Etiquetes

10/2/13

Punt sobre la campana | RCD Espanyol B 1-1 CE l'Hospitalet

En un partit complicat i de molt de treball, el Centre d'Esports l'Hospitalet ha aconseguit esgarrapar a darrera hora un punt que semblava que no arribaria a sumar en el seu desplaçament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-1). Un gol d'Isma Moyano a tres minuts del final impedia el debut victoriós de Manolo Márquez a la banqueta d'un Espanyol B que ha complicat les coses a un bon Hospi, que ha tingut dificultats per resoldre les situacions de perill que ha generat i que ha hagut de remar contracorrent a partir del gol de Pino a pocs minuts d'arribar al descans. S'han notat les baixes de Pol, Pedraza i Corominas, però finalment l'equip ha acabat per dominar un segon temps que al final ha premiat l'Hospi amb un punt, un mal menor vistos els resultats de la resta de rivals. Ara els riberencs afrontaran una pausa de 15 dies en cinquena posició, a quatre d'Huracán, Alcoyano i Levante B, trio perseguidor de l'Olímpic, líder destacat del campionat.

Les baixes abans comentades obligaven Miguel Álvarez a buscar alternatives per dissenyar un onze inicial que ha viscut l'entrada de Manel com a pivot defensiu al lloc de Marc Pedraza i de Sergio Cirio, que tornava després de 15 dies i que ha deixar Juan Antonio Osado assegut a la banqueta d'inici. Això, per viure un començament de partit elèctric, amb un Hospi decidit a cercar la porteria de Germán i un Espanyol B estressat, patint un i altre cop les escomeses dels riberencs. Al minut 7, en una falta botada per Manga, l'Hospi ha reclamat penal per una caiguda de Sergio Cirio dins l'àrea blanc-i-blava en una acció amb Rubén Duarte (7'). Després, seria Bacari qui provaria fortuna amb un xut llunyà que acabaria a córner després d'impactar en un defensa local (9'). Tancats al darrerem l'equip de Manolo Márquez optaria per les transicions ràpides i les contres, com la que conduïa Clerc al minut 11, però el xut de l'avui atacant perico el desviava Craviotto amb una bona intervenció (11'),

Amb el pas dels minuts, el ritme del partit va anar decaient i l'Hospi es faria amb la possessió de l'esfèrica però sense clarividència en la rematada. Lluny de combinar, les accions personals d'Aday (13') i de Julio Rico (20'), totes dues aturades per Germán, van ser el més destacat abans que l'Espanyol B inaugurés el marcador en una jugada a pilota aturada botada per Joan Jordán, perllongada per un Ferran al segon pal i rematada a plaer per Pino per marcar l'1-0 (37'). Just o no, l'Hospitalet havia de remar encara més fort per sumar. I ho hagués pogut facilitat una gran rematada d'Aday després d'un córner botat per Manga que obligava Germán a intervenir de forma brillant per enviar l'esfèrica a córner (44') instants abans que l'àrbitre xiulés la fi de la primera meitat.

A la represa, a l'Hospi li costaria tornar a entrar en el partit a diferència d'un Espanyol B que començaria entonat i tranquil, sense riscos. Davant la situació, la parròquia riberenca desplaçada a Sant Adrià va començar a empènyer els seus i Aday va tenir la primera opció de marcar amb un xut ras que tornava a trobar-se amb les mans de Germán Parreño, destacadíssim avui al filial (49'). Els de Márquez amb prou feines van fer treballar Craviotto, mentre el meta espanyolista veia com just abans del carrussel de canvis Aday desaprofitava una cursa i posterior passada de la mort de Valentín per establir l'empat (62'). En sis minuts, Miguel Álvarez esgotaria els tres canvis per donar entrada a Osado, Ángel Sánchez i Javi Barranco i apretar un Espanyol B que havia fet dues passes enrere per tractar de conservar la renda.

Una renda que hauria pogut ampliar en una acció aïllada, amb cursa fins línia de fons d'Armero i centrada que no connectava per centímetres Carlos Clerc (69'). L'entrada d'Ángel Sánchez aportaria una mica més d'idees en atac a l'Hospi, especialment a pilota aturada. Bacari, batallador però sense sort, també temptaria la seva sort amb un xut potent des del vèrtex dret de l'atac hospitalenc que es trobaria Germán (76'). Tampoc tindria sort Ángel Sánchez instants més tards amb un llançament de falta que marxaria a córner després d'impactar en un defensa blanc-i-blau. I al final, i evidentment a pilota aturada, l'Hospi trobaria el premi del gol. Servei de cantonada botat amb cama dreta per Ángel Sánchez i rematada al segon pal d'Ismael Moyano per igualar l'encontre i salvar un punt per un Hospi que havia opositat per no marxar de buit de Sant Adrià (87').
 
FITXA TÈCNICA 

RCD ESPANYOL B: Germán, Nacho Heras, Rubén Duarte, De Amo, Ferran, Fran Miranda, Joan Jordán, Clerc, Armero (Paul Quaye, 85'), Pino (Merchán, 67') i Cubillas (Moha, 74').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch (Osado, 66'), Valentín, Viale, Moyano, Manel, Manga (Ángel Sánchez, 70'), Cirio, Julio Rico, Aday (Barranco, 72') i Bacari.

Gols: 1-0 Pino (37'); 1-1 Moyano (87').

Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernández (Euskadi). Ha amonestat els locals Rubén Duarte (4') i Joan Jordán (68') i els visitants Manga (11'), Moyano (36'), Ángel Sánchez (88') i Manel (93').

Incidències: partit corresponent a la 26a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 650 espectadors. Matí variable a Sant Adrià amb bona temperatura. A la grada, l'exHospi Cristian Gómez o el tècnic del Sant Andreu, Piti Belmonte. A l'Hospi, Peque i Oliver han completat la convocatòria; a l'Espanyol B ho han fet Elton i Édgar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada