, Eloi Fontanella havia caigut dins l'àrea agafat per un defensa local en una jugada que l'Hospi havia reclamat com a penal.

Al minut 22, David Corominas tornava a fer treballar el porter del Premià. El davanter de Vilassar aprofitava una errada de la defensa local per agafar la pilota dins l'àrea gran i xutar ras i fort perquè Suri bloqués l'esfèrica. Només un minut més tard, era Eloi Fontanella qui gaudia d'una altra bona ocasió: xut amb efecte des de la frontal de l'àrea gran que picava a la creueta i marxava posteriorment a fora. Més perill: minut 35, gran passada llarga de Manu Viale i nova rematada d'Eloi Fontanella (ara de cap) que marxa alta. Tot això es va convertir en el preludi de la millor ocasió dels visitants a la primera meitat. Corria el minut 40 i Adri tocava amb la mà una pilota dins l'àrea. Penal clar que Tomás Baulo no va dubtar a assenyalar. L'encarregat de llançar-lo va ser Jordi Martínez que va enviar la pilota al pal dret de Suriñach; el rebuig, sense qui ningú toqués la pilota, el rematava el mateix davanter riberenc al fons de la xarxa, pel que la jugada quedava anul·lada. És el primer penal que falla l'Hospitalet aquesta temporada, després que Jordi Martínez, David Corominas i Jordi Tarrés haguessin convertit els tres penals assenyalats fins ara.

Tot i el 0-0, la sensació era que el gol no podia trigar en arribar. El Premià es limitava a veure-les venir i l'Hospi, per poc que forcés la màquina, transmetia una sensació de gran perill. Per tant, es tractava de ser pacient i esperar que la qualitat dels riberencs i el cansament dels premianencs fessin la resta. Dit i fet, l'Hospi va sortir dels vestidors disposat a fer feina i ja al primer minut de la represa novament David Corominas va posar a prova Suri, que tornava a aturar el xut del '7' de l'Hospi. Afortunadament, el primer gol no es va fer esperar, perquè només dos minuts després arribaria la jugada del 0-1 que donaria major tranquil·litat a l'Hospi. Dèiem que Cristian Lobato havia fet un altre gran partit; l'11 de l'Hospi feia una nova jugada individual en banda esquerra, arribava a línia de fons i feia la passada de la mort perquè Jordi Martínez, sol al punt de penal, rematés a plaer al fons de la xarxa. Gol número 21 pel davanter de l'Hospi, que es reposava així del seu error a la jugada del penal i cinquena assistència a la lliga de Lobato. Cal dir que la segona part de l'Hospitalet es va convertir en una demostració de màxima efectivitat i és que gairebé totes les jugades de perill clar dels visitants van acabar amb gol. Per contra, el Premià va seguir més pendent de tallar l'allau ofensiu de l'Hospi que no pas de buscar el gol. Així s'entén també que els de Jordi Costa només fessin un xut a porta en aquesta segona part: Víctor Yustos provava sort des de la frontal de l'àrea amb un xut que Craviotto blocava sense cap tipus de problema (66').

I és que aleshores l'Hospi ja guanyava per 0-2. Quatre minuts abans, al 62', la connexió Lobato-Jordi Martínez va tornar a funcionar en una altra jugada de l'11 en banda esquerra que centrava al punt de penal perquè Jordi Martínez rematés de cap al fons de les malles. Calia tornar a canviar les dades: 22è gol de Jordi Martínez i sisena assistència de Lobato. El segon gol va asserenar el partit, que va entrar en una becaina transitòria, agreujada pels tres canvis que va realitzar l'Hospi per tal de donar descans a homes com Jordi Martínez, Corominas o Manu Viale. Van ser vora de vint minuts en què el Premià va poder agafar aire abans que l'Hospitalet tornés a posar un parell de marxes més al partit.

Perquè al tram final de partit, els riberencs van sumar dos gols més al seu sarró per tal de confirmar una victòria clara i certament convincent per deixar el campionat una jornada més a prop. Primera, al minut 83, Suri va aconseguir desviar en primera instància una gran rematada de cap de Dani Morales a la sortida d'un córner; el rebuig, però, el recollia un Eloi Fontanella que tornava a retrobar-se amb el gol tres mesos després. És el quinzè gol del bredenc a la lliga, segon màxim golejador de l'equip. I abans d'un xiulet final que va coincidir amb el minut 90 (el col·legiat no va voler allargar l'agonia dels de Jordi Costa), l'Hospi va tenir temps per marcar el quart gol del matí. Jordi Tarrés va rebre una bona assistència d'Eloi Fontanella i va rematar de cap davant la impotència de Suri. 0-4 i final del partit. Final d'un bon partit de l'Hospi que tornava a recuperar bones sensacions i que ha aconseguit anotar set gols en dos partits després de tantes dificultat a l'hora de marcar.

FITXA TÈCNICA

CE PREMIÀ: Suri, Ramonet, Melo, Rubén Salvador, Adri, Parres, Víctor Yustos, Marc Ariño, Raducanu (Álex, 75'), Kevin, Gaurilovas.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Iván Hammouch, Barón, Manu Viale (Dani Morales, 80'), Lucas Viale, Manel, Corominas (Cristian Alfonso, 77'), Cristian Gómez, Eloi Fontanella, Jordi Martínez (Tarrés, 71'), Lobato.

Gols: 0-1 Jordi Martínez (48'); 0-2 Jordi Martínez (62'); 0-3 Eloi Fontanella (83'); 0-4 Tarrés (90').

Àrbitre: David Tomás Bauló. Força bé, tot i que hauria pogut deixar seguir el joc una mica més. Ha ensenyat targeta groga als locals Melo (5'), Suri (64') i Parres (68') i als visitants Corominas (42'), Eloi Fontanella (51'), Barón (52'). També va ser amonestat el tècnic de l'Hospi, Jordi Vinyals (58').

Incidències: Matí calorós a Premià de Mar, en un Municipal que ha registrat una entrada força fluixa; només 200 espectadors que han passat per caixa degut a la jornada econòmica decretada del club maresmenc. Els socis pagaven 5 euros i els no socis, 12. Presència d'una trentena d'aficionats de l'Hospi que han rebut l'agraïment dels jugadors a la fi del partit. Com a nota curiosa, no hi ha hagut servei de megafonia en tot el partit. A l'Hospi, Dani Planchería i David Ceballos han completat la convocatòria del partit d'avui.

2 comentaris:

  1. Tres punts treballats?

    Però si el Premià hos ha regalat la victòria.

    ResponElimina
  2. El Premià no ha regalat res, a la primera part ha contingut bé a l'Hospi i no ha sigut fins al 0-2 que s'han enfonsat. De totes maneres, amb les baixes que tenia el Premià poc podia fer.

    Una salutaciò i felicitats pel blog.

    ResponElimina