Etiquetes

13/11/11

La festa continua | Orihuela CF 1-2 CE L'Hospitalet

I és que tot ens va de cara. El Centre d'Esports l'Hospitalet va igualar ahir a Oriola el rècord de victòries consecutives a Segona B: 7 victòries va enllaçar l'Hospi de Juanjo Díaz la temporada 1987-1988, les mateixes que els riberencs porten en aquest curs 2011-2012 que, per si algú encara tenia dubtes, promet emocions d'allò més fortes. Fidels a un estil de joc i abonats al patiment final, l'Hospitalet va ser tremendament efectiu davant d'un Orihuela que tot i tenir una proposta de futbol d'allò més interessant va estar mancat d'arribada i de rematada. La possessió, al voltant del 70% pel quadre alacantí és una dada prou clarificadora del domini del partit, com tampoc enganyen les tres ocasions per bàndol que vam veure en un partit tan obert i ple d'intencions com d'errades mil·limètriques que van evitar veure un marcador més abultat. Sigui com sigui, l'Hospi treia endavant una prova de foc per l'entitat del rival, per la complicació del camp (tercera derrota local en els darrers 27 partits a Los Arcos) i per la despesa física realitzada dimecres davant el Barcelona. 1-2 i cap a casa per començar a preparar, ja des d'avui, el partit de diumenge davant el Mestalla a dos del líder i 7 per sobre del cinquè. Molt per fer, però una part important ja està feta.

Saltava l'Hospi a la gespa (no tan malmesa com l'any passat) de Los Arcos amb l'entrada de Rubén García, Corominas i Pitu a l'onze inicial, tots tres inèdits dimecres a la Copa del Rei. Amb la intenció de cercar la porteria contrària des del primer minut, Orihuela i Hospi van oferir un tram inicial amb un ritme alt, amb intensitat però amb massa imprecisions que impedien veure accions de perill destacables a qualsevol de les dues àrees. Això i parany del fora de joc que teixia la defensa de l'Hospi provocava que els del Baix Segura posessin en problemes Craviotto. Tal i com va passar a Manacor, o a Lleida o diumenge contra el Sant Andreu, l'Hospi l'encertaria a la primera per disposar d'avantatge al marcador. Corria el minut 16 i en una passada llarga el porter local, 'Pulpo' Romero, feia un mal rebuig, la pilota queia als peus de Pitu i des d'uns 35 metres el saltenc no s'ho pensava dos cops per clavar una vaselina que acabaria al fons de les malles després de picar al cap del porter oriolà en una de les jugades còmiques de la temporada. Fortuna? Potser (també en podríem dir desencert). Però està clar que s'ha de provar qualsevol oportunitat per forçar aquest tipus d'errades.

Amb el 0-1 l'Hospi va cedir la iniciativa del joc a l'Orihuela, innocent a partir de la línia de tres quarts. Molt bon partit de tota la rereguarda riberenca, amb Manel Viale i Moussa imperials. A la contra, els de Vinyals van gaudir d'accions suficients com per ampliar distàncies si no hagués estat per la darrera passada i per les providencials intervencions dels defenses locals. O això, o la intervenció de Romero després que David Haro aprofités una pèrdua defensiva de l'Orihuela, assistís David Corominas a la dreta i aquest, un pèl escorat xutés a trencar i trobés la intervenció de l'ex del Leganés per salvar el 0-2 (29'). Amb l'avantatge mínim al marcador i amb la sensació de domini estèril de l'Orihuela marxaríem al descans d'un estadi de Los Arcos que presentava un bon ambient i una bona animació.

Els de Garitano, com era d'esperar, van sortir més decidits a la represa i van començar a sovintejar amb més perill l'àrea d'un Hospi que va haver de patir de valent per assecar la pólvora dels davanters oriolans mentre esperava la seva oportunitat a la contra. Vam haver d'esperar disset minuts, però, per veure la primera opció de gol local i la primera intervenció de mèrit d'un Craviotto que es va reivindicar després de l'actuació de Moragón contra el Barcelona: centrada des de l'esquerra d'Óscar Rico i rematada de cap a boca de canó del killer Dani Gómez per fer lluit el guardameta lleidatà (62'). Instants després, seria Teo qui obligaria a volar Craviotto amb un xut des de la frontal que el porter riberenc enviaria a córner després que la bola piqués en un defensa de l'Hospi (68'). Havia perdonat l'Orihuela, ens havia salvat Craviotto... i la fortuna va tornar a somriure els riberencs.

Minut 25 de la segona, pèrdua de pilota de Pelusa, David Prats encara Romero, que salva el xut en primera instància però el rebuig pica a les cames de Pitu, que era on havia de ser per acabar enviant l'esfèrica al fons de la xarxa (70'). Quatre ocasions i dos gols: millor (gairebé) impossible. El gol va fer mal als d'Asier Garitano, que van semblar lliurar el partit en algun moment. Prats va tenir el 0-3 en una contra franca que ni Aday ni Cirio van encertar a rematar (82'). Vam perdonar i a punt vam estar d'acabar-ho pagant. En una pilota penjada a l'olla, malentès entre Moussa i Craviotto i Dani Gómez se n'aprofitava per posar la cama, per posar l'1-2 al marcador i fer renéixer l'esperança entre la parròquia oriolana (88'). Ja al descompte, amb l'Hospi desentès de buscar el tercer, Dani Gómez tindria el gol de l'empat en una rematada de cap massa centrada que Craviotto blocava sense més complicacions (91'). Era l'última fuetada local, d'un Orihuela que havia retornat al partit quan més mort estava. Per sort, va tornar a sortir cara.

FITXA TÈCNICA

ORIHUELA CF: Pulpo Romero, Álex García, Navarro (Ricardo Cavas, 86'), Benja (Iban Espadas, 69'), Carlos Delgado, Francis Durán, Mario Arqués, Teo (Pelusa, 69'), Cases, Dani Gómez i Óscar Rico.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Moussa, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Pitu, Cirio (Manel, 83'), Corominas (Aday, 77'), David Haro (Marc Pedraza, 60') i David Prats.

Gols: 0-1 Pitu (16'); 0-2 Pitu (70'); 1-2 Dani Gómez (90').

Àrbitre: Raúl Chavet García (Andalusia). Ha amonestat els locals Navarro (74'), Dani Gómez (77') i els visitants Cirio (11'), Manel Viale (27').

Incidències: partit de la 13a jornada del grup 3 de Segona B disputat al camp de Los Arcos davant d'uns 1.000 espectadors. Encontre declarat com a mitja jornada econòmica i televisat per NouDos i Esport3. Tarda agradable per la pràctica del futbol. Moragón i Ángel Sánchez han completat la convocatòria de l'Hospitalet.

3 comentaris:

  1. Felicitar a PITU que estuvo muy acertado y AL MURO QUE TENEMOS ATRAS FORMADO POR LOS VIALE, MOUSSA Y PEQUE RESPALDADOS POR UN GRAN CRAVIOTTO.

    Como dicen muchos entrenadores una BUENA DEFENSA ES LA BASE DE CUALQUIER EQUIPO, DA CONFIANZA Y SEGURIDAD AL RESTO DEL EQUIPO-

    Por otro lado felicitar el juego desplegado de INTENTAR TOCARLA A LA PRIMERA, HEMOS DE SEGUIR INTENTANDOLO PARA QUE CADA VEZ NOS SALGA MEJOR.

    Por ultimo felicitar a VINYALS por lo ordenado del equipo, situacion de las lineas y presion arriba.

    ASI, LLEGAREMOS LEJOS, PERO AUN SE PUEDE MEJORAR ALGO MAS.

    FORCA HOSPI

    ResponElimina
  2. HEMOS DE APROVECHAR ESTA SITUACION (SEGUNDOS EN LA LIGA, DEICEISAVOS EN LA COPA DEL REI. Esta muy bien el protagonismo que consiguio el PRESI, EL MOVIMIENTO NOVEMBER, PARA DAR PUBLICIDAD A NUESTRO CLUB.

    Pero se ha de hacer algo mas para captar socios en este momento crucial, no es suficiente el boca a boca, el dar informacion en nuestro blog y los carteles, SE HA DE IR A BUSCAR AL POSIBLE SOCIO, YA SEA, PONIENDO UN STAND EN EL GRAN VIA O LA FARGA, BUZONEANDO CASA POR CASA, UN COCHE CON ALTAVOZ COMO EN LAS ELECCIONES, PUBLICIDAD EN DIARIOS LOCALES DEPORTIVOS, O INCLUSO PREMIANDO A QUIEN TRAIGA UN AMIGO O FAMILIAR Y SE HAGA SOCIO.
    Ahora se ha hecho algo de caja, y parte de deberia de INVERTIR EN CAPTAR MAS SOCIOS. ESTE EQUIPO SE LO MERECE, LA AFICION INCONDICIONAL Y LA CIUDAD.
    Espero que el PRESI RECAPACITE, AUNQUE HE DE ALABAR QUE DEFIENDE EL CLUB Y LO ECONOMICO A MUERTE Y ESO ES BUENO, PERO SE HA DE PODER HACER ALGO MAS.
    Saludos a todos los blogeros.

    ResponElimina
  3. Cuidadito este domingo con la visita del filias del Valencia con la figura de PACO ALCACER, aquel que metio 2 goles en la final de la Eurocopa sub-19 y dio el campeonato a nuestro pais, LLEVA 9 0 10 GOLES Y SEGURO QUE SI ESTUVIERA EN UN EQUIPO CON MAS POTENCIAL YA HUBIERA SUPERADO LA MEDIA DOCENA. ** VAYA KILLER **
    OJITO.

    ResponElimina