Etiquetes

10/2/13

Resum de la 26a jornada #2bg3



Diuen que al futbol no hi ha rival petit i el tòpic avui a Camp Murta ha lluït més que mai. Líder contra cuer, Olímpic contra Yeclano Deportivo, 51 contra 17 punts. Duel de dinàmiques contraposades i de confiances... mal encarades. I és que en això del futbol, tòpic també, no mantenir la concentració es paga molt i molt car, més a la Segona B i, més encara, al grup 3. Al final, sorprenent 0-3 favorable als murcians gràcies als gols de Jorge Corella, de Cheikh Saad (3 en dos partits) i de Pascui; golejada d'efecte que serveix als de Gabriel Florit per cedit el fanalet vermell al Binissalem, malgrat que tots dos es troben empatats a 20 punts, juntament amb el Mallorca B. Cop de realitat per als d'Aparicio, que recordaran mentre preparen el duel de diumenge al Sagnier que al futbol no hi ha passat i que l'enorme temporada realitzada fins el moment no assegura cap dels 45 punts que resten per disputar. Olímpic 0-3 Yeclano Deportivo.

RCD Espanyol 1-1 CE l'Hospitalet
Pino 37' | Moyano 87'
Els riberencs han sumat un punt in extremis gràcies a la tercera diana d'Ismael Moyano aquesta temporada i han esguerrat el debut de Manolo Márquez a la banqueta de l'Espanyol B. El filial perico suma ja 14 partits consecutius sense guanyar una setmana abans del trascendental duel a Binissalem. L'Hospi, per la seva banda, veu com el play-off queda a 4 punts abans del descans de la propera setmana; els riberenc, però, ja enllacen 5 jornades sense perdre (9 punts de 15 possibles).

UE Llagostera 2-0 UE Sant Andreu
Artabe 13', Eloy Gila 30'
Triomf amb càrrega emotiva dels gironins després d'una setmana complicada per l'afer del carnet d'entrenador i Oriol Alsina. El Llagostera resolia per la via ràpida amb un golàs d'Artabe i una bona jugada culminada per Eloy Gila, que s'estrena amb el seu nou equip. Els andreuencs posen fi a una ratxa de 5 partits sense perdre i perden Édgar, expulsat, pel proper partit davant del Constància.
Huracán CF 1-0 Levante UD B
Javi Rubio 56'
Huracán va viure ahir un dia de glòria amb el triomf dels seus dos juvenils, especialment el 5-0 davant el Villarreal a Manises, però sobretot pel vital triomf per 1-0 davant un rival directe com el Levante B. Javi Rubio va esmenar a la represa l'errada en un penal llançat per David Fas al primer temps. El filial granota va acabar amb 8 homes per segon desplaçament consecutiu i cau a la quarta posició. Amb les d'ahir, ja són 16 les targetes vermelles que han vist jugados rivals d'Huracán en els 25 partits de Lliga disputats. 
CE Constància 1-1 CF Reus Deportiu
Cristian 17' | Sergio León 74'
Sis partits ja suma el Constància sense guanyar, tot i que els de Joan Esteva han aconseguit sumar per segona setmana consecutiva. Sergio León, amb el seu novè gol a la Lliga, ha igualat el gol inicial del migcampista local Cristian Sánchez, tot just el sisè gol en 14 encontres dels inquers com a locals. Per la seva banda, els roig-i-negres tornen a encaixar lluny del Nou Camp de Reus: ho han fet en 8 dels darrers 9 desplaçaments.
València Mestalla 4-0 RCD Mallorca B
Dani Lucas 34'; Pablo Marí 76'pp; Armiche 79', Danso 87'
El Mallorca B segueix enfonsant-se a la classificació i ja comparteix fanalet vermell amb Binissalem i Yeclano Deportivo. Cinquena derrota consecutiva pels de Nano Soler, que han aguantat amb opcions fins al darrer quart d'hora. El Mestalla torna a guanyar després de dues derrotes consecutives i agafa aire a la classificació. Feia gairebé quatre anys que el filial no guanyava per aquest guarisme a Segona B (4-0 davant l'Osasuna B el 29 de març de 2009). 

Imatge: Valencia CF
CD Alcoyano 1-0 CE Atlètic Balears
Cases 50'
Molt coll amunt se li posen les coses a l'Atlètic Balears de Cursach, Crespí i Sansó. La revolució de gener no acaba de donar els seus fruits i l'equip dorm a 14 punts del play-off després d'haver sumar 1 punt de 9 possibles contra tres rivals directes com Olímpic, Huracán i Alcoyano. Derrota a Alcoi amb el segon gol de José Maía Cases amb els alacantins, que pugen al segon lloc i se situen a tres punts del líder; els de Gariano han deixat la porteria a zero en els últims 6 partits jugats al Collao.
Club Gimnàstic 5-1 Villarreal CF B
Perera 26', 57'; Aarón Bueno 37'pen; David Haro 74', 90' | Cámara 16'
Potser massa tard, però el Nàstic de Tarragona segueix creixent i avui ha remuntat el gol inicial de Cámara pel Villarreal B per convertir-se en el primer equip del grup en marcar 5 gols aquesta temporada. Doblets de Jesús Perera i de David Haro; per l'exriberenc, el segon de la seva carrera a Segona B després del que li va fer al Gandia el curs passat. Feia gairebé un any i mig que els grana no marcaven 5 gols en partit de Lliga: 5-0 contra el Sabadell a la Lliga Adelante.
Orihuela CF 2-0 CD Binissalem
Sergio Alcolea 3'pen, 28'
Com les formigues, Nino Lema segueix traient el màxim profit d'una bona plantilla, ben reforçada, i de la seva experiència a Segona B. Setena jornada sense perdre i sisè partit consecutiu sense encaixar. Amb 540 minuts, els alacantins superen la marca de 523 minuts entre la 2a i 8a jornada del curs 2006-2007. Avui, doblet d'Alcolea iniciat en un penal que han discutit molt els jugadors del Binissalem, que per primer cop a la temporada passaran la setmana en darrera posició, tot just a quatre punts de l'Orihuela, que surt del descens per primer cop en 26 jornades. 

Imatge: Alberto Zerón/Golsmedia
Ontinyent CF 3-0 AE Prat
Fran Moreno 18'pen; Jon Uriarte 33'; Chavero 78'pen 
Partit estrany al Clariano on Fran Moreno ha avançat els locals després que l'àrbitre fes repetir el penal que havia errat el navarrès. Minuts després, Cazorla fallava pel Prat un penal que li costava l'expulsió al meta local Rangel. Malgrat la inferioritat, Jon Uriarte primer i Chavero, també de penal, situaven un 3-0 final que amplia a sis les jornades dels potablava sense perdre (pitjor ratxa des del 2008, a Primera Catalana). L'Ontinyent feia més de 13 mesos que no marcava tres gols al Clariano (3-0 vs Manacor el gener de 2012) però presenta algunes dades preocupants: 9 expulsions, 102 grogues rebudes i 10è penal en contra assenyalat en tan sols 25 partits. D'aquests 10, però, 4 no han acabat en gol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada