Etiquetes

28/2/13

Lliga | CE l'Hospitalet 2-1 CF Badalona

Sis de sis. I de nou patint. Però l’Hospi ha viscut un vespre de glòria després de batre una de les seves bèsties negres, el Badalona, per 2-1 en un Estadi que ha presentat un aspecte lleugerament millor que l’habitual arran de l’estrena de la campanya “Vine a veure l’Hospi, el preu el poses tu”. Vespre de glòria perquè més enllà de la victòria i de les sensacions, Sergio Cirio s’ha retrobat amb el gol, una diana que ha servit per obrir ben d’hora un encontre que l’Hospi ha dominat amb força solvència i que no ha sabut tancar per culpa del desencert en la transformació de les ocasions que ha tingut. Un penal més que dubtós ha tornat a posar el Badalona al partit abans del descans, però Aday ha fet el 2-1 definitiu minuts abans que l’expulsió de Manel afegís dramatisme a un tens final de partit. Tres punts d’or que, combinats amb la resta de marcadors, deixen l’Hospi a només cinc punts del líder… i a un de l’Alcoyano, ara mateix quart.

Álvarez repetia convocatòria respecte al duel de fa tres dies a Tarragona però ha introduït novetats en l’onze. La més sorprenent, la primera titularitat de Javi Barranco. El d’Utrera, però, no ha tingut sort i ha acabat abandonant el terreny de joc d’hora per un trencament fibril·lar. Abans, l’Hospi ja havia obert el marcador quan els espectadors encara cercaven seient; bona triangulació que engegava David Corominas, assistència a Cirio que amb tranquil·litat i savoir faire batia Marcos Pérez (3’). Els riberencs han prosseguit amb el control del partit davant d’un Badalona que prou feina tenia en taponar les internades dels atacants locals. No era mitjançant jugada pero sí gràcies a l’estratègia que Manu Viale estaria a punt de fer el 2-0, però la seva rematada de cap marxava fora per ben poc (24’).

A l’altra porteria i també en una jugada a pilota aturada, Jaume Sobregrau faria lluir Craviotto en una rematada després que un company piqués una falta lateral; la pilota marxava a córner però servia per avisar que el Badalona podia generar perill en qualsevol acció (27’). L’Hospi ho seguiria intentant en els següents minuts mentre l’àrbitre es mostrava permissiu amb la duresa visitant (perdonant l’expulsió en dues ocasions a Pelegrí), però després que Bacari disparés fluix a les mans de Marcos (38’), el col·legiat valencià assenyalaria penal de Pedraza sobre Sobregrau, molt i molt dubtós, que Xavi Pelegrí s’encarregaria de transformar de manera magistral per fer l’1-1 (43’).

La decoració, malgrat l’empat, no canviaria a la represa. Domini local, control del tempo i de la pilota però dificultats per arribar a l’àrea de Marcos. Només Aday, després d’una gran acció individual, provaria sort amb un xut amb cama dreta que s’estavellaria a la xarxa lateral (46’). Més tard, Cirio rebia una bona centrada de Julio Rico però creuava en excés la seva rematada de cap (57’). Un minut més tard, seria Marcos qui s’estiraria per volar i desviar amb la punta dels dits a córner un bon batzac de Corominas des de la frontal (58’). L’Hospi s’apropava i cercava el gol... i l’acabaria trobant després que Aday, més llest que Marcos, s’anticipés amb el cap després d’una passada llarga de Valentín. Barraca i 2-1 definitiu (66’).

El gol desencadenava els primers canvis a ambdues banquetes més enllà de l’entrada de Manel per Barranco a la primera meitat. El Badalona buscava més presència en atac amb l’entrada de Gabri i de Robert Simón, però el cert és que els escapulats només generarien sensació de perill en jugades a pilota aturada o bé mitjançant pilotes bombades a l’àrea. L’Hospi, més endarrerit i buscant ràpides contres, hauria pogut sentenciar en una rematada creuada de Cirio a passada d’Ángel (77’). Lluny de sentenciar, l’expulsió de Manel per doble amonestació (84’) complicaria el final als riberencs, que al bell mig de l’afegit veien el seu cor glaçat davant l’ocasió desaprofitada per un davanter del Badalona, que errava en la seva rematada quan tenia tota la porteria per ell sol.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Moyano, Barranco (Manel, 19'), Pedraza, Aday (Ángel Sánchez, 73'), Corominas (Osado, 67'), Cirio i Bacari.

CF BADALONA: Marcos, Sobregrau, Bermudo, Ferrón, Pelegrí, Xavi Muñoz, Borja, Sergio (Gabri, 66'), Abraham, Yagüe (Robert, 66') i Manolo Bueno (Quintillà, 78').

Gols: 1-0 Cirio (3'); 1-1 Pelegrí (43', pen); 2-1 Aday (66').

Àrbitre: Carlos Salazar López de la Oliva (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Bacari (23'), Craviotto (42') i els visitants Pelegrí (23'), Borja (27'), Bermudo (39'), Abraham (45'). Ha expulsat el riberenc Manel per doble groga (32' i 86').

Incidències: bona entrada a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet per aquest partit corresponent a la 29a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B. Uns 550 espectadors i bon ambient malgrat el fred i la pluja. L'Hospi allarga a set les jornades sense conèixer la derrota. Als riberencs, Hammouch i Oliver han completat la convocatòria, mentre que al Badalona ho han fet Gallardo i Álex Sánchez.